Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Faced videolari var
O tartisma.esnalarinda ponpon ve bitli ayaktalar hatta altr ve semihin burnunun dibine kadar dayandilar vurcak sandim o derece
O esnada serkan koltukda bisiyle ugrasiyodu hic mudahale etmedi konusmadi yerinden bile kalkmadi
ha evet tuncay kalkmadı anladım ben. evet hatırladım burun buruna geldiklerinide yazdım hatta öpücük attı abidindi sanırım muc muc diye ses geldi .

Buket bi garip ya, şımarıyo muuuu Altarın dikkatini mi cekmeye calısıyo anlamadım : ) Altar da ergen bebeler gibi

Yalniz Altar bence coook samimi. Yani "ben de artik cift olmaliyim" ya da "ask prim yapiyor" falan diye degil de, gercekten kizdan hoslandigini dusunuyorum ya. Onla konusurken boyle heyecanli ve cok mutlu gibi

Olabilir de kız yüz verecek mi bakalım

o kız noldu ya ben o sezonu yarıda bırakmıştım. duygu ne zaman elendi. son kaçı gördü yani

Canım duyguu bisi göremedi

altar en başlarda kız arkadaşım var demişti şaka mı yaptı acep

Aman canım Kurre nin vardı da ne oldu sonuç ortada

kurre yine semih e kızıyor. aybüke yi öptü diye
inci gitti ya tamam sarar artık semih e iyice

aa çok güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımcım kızdı dimi... her şey yolunda ?
kediş vardı sende o noldu
Teşekkür ederim cnm, kız evet. Kedi de var. Kocaman bi aile olduk. Gerci kedim kızımdan korkuyor ama olsun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…