Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu durum da gidenlere haksizlik oluyor.. gercek formatta azalma yok demi

Azalma yok evet.Şu an 9 kişi kaldılar galiba.Şimdi iki haftada bir eleme oluyor yerine birisi geliyor işte.

Bugun ne var ki yine sandiklar cekiliyor tahta kosesine toplanti falannmi var daha yeni actim serkan sandiklari diziyor oylamadaki gibi

Yeni yarışmacı adayları gelir canım büyük ihtimalle.Bende bakayım merak ettim.

Azalma yok evet.Şu an 9 kişi kaldılar galiba.Şimdi iki haftada bir eleme oluyor yerine birisi geliyor işte.

Yeni yarışmacı adayları gelir canım büyük ihtimalle.Bende bakayım merak ettim.

Ben oyumu aybukeye verdim simdi en cok iki oyu alan mi girecek her zaman ki gibi..

Ben dün biraz baktım da Barış denen çocuk uyuşturucu krizine girmiş olabilir mi diye merak ettim? Hıçkıra hıçkıra ağlayıp yalvarıyordu bir acayipti.

Bende dun gece haberini gordun
O degil de inci gitti ya nasil sessizlesti dimi oralar

Aynen ama bu sessizlik uzun sürmez.Abidişko dan bombalar bekliyorum:))

Ben dün biraz baktım da Barış denen çocuk uyuşturucu krizine girmiş olabilir mi diye merak ettim? Hıçkıra hıçkıra ağlayıp yalvarıyordu bir acayipti.

Ya ben dün izlemedim bir şey kaçırdım çitten falan atlamış dengesiz adam.

reji oyunları yıne inciyi yolladı semihin üni den arkadası geldı kurre nın askı gelseydı (mert)

Yeni kızlar gelmiş hep beraber soru cevap şeklinde sohbet etmeye çalışıyorlar. Semih sürekli olarak karşı taraf kızlarla konuşurken araya girip şakalar ya da laf sokmalarla sohbetlerini bölüyor. Muhtemelen amacı karşı tarafın kızlarla samimiyetini baştan önlemek.. Semih gerçekten ayıp ediyor, en azından tanışma anında ortada sorun yokken bu çırpınma saygısızlık neden, ben orada olsam cidden bu kadar saburlı olamazdım..

Nedenmi Semih'i sevmiyorum ? Çünkü bir lider cesur ve takımınının arkasında duran biri olmalı..Semih Ütopyada beceriksiz biri tek yapabildiği strateji kurmak ve insanların psikolojisini bozmak ''Sızma'' ''Fiyasko'' gibi iğrenç itici lakaplar kuruyor ve hiçbir zaman takım arkadaşlarını savunmuyor Türkan ve Murat olmasa karnını doyuramaz Milletin (Türkan,Altar,Murat)'ın alın terinle kazandığı paralarla Kurretulayn'a hediyeler alıyor ve Halkın gözünde iki aşığı canlandırarak fenomen oluyor arkadaşlar gelmeyelim bu oyuna lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…