Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
duygu iki sene önceydi canım ama ilk 5 veya 6 ya girmişti sanırım.
evet eskydi biliyorum çok kavga ederdi.
vay be iyi kalmş yinede
ya ben baktım survivor listesinde birinde nihat doğan var birinde yok. birinde begüm var diğerinde fulya keskin diye bi kadın var. bi kaç isim sallantıda gibi son isimler

net isimler

Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Duygu Çetinkaya, Anıl Tetik, Nadia Zagli,Hasan Yalnızoğlu, Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık, Almeda Abazi ve Nihat Doğan oldu.

kurre işi abarttı semih altar ve yeni gelen kızlar oturuyordu kurre triplere girip ben yatıyorum dedi semihte bi saattr başında bekliyo bu neyin kıskançlığı böyle anlamadım

Ütopyanın sistesinde böyle birşey yazıyo fakat dün ben ücretsiz üyelik almıştım ama bütün canlı yayın seçeneklerini ve 360 kamerayı kullanabiliyorum suan nasıl bir çelişki anlamadım bi bilen var mı

kurre işi abarttı semih altar ve yeni gelen kızlar oturuyordu kurre triplere girip ben yatıyorum dedi semihte bi saattr başında bekliyo bu neyin kıskançlığı böyle anlamadım
böyle devam ederse kurre nin kıskançlığı semih daha fazla dayanamaz gibime geliyor bana da

turkan yine kurre ile atismis..
Yarin panaroma artik nasil olur bilemedim
İnci olucak baris olurmu bilmem
Cen cen cen yer milleti

Bence semihler icin olumlu anlamda konusacak.. nasil giderken duygusal bir konusma yapti karsi tarafa falan..

Yarinda oyle bir konusma yapar ama turkana cok yuklenir gibime geliyor ..

hic unutmam aileler geldiginde incinin ablasi ustune basa basa semihlerle iyi gecin demisti..

Keske ablasini dinleseydi biraz : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…