Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aybike semihin fakulteden arkadaşıymış kurre hemn kıskandı nden kızı yanaklarından hemen öptün sankı eskı sevgılınmış gıbı guldun dıye semıhe tektaş ta soruyor

aybike semihin fakulteden arkadaşıymış kurre hemn kıskandı nden kızı yanaklarından hemen öptün sankı eskı sevgılınmış gıbı guldun dıye semıhe tektaş ta soruyor

Eee hosgeldin demek icin opmustur yanaklarindan. Eski sevgilisi olmasi mi gerek?
Peki Semih oyle bisey mi ima etti?

Eee hosgeldin demek icin opmustur yanaklarindan. Eski sevgilisi olmasi mi gerek?
Peki Semih oyle bisey mi ima etti?
kurre kıskanclık krızıne gırdı. Dediki ama semih aybike kendi söyedi fakulteden arkadaşınmış dedi.Murat ve Altarda konuyu kapatmak için yok öyle bişey bak Semih şaka yaptım diyor. Ama Kurre ha bre soruyor kız dedi fakülteden arkadaşm diye.Semih Kurre ye kapat konuyu dedi

Türkan pil odasına çagırıldı.Reji odasından cıktıktan sonra Semihlere diyorki benim inci gidince bir sözüm vardı kına yakıcaktım kına siparişi vericem diye onlara açıklama yapıyor:))))
Evet ama semihte cevabını veriyor
Sen bireyselsin diyor yani..

Her aldığı kararı onlara da söylemesi mantıksız..

Ütopya'ya iki yeni isim!

İki yeni yarışmacı adayı Ütopya'ya giriş yaptı.

Ütopya'nın artık iki yeni yarışmacı adayı var.

İnci'nin elenmesi, Barış'ın da diskalifiye olmasının ardından 9 kişi kalan Ütopya sakinleri, yeni yarışmacı adayları Aybüke ve Buket'in aralarına katılmasıyla yeniden 11 kişi oldular.

Yeni yarışmacı adayları Buket ve Aybüke, Ütopya sakinleri ile bir süre vakit geçirdikten sonra, oylamaya çıkacak ve Ütopyalılar'ın kararıyla içlerinden birisi yeni yarışmacı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…