Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bukete ben guvenemedim isinamadim yani..

Bence aybuke kalacak..
evet bende ısınamadm. hem buket in tarzı sanki semih lere uygun değil gibi duruyodu.yanlış anlamadıysam aybüke semih e yakın olduğumu söyledim dedi.

Hahaha alemsin kiz :)
niye kız =)

Kurre burda boyleyse normal hayatta yer semihin kafasini..

Bu ne ya kis herseyden kiskaniyor

Az rahat biraksin cocuguu
çok sıkıyo yaa

aybüke diyo ki buket buraya gelmeden önce 2 tarafa da okey dedi. şimdi iradeyle değil korkuyla seçti semih leri dedi.
''ben semih le kaç kere konuşmak istedim ama semih erteledi beni. peşinden de gitmem '' dedi

Aybuke de mi Altarin Buketten hoslandigini dusunuyor?
evet kesinnn diyo. çok sinirli. ''nasıl yani şansım bitti mi ''diyor.
''okey mi onlar için'' diyor. tuncay ve serkan da ''evet oy garantiler seni o yüzden erteliyo konuşmuyor büyük ihtimal sıkışmamak için'' dediler.
kurre geldi aybükeyi çağırdı marangoz dan. cafe ye aldılar.
semih konuşalım aybüke diyor.

Altar beyin disarida kiz arkadasi yok muydu..

Ben var diye hayirliyorum yanlis mi hatirliyorum..

pınar da dediki aybüke ye'' bu şans ele geçmez eğer semih lerle yürümek istiyorsan git ona söyle belki seni seçerler bu fırsatı kaçırma söyle '' dedi

aynen bende duymuştum altar dan başta öyle bir şey. hoşlanıyor mu bilmiyoruz ama öyle bir söylenti geziyo
Aralarinda bir sey olmaz onlarin..

Altar izin vermez bu duruma..

Kiz arkadasi var diye biliyorum hic kizlar geldiginden beri kiz arkadasimmvar diye dile getirdi mi ? Denk gelen oldu mu

bende tam onu yazacaktım
aybüke neden sinirlendi ki video da izledim
ilk söyleyen, köşe kapmaca vs dedi
buket öyle bir şey demedi ki aybüke ye neden celallendi yani
cunku karsi tarafin zayif oldugunu biliyor belki kendi sonra soylerim dedi buket soyleyince kiskanmis olabilir

kurre yle aybüke kahve yapmaya geçtiler. kurre ye söyledi aybüke ; buket ve altar olayını
kurre de dediki altar ın sevgilisi var dışaarda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…