Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Barış ın kutusundan kanyak çıkmış twetterdavar. Barış ın ağlama krizleri de var . Dünde ütopya birinci olmuş reytinglerde. Tuncay da ben artık hiç bir şey yapmıcam diyordu

ne yazınca çıkıyor topic. Takipçi çokta merak ettim bu arada hoşgeldiniz canım

evet bu kadar ziyaretçi ne yazıp geliyor nereden burayı buluyor bende merak ediyorum ziyaretçilerden biri gelip yazsa ne iyi olur ...

izleyemedim inci gitmiş barış diskalifiye olmuş....
barış 70 milyona 2 haftada rezil oldu ya ne garip insanmış....hafızalarda hep yalancı dengesiz biri olarak kalacak yazık oldu...

Barış ın kutusundan kanyak çıkmış twetterdavar. Barış ın ağlama krizleri de var . Dünde ütopya birinci olmuş reytinglerde. Tuncay da ben artık hiç bir şey yapmıcam diyordu

Evet dün çok şaşırmışlar, yani onlar orda çalışarak iyi yaptıklarını sanıyorlarmış. Oylama hepsini şok etti, büyük bir aydınlanma yaşadılar.. Halkın çalışma değil, entrika, eğlence, aşk, sohbet izlemek istediğini anladılar. Yemek yedikten sonra hepsi işlerne dağılıyorlarmış falan normalde.. Bundan sonra onlar da Semih gibi strateji yapacaklar konuştuklarına göre..
Yani Türkiye'de yapılacak formatın Ütopya değil Distopya olması gerektiiği görüldü bence.. Bizim halkımız farklı şeyler izlemek istiyor..

Merhaba

Dün izlememiştim tv de merak edip netten de bakmadım eleme olmamıştır diye.Ama şoookk tv de tekrarını koydular bu sabah ve İnci gitmiş.Şaşırdım açıkcası Türkan gider diye bekliyordum.Bence yarışmaya iki kişi dahil olabilir.Barış diskalifiye olduğu için.

altar cok terbıyesızleştı bı mısafır kıtap getırmıs sızma sanatı dıye koşa koşa içeri gırıp kurre ile serkanların grubuna gösterip alaycı gülme ile kıtabı burunlarına sokar gıbı gösterip gülüyor hep bır kışkırtma hep bı kavga başlama eylemı yapıyorlar serkanlarda laf soyleyınce bunlar şebeke bunlar terbıyesız dıye bagırıyorlar başta olayı cıkartıp kenara çekılıyorlar cok ayıp ama

strateji değil de boşvermişlik yapacaklar benm anladığım elenme anını bekleyecekler çaresiZce

bence iki değil toplam on beş olmalı gerçek formata dönülmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…