- 30 Ekim 2013
- 20.462
- 57.141
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.421
berna yokkk listede. duygu da çıktı hayranları üzüldü yazıyordu. fulua daha önceden var mıydı kinet isimler
Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Duygu Çetinkaya, Anıl Tetik, Nadia Zagli,Hasan Yalnızoğlu, Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık, Almeda Abazi ve Nihat Doğan oldu.
yok canm niye yalan söyleyesn yanlış ifade ettim benDogru canim neden yalan soyliyim? O an canli acmistim, denk geldim.
Benim utopyamda yalan yok, taaam mi?yok canm niye yalan söyleyesn yanlış ifade ettim ben
lurre nin başına mı gitti 1 saat bekledi o tripten sonra. bence kurre semih i aşağı çeker bu gisişle ya da kurre nin fişi çekilirkurre işi abarttı semih altar ve yeni gelen kızlar oturuyordu kurre triplere girip ben yatıyorum dedi semihte bi saattr başında bekliyo bu neyin kıskançlığı böyle anlamadım
taamBenim utopyamda yalan yok, taaam mi?
buket in g.t ortada resmenutopyada taytsız genç kız kabul edılmıyormu :))))
evet ya kurre iki saat ağladı falan semih başında bekledi şimdi yine triplerde heralde yatıyo ne yapmaya çalışıyosa yazık semihe sabah murata bende insanım falan diyodulurre nin başına mı gitti 1 saat bekledi o tripten sonra. bence kurre semih i aşağı çeker bu gisişle ya da kurre nin fişi çekilir
valla sana katılıyorum helena kamera arkasından çektiğinde ekran doluyor:))))o ne öylebuket in g.t ortada resmen
şimdi o kendini ütopya da en güzel sanıyordu bu kızı görünce çıldırdı. e malum psikolojide kalmadı artık.dün ben izlediğimde de semih e sarılıyordu aybükenin yanında falanevet ya kurre iki saat ağladı falan semih başında bekledi şimdi yine triplerde heralde yatıyo ne yapmaya çalışıyosa yazık semihe sabah murata bende insanım falan diyodu
buket in bi de dik baya o yüzden dikkat çekiyorvalla sana katılıyorum helena kamera arkasından çektiğinde ekran doluyor:))))o ne öyle
bende beğeniyorum kurrenin tarzını hoş bi havası var ki böyle saçma sapan tavırlara gimese semihinde yaptığı bişey yokta değişik bıktırıyo kendinden artıkşimdi o kendini ütopya da en güzel sanıyordu bu kızı görünce çıldırdı. e malum psikolojide kalmadı artık.dün ben izlediğimde de semih e sarılıyordu aybükenin yanında falan
ben beğenmiyorum kurre yi de tarzınıdabende beğeniyorum kurrenin tarzını hoş bi havası var ki böyle saçma sapan tavırlara gimese semihinde yaptığı bişey yokta değişik bıktırıyo kendinden artık
buket in bi de dik baya o yüzden dikkat çekiyor
kurre de o kadar değil mesela ay g.t konuşuyoruz
ne gibi saygısızlık izlemedim benKurre gercek hayatta da boyle mi acaba ya? Kiskanmayi falan gectim, yeni gelen kizlara ne kadar buyuk ayip, ne kadar saygisizlik. O kizlara ne muamelesi yapiyor oyle, herkesi kendi gibi sandigi icin o kizlari tehdit olarak goruyor bence. Sinir oldum kiza ya.
ne gibi saygısızlık izlemedim ben
diğer dediklerine katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?