- 15 Aralık 2013
- 15.754
- 36.209
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.341
Ayy valla cok komik yaa coraplariLaf aramizda ben de kisin oyle uzun cizgili coraplar giyiyorum
Ben cok kaptiriyorum ya
Simdi sen beni survivorda gor alkislar falan hahahhah=)
Yok diye biliyorum aciklamislardi kisileriSurvivorda duygu cetinkaya olcakmı haberin varmı?
aybike semihin fakulteden arkadaşıymış kurre hemn kıskandı nden kızı yanaklarından hemen öptün sankı eskı sevgılınmış gıbı guldun dıye semıhe tektaş ta soruyor
kurre kıskanclık krızıne gırdı. Dediki ama semih aybike kendi söyedi fakulteden arkadaşınmış dedi.Murat ve Altarda konuyu kapatmak için yok öyle bişey bak Semih şaka yaptım diyor. Ama Kurre ha bre soruyor kız dedi fakülteden arkadaşm diye.Semih Kurre ye kapat konuyu dediEee hosgeldin demek icin opmustur yanaklarindan. Eski sevgilisi olmasi mi gerek?
Peki Semih oyle bisey mi ima etti?
Türkan inci gitti diye kına siparişi veriyordu az önce..
Kına yakacakmış..
Ondan beklenen bir davranis. Gec bile kalmis. Su utopyada "en sevdigim" yarismaci belli degil ama en sevmedigim kisi acik ara farkla Turkan
Türkan pil odasına çagırıldı.Reji odasından cıktıktan sonra Semihlere diyorki benim inci gidince bir sözüm vardı kına yakıcaktım kına siparişi vericem diye onlara açıklama yapıyor:))))Türkan inci gitti diye kına siparişi veriyordu az önce..
Kına yakacakmış..
Evet ama semihte cevabını veriyorTürkan pil odasına çagırıldı.Reji odasından cıktıktan sonra Semihlere diyorki benim inci gidince bir sözüm vardı kına yakıcaktım kına siparişi vericem diye onlara açıklama yapıyor:))))
Her aldığı kararı gelip semihlerle paylaşmasına anlam veremiyorum ben..
Bulent ersoy gibi bayildi :do türkan nası bayılmış ya kardeşim video atmış koptum resmen kendini aheste aheste bırakıyor
komedi yaaa, once ayaklari birakiyor yere, duvardan da destek aliyor. :)))o türkan nası bayılmış ya kardeşim video atmış koptum resmen kendini aheste aheste bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?