- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.281
ne yazınca çıkıyor topic. Takipçi çokta merak ettim bu arada hoşgeldiniz canım
ne yazınca çıkıyor topic. Takipçi çokta merak ettim bu arada hoşgeldiniz canım
Ütopya yazınca çıkmıyor ki ilk beş sayfaya baktım . Anca yanına ütopya kadınlar kulübü yazması gerekevet bu kadar ziyaretçi ne yazıp geliyor nereden burayı buluyor bende merak ediyorum ziyaretçilerden biri gelip yazsa ne iyi olur ...
Barış ın kutusundan kanyak çıkmış twetterdavar. Barış ın ağlama krizleri de var . Dünde ütopya birinci olmuş reytinglerde. Tuncay da ben artık hiç bir şey yapmıcam diyordu
Siz nerden karşılaştınız bu topikle bulmaya çalışıyoruz ütopya yazınca çıkmıyo ahahah bu arada sizde hoşgeldinizBende surekli yorumlari takip ediyodum uye oldum sonunda incinin gtmesine de cok sevindim :)
Siz nerden karşılaştınız bu topikle bulmaya çalışıyoruz ütopya yazınca çıkmıyo ahahah bu arada sizde hoşgeldiniz
strateji değil de boşvermişlik yapacaklar benm anladığım elenme anını bekleyecekler çaresiZceEvet dün çok şaşırmışlar, yani onlar orda çalışarak iyi yaptıklarını sanıyorlarmış. Oylama hepsini şok etti, büyük bir aydınlanma yaşadılar.. Halkın çalışma değil, entrika, eğlence, aşk, sohbet izlemek istediğini anladılar. Yemek yedikten sonra hepsi işlerne dağılıyorlarmış falan normalde.. Bundan sonra onlar da Semih gibi strateji yapacaklar konuştuklarına göre..
Yani Türkiye'de yapılacak formatın Ütopya değil Distopya olması gerektiiği görüldü bence.. Bizim halkımız farklı şeyler izlemek istiyor..
bence iki değil toplam on beş olmalı gerçek formata dönülmeliMerhaba
Dün izlememiştim tv de merak edip netten de bakmadım eleme olmamıştır diye.Ama şoookk tv de tekrarını koydular bu sabah ve İnci gitmiş.Şaşırdım açıkcası Türkan gider diye bekliyordum.Bence yarışmaya iki kişi dahil olabilir.Barış diskalifiye olduğu için.
bence iki değil toplam on beş olmalı gerçek formata dönülmeli
Belki kazen de semih gibi strateji uzmanidirÜtopyanın yorumcuları arttı bir haftadır:)) nasıl buluyorlar da üye oluyorlar ben de anlamıyorum
Aslında öyle olmalı ama en baştan sayıyı korumaları lazımdı.Şimdi nereden baksan 5-6 yarışmacı almaları lazım o da kaosa neden olur.
Belki kazen de semih gibi strateji uzmanidirmisafirleri nasil siteye cekecegini biliyordur haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?