- 1 Temmuz 2009
- 6.060
- 6.695
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.381
katılıyorum sana dideemAltarin oyu Bukete olcak bence
katılıyorum sana dideem
Kızlar izlemedim ama sonunda Altar da birine yazdı demek ki artıkBir o kalmıştı.
Simdi tencerelerin fare pisligi olan yere koyuldugunu fark ediyorlar. Turkan, "ben onlari kaynaticam, yikicam" diyor. Kurre de "onlari bi sudan gecirsek yeter" diyor. ahahahh
Yaa bu sadece benim tahminim, yaniliyor da olabilirim :)
öyykkk
Bence Altar ın da canına tak ettidoğru olması muhtemel
Bebek geldi de yürümeye bile basladı teyzesi : ) 4 aylık olduyoo şu an iyi izle izle =)
ha ruhlarını okudum ben düzelttin sanırım
bebek ne zaman geliyo canm
ha evet tuncay kalkmadı anladım ben. evet hatırladım burun buruna geldiklerinide yazdım hatta öpücük attı abidindi sanırım muc muc diye ses geldi .Faced videolari var
O tartisma.esnalarinda ponpon ve bitli ayaktalar hatta altr ve semihin burnunun dibine kadar dayandilar vurcak sandim o derece
O esnada serkan koltukda bisiyle ugrasiyodu hic mudahale etmedi konusmadi yerinden bile kalkmadi
survivorda merve aydın ı tutmuyorsun dimi. ay nefret merve aydın.Ben cok kaptiriyorum ya
Simdi sen beni survivorda gor alkislar falan hahahhah=)
o kız noldu ya ben o sezonu yarıda bırakmıştım. duygu ne zaman elendi. son kaçı gördü yaniSurvivorda duygu cetinkaya olcakmı haberin varmı?
ayyyy eğer doğruysa inanmıyorummSimdi tencerelerin fare pisligi olan yere koyuldugunu fark ediyorlar. Turkan, "ben onlari kaynaticam, yikicam" diyor. Kurre de "onlari bi sudan gecirsek yeter" diyor. ahahahh
altar en başlarda kız arkadaşım var demişti şaka mı yaptı acepKızlar izlemedim ama sonunda Altar da birine yazdı demek ki artıkBir o kalmıştı.
aa çok güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımcım kızdı dimi... her şey yolunda ?Bebek geldi de yürümeye bile basladı teyzesi : ) 4 aylık oldu
Yalniz Altar bence coook samimi. Yani "ben de artik cift olmaliyim" ya da "ask prim yapiyor" falan diye degil de, gercekten kizdan hoslandigini dusunuyorum ya. Onla konusurken boyle heyecanli ve cok mutlu gibi
o kız noldu ya ben o sezonu yarıda bırakmıştım. duygu ne zaman elendi. son kaçı gördü yani
altar en başlarda kız arkadaşım var demişti şaka mı yaptı acep
evet doğru canım. duygu ya noldu ya bi özet geçin merak ettimOlabilir de kız yüz verecek mi bakalım
Canım duyguu bisi göremedi
Aman canım Kurre nin vardı da ne oldu sonuç ortada
Teşekkür ederim cnm, kız evet. Kedi de var. Kocaman bi aile olduk. Gerci kedim kızımdan korkuyor ama olsun : )aa çok güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımcım kızdı dimi... her şey yolunda ?
kediş vardı sende o noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?