- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.401
ahahha çok mu oynuyor kediyle kız =) nasıl oluyor o iş yaTeşekkür ederim cnm, kız evet. Kedi de var. Kocaman bi aile olduk. Gerci kedim kızımdan korkuyor ama olsun : )
Elini kolunu kontrolsüzce hareket ettirdiği icin korkuyo salak milletin cocuğu kediden korkar bizde tam tersiahahha çok mu oynuyor kediyle kız =) nasıl oluyor o iş ya
ahahha çok güzel ya maaşallah sizeElini kolunu kontrolsüzce hareket ettirdiği icin korkuyo salak milletin cocuğu kediden korkar bizde tam tersi
evet doğru canım. duygu ya noldu ya bi özet geçin merak ettim
buketin popo nasıl lan öyle resmen ortada.
evet eskydi biliyorum çok kavga ederdi.duygu iki sene önceydi canım ama ilk 5 veya 6 ya girmişti sanırım.
evet eskydi biliyorum çok kavga ederdi.
vay be iyi kalmş yinede
ya ben baktım survivor listesinde birinde nihat doğan var birinde yok. birinde begüm var diğerinde fulya keskin diye bi kadın var. bi kaç isim sallantıda gibi son isimler
o kız noldu ya ben o sezonu yarıda bırakmıştım. duygu ne zaman elendi. son kaçı gördü yani
O baya ilerledide sonra muratla elemeye cıktı kendinden cok emindi ama halk muratı secti Elendi gitti çiroz
Evet artık zor ikişer ikişer alsalar bari
ben o videoyu izledim ağlıyo yere yığılıyo falan dün mü olmuş o saat kaç gibi. O kadar izledim görmedim çünkü
ben ekşisözlükte verilen bir linkten görmüştüm. normal tavırlar değil yani net kriz. Linki de paylaşıyım hatta :)
ayyyy eğer doğruysa inanmıyorumm
böyle devam ederse kurre nin kıskançlığı semih daha fazla dayanamaz gibime geliyor bana dakurre işi abarttı semih altar ve yeni gelen kızlar oturuyordu kurre triplere girip ben yatıyorum dedi semihte bi saattr başında bekliyo bu neyin kıskançlığı böyle anlamadım
Ben de hayır yapacaktım.unutmuşum.hatırlattın.iyi oldu hemen yapim.Turkanin elleri kinali..
Incinin gidisini kutlamis beli : )
Yarin panaroma artik nasil olur bilemedim
İnci olucak baris olurmu bilmem
Cen cen cen yer milleti
Ben de hayır yapacaktım.unutmuşum.hatırlattın.iyi oldu hemen yapim.
bana da öyle geliyoböyle devam ederse kurre nin kıskançlığı semih daha fazla dayanamaz gibime geliyor bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?