Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Neden mi Semihi seviyorum? Çünkü bir lider cesur ve takımının arkasında duran biri olmalı.. Sebeke gibi devamlı kendi grubundan birilerinin arkasından konusulmasına izin vermemeli. Kaç yaşındaki kadına 'Hadi küfretsene Turkan, hain Turkan, hırsız Turkan' gibi iğrenc, itici konusanlara Turkan kendi grubunda olmasada ayıp ediyosunuz diyebilmeli. Doğru stratejileri kurup grubunun üyelerinin elenmemesini sağlayabilmeli. Sevdiği kızı mutlu edebilmeli. Halka aşkıda, stratejiyide, liderliğide en guzel haliyle gösterebilmeli. Arkadaslar semihe desteğe devam.

Liderlik ne demek yaa, bizim insanımızdaki yönetilme aşkını anlamıyorum ben. Diğerleri yöneten yönetilen insanlar değil, hepsi birey, herkes kendi adına yaşıyor, yarışıyor orada. Normal hayatlarımızdaki gibi.. Birilerini seviyoruz, sevmiyoruz, hoşumuza gitmeyen hareketleri oluyor, eleştiriyoruz da.. Hırsızlığın arkasında durmak, hoşuna gitmeyen hareketleri sırf oy! için, orada kalmak için idare etmek falan, bilmiyorum, Türkiye'nin şu anki hali gibi aynen orada durum. Kışkırtıp ortalığı kızıştırıp, bak öyle dediler terbiyesizler, kızların yanında yaptıkları hareketlere bak falan demek Hani canlı canlı izlemesem, tv8 yayınında o konuşmaları duysam inanacağım

evet bu kadar ziyaretçi ne yazıp geliyor nereden burayı buluyor bende merak ediyorum ziyaretçilerden biri gelip yazsa ne iyi olur ...

Ütopya yazınca çıkmıyor ki ilk beş sayfaya baktım . Anca yanına ütopya kadınlar kulübü yazması gerek

ütopya forum yazınca ikinci sırada geliyor ben bu şekilde buldum yer imlerimde kayıtlı çoğu zaman giriş yapmadan takip ediyorum

Aybüke çok tatlı yaa kurre de çok güzelsin dedi aybükeye. Semih e sarılıyo falan kurre . Diğer kız sanki banyo yapmadan gelmiş gibi bi havası var. Göbek açık bi de o havada ay onu hiç sevmedim aybüke ye oy vermiştim zaten. Semih çiler aybüke bizim adamımız biz soktuk konuştuk gitmeden yazmışlar. Ufak bi de tartışma oldu Tuncay abidin ve Semih altar burun buruna geldi Tuncay gitti üzerine boy mevzusu yaptı yine altar da aynı boydayız bak dedi. Bi ara dış seside duydum yeni gelenler gezdirin dedi ahahah yayını öncesinde kestiler yanlış zamanda konuştu reji

Siz nerden karşılaştınız bu topikle bulmaya çalışıyoruz ütopya yazınca çıkmıyo ahahah bu arada sizde hoşgeldiniz

Hosbuldum :) bn acikcasi ilk nasil buldum burayi blmiyorum da snra utopya kadinlar klubu diye arama yaparak takip etmeye basladim :))
bu arada canli yayinda bi sorun mu var bn izleyeiyorum dag

Bitliyle pon pon kudurmuslar
Altara seni tokatlarim diyo bitli
Ponpon sogan erkekleri diyo
Ulan rezil Semihi destekleyen onca halk var arkasina kime sogan erkegi diyosun kendi bindigin dali kesme yuru git otur koltugunda
Yalniz serkanin yerinden bile kalkmamasi dikkatimi cekti

Aslında öyle olmalı ama en baştan sayıyı korumaları lazımdı.Şimdi nereden baksan 5-6 yarışmacı almaları lazım o da kaosa neden olur.
Evet artık zor ikişer ikişer alsalar bari
Ben dün biraz baktım da Barış denen çocuk uyuşturucu krizine girmiş olabilir mi diye merak ettim? Hıçkıra hıçkıra ağlayıp yalvarıyordu bir acayipti.
ben o videoyu izledim ağlıyo yere yığılıyo falan dün mü olmuş o saat kaç gibi. O kadar izledim görmedim çünkü

ütopya forum yazınca ikinci sırada geliyor ben bu şekilde buldum yer imlerimde kayıtlı çoğu zaman giriş yapmadan takip ediyorum
Teşekkürler bizi aydınlattığın için canım
Hosbuldum :) bn acikcasi ilk nasil buldum burayi blmiyorum da snra utopya kadinlar klubu diye arama yaparak takip etmeye basladim :))
bu arada canli yayinda bi sorun mu var bn izleyeiyorum dag
şu an izleyemiyorum canm mesaideyim bilgim yok

Yaa bayıldım aybukeye nasıl guzel nasılll
evett kurre de ışık geldi falan dedi

Bir denk gelemedim şu rejinin konuşma anlarına yaaaa

soğan erkeğini duydum tokatlarım dediğini izlemedim . Nerden ne için kalkmamış anlamadm canm

Tuncik in annesi çok üzüldüğünü yazmış Acun el atsın yarışmaya ya da yollasın çocuklarımızı diyor . Ben o kadar üzmedim oğlumu gibi şeyler yazmış. Ben çocuğumı savaşmaya değil yarışmaya yolladım diyor

Canimcim sakin ol cok sinirleniyorsun.
Yarisma bu, gul gec

soğan erkeğini duydum tokatlarım dediğini izlemedim . Nerden ne için kalkmamış anlamadm canm
Faced videolari var
O tartisma.esnalarinda ponpon ve bitli ayaktalar hatta altr ve semihin burnunun dibine kadar dayandilar vurcak sandim o derece
O esnada serkan koltukda bisiyle ugrasiyodu hic mudahale etmedi konusmadi yerinden bile kalkmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…