- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.441
özgüven eksikliği. evet bencede ayıp. kız yarışmacı gelemeyeck mi yani kurre yüzünden ahahaSemihe trip yapmak icin, durup dururken ben kalkiyim yaticam diyor. Kizlarla hep birlikte oturuyorlar, kizladan rahatsiz oldugunu cok belli ediyor daha ilk gunden. Kizlarin Kurretulayndan tedirgin oldugunu hissettim. Bir ara Kurre 5 dk ayrilmisti. Fal muhabbeti gecti buket aybuke semih altar falan vardi. Semih sanirim fal bakabiliyormus, ya da onun gibi bir geyik dondu. Kurre olmadigi icin hemen Aybuke "yanlis anlamasin" falan dedi. semih de kurrenin huyunu bildigi icin hic bisey diyemedi. Kizlarla iletisimi minimum. Ama boyle olmasi da ayip bence.
ilk günden böyleyse daha neler neler yaparayy kurre hala yattığı yerden semihe bağırıyorr git başımdan kalk yatağımdan diyee
özgüven eksikliği. evet bencede ayıp. kız yarışmacı gelemeyeck mi yani kurre yüzünden ahaha
ilk günden böyleyse daha neler neler yapar
çok mu bağırdı diğerleri duydu mu yani
murat neye kızmış sabahtan beri kahvaltı etmiyo şimdi yemek yemiyo gel gel diye ısrar ediyolar gitmiyo
olabilir de o da mı kurreye özendi naptıı semihe tavır yapıyorBence Turkanla ayni ortamda bulunmak istemiyor gibi
olabilir de o da mı kurreye özendi naptıı semihe tavır yapıyor
bende tam onu yazacaktımKizlar buket semihlerin grubunu secmis umarim sonu baris gibi olmaz :) :)
kurre mi buketle iyi anlaştıaybuke de yatıyodu o sırada aybuke duydu. sonra buketle dışarı çıktı kurre baya iyi anlaştılar gibi bakalım ne olacak
kurre mi buketle iyi anlaştı
bence kurre buket e verelim diyecek aybüke yi kıskanıyobence Buket Kurreyle iyi anlasmak icin cok cabaliyo
bence kurre buket e verelim diyecek aybüke yi kıskanıyo
semih le ters düşebilirler
şimdi tektaş cafede oturuyorlardı. kurre bi şey anlatıyo karşısında ki buket e bakarak anlatıyo. aybüke de kurre nin yanında oturuyodu o da dinliyodu kurre ye bakarak. ama kurre hiç ona bakmadı anlattı geçti. aybüke de başım ağrıyo ben yatıcam dedi kalktı cafeden. türkan la murat ta kurre yi yolladı git bak bahane etti gibi geldi dediler aybüke için
bende yakaladım. ilk geldiğinde ışık gibisin çok güzelsin dedi. ört pas etmek için öyle demiştir bence. şimdi açtım hala tripte semih e yüz vermiyo.neden tripte bilmiyorum açıkcası.Olabilir, Aybukeyi kiskaniyo mu yani? Ben de kiskansa surekli ovmez diye dusunmustum. Bir kac defa cok guzelsin, gozlerin kocaman cok guzel falan derken yakaladim.
Bukete ben guvenemedim isinamadim yani..bence kurre buket e verelim diyecek aybüke yi kıskanıyo
semih le ters düşebilirler
şimdi tektaş cafede oturuyorlardı. kurre bi şey anlatıyo karşısında ki buket e bakarak anlatıyo. aybüke de kurre nin yanında oturuyodu o da dinliyodu kurre ye bakarak. ama kurre hiç ona bakmadı anlattı geçti. aybüke de başım ağrıyo ben yatıcam dedi kalktı cafeden. türkan la murat ta kurre yi yolladı git bak bahane etti gibi geldi dediler aybüke için
Hahaha alemsin kiz :)buldum sonunda
Kurre burda boyleyse normal hayatta yer semihin kafasini..bende yakaladım. ilk geldiğinde ışık gibisin çok güzelsin dedi. ört pas etmek için öyle demiştir bence. şimdi açtım hala tripte semih e yüz vermiyo.neden tripte bilmiyorum açıkcası.
semih e diyo ki'' sen beni istediğin zaman öpemezsin artık '' dedi semih cevap vermedi başka tarafa yöneldi. bu da tavşan mavşanla oynuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?