- 15 Aralık 2013
- 15.754
- 36.209
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.321
evet bu kadar ziyaretçi ne yazıp geliyor nereden burayı buluyor bende merak ediyorum ziyaretçilerden biri gelip yazsa ne iyi olur ...
Ütopya yazınca çıkmıyor ki ilk beş sayfaya baktım . Anca yanına ütopya kadınlar kulübü yazması gerek
Siz nerden karşılaştınız bu topikle bulmaya çalışıyoruz ütopya yazınca çıkmıyo ahahah bu arada sizde hoşgeldiniz
Evet artık zor ikişer ikişer alsalar bariAslında öyle olmalı ama en baştan sayıyı korumaları lazımdı.Şimdi nereden baksan 5-6 yarışmacı almaları lazım o da kaosa neden olur.
ben o videoyu izledim ağlıyo yere yığılıyo falan dün mü olmuş o saat kaç gibi. O kadar izledim görmedim çünküBen dün biraz baktım da Barış denen çocuk uyuşturucu krizine girmiş olabilir mi diye merak ettim? Hıçkıra hıçkıra ağlayıp yalvarıyordu bir acayipti.
Teşekkürler bizi aydınlattığın için canımütopya forum yazınca ikinci sırada geliyor ben bu şekilde buldum yer imlerimde kayıtlı çoğu zaman giriş yapmadan takip ediyorum
şu an izleyemiyorum canm mesaideyim bilgim yokHosbuldum :) bn acikcasi ilk nasil buldum burayi blmiyorum da snra utopya kadinlar klubu diye arama yaparak takip etmeye basladim :))
bu arada canli yayinda bi sorun mu var bn izleyeiyorum dag
evett kurre de ışık geldi falan dediYaa bayıldım aybukeye nasıl guzel nasılll
Bir denk gelemedim şu rejinin konuşma anlarına yaaaaAybüke çok tatlı yaa kurre de çok güzelsin dedi aybükeye. Semih e sarılıyo falan kurre . Diğer kız sanki banyo yapmadan gelmiş gibi bi havası var. Göbek açık bi de o havada ay onu hiç sevmedim aybüke ye oy vermiştim zaten. Semih çiler aybüke bizim adamımız biz soktuk konuştuk gitmeden yazmışlar. Ufak bi de tartışma oldu Tuncay abidin ve Semih altar burun buruna geldi Tuncay gitti üzerine boy mevzusu yaptı yine altar da aynı boydayız bak dedi. Bi ara dış seside duydum yeni gelenler gezdirin dedi ahahah yayını öncesinde kestiler yanlış zamanda konuştu reji
soğan erkeğini duydum tokatlarım dediğini izlemedim . Nerden ne için kalkmamış anlamadm canmBitliyle pon pon kudurmuslar
Altara seni tokatlarim diyo bitli
Ponpon sogan erkekleri diyo
Ulan rezil Semihi destekleyen onca halk var arkasina kime sogan erkegi diyosun kendi bindigin dali kesme yuru git otur koltugunda
Yalniz serkanin yerinden bile kalkmamasi dikkatimi cekti
Normalde ben de duyulduğunu tahmin etmiyordum teknik hata oldu sanırımBir denk gelemedim şu rejinin konuşma anlarına yaaaa
Bitliyle pon pon kudurmuslar
Altara seni tokatlarim diyo bitli
Ponpon sogan erkekleri diyo
Ulan rezil Semihi destekleyen onca halk var arkasina kime sogan erkegi diyosun kendi bindigin dali kesme yuru git otur koltugunda
Yalniz serkanin yerinden bile kalkmamasi dikkatimi cekti
Faced videolari varsoğan erkeğini duydum tokatlarım dediğini izlemedim . Nerden ne için kalkmamış anlamadm canm
Serkanların tayfası durgunlaştı ..Normalde ben de duyulduğunu tahmin etmiyordum teknik hata oldu sanırım
Ben cok kaptiriyorum yaCanimcim sakin olcok sinirleniyorsun.
Yarisma bu, gul gec
Tuncayın corapları beni öldürüyor
Serkanların tayfası durgunlaştı ..
Hakikaten inci onları diri tutan bir kızmış şimdi anladımm
Pınar nerde yaaaa göremedim ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?