- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.461
evet bende ısınamadm. hem buket in tarzı sanki semih lere uygun değil gibi duruyodu.yanlış anlamadıysam aybüke semih e yakın olduğumu söyledim dedi.Bukete ben guvenemedim isinamadim yani..
Bence aybuke kalacak..
niye kız =)Hahaha alemsin kiz :)
çok sıkıyo yaaKurre burda boyleyse normal hayatta yer semihin kafasini..
Bu ne ya kis herseyden kiskaniyor
Az rahat biraksin cocuguu
evet kesinnn diyo. çok sinirli. ''nasıl yani şansım bitti mi ''diyor.Aybuke de mi Altarin Buketten hoslandigini dusunuyor?
turkan bugun altara boyle bir imada bulunda sana yakin gibi sanki falan dedi..Aybuke de mi Altarin Buketten hoslandigini dusunuyor?
Altar beyin disarida kiz arkadasi yok muydu..evet kesinnn diyo. çok sinirli. ''nasıl yani şansım bitti mi ''diyor.
''okey mi onlar için'' diyor. tuncay ve serkan da ''evet oy garantiler seni o yüzden erteliyo konuşmuyor büyük ihtimal'' dediler.
kurre geldi aybükeyi çağırdı marangoz dan. cafe ye aldılar
aynen bende duymuştum altar dan başta öyle bir şey. hoşlanıyor mu bilmiyoruz ama öyle bir söylenti geziyoAltar beyin disarida kiz arkadasi yok muydu..
Ben var diye hayirliyorum yanlis mi hatirliyorum..
Aralarinda bir sey olmaz onlarin..aynen bende duymuştum altar dan başta öyle bir şey. hoşlanıyor mu bilmiyoruz ama öyle bir söylenti geziyo
Kurreden dolayi mi semih bu aybukeyle iletisimi falab kopardi ben anlayamadim yaaybüke ye üzüldüm ama tek kaldı. kızı çağırdılar Allah tan da rahatladım
cunku karsi tarafin zayif oldugunu biliyor belki kendi sonra soylerim dedi buket soyleyince kiskanmis olabilirbende tam onu yazacaktım
aybüke neden sinirlendi ki video da izledim
ilk söyleyen, köşe kapmaca vs dedi
buket öyle bir şey demedi ki aybüke ye neden celallendi yani
ben denk gelmedm bilmiyorum. önceden olduğunu sen nerden duymuştun canmAralarinda bir sey olmaz onlarin..
Altar izin vermez bu duruma..
Kiz arkadasi var diye biliyorum hic kizlar geldiginden beri kiz arkadasimmvar diye dile getirdi mi ? Denk gelen oldu mu
olabilir ama kurre şimdi dedi ki ben aybüke yi sevdim ya dedi. kusura bakma ilgilenemedm dedi. semih te lay lay lom. bi konuşuyo bi konuşmuyo.yani cafede ciddi bir şey konuşuyo gibi değilKurreden dolayi mi semih bu aybukeyle iletisimi falab kopardi ben anlayamadim ya
Taaaa ne zaman canli izliyordum o zamanlar .. ilk zamanlardi ya.. yanlis hatirliyo da olabilirimnben denk gelmedm bilmiyorum. önceden olduğunu sen nerden duymuştun canm
kim dedi yaniTaaaa ne zaman canli izliyordum o zamanlar .. ilk zamanlardi ya.. yanlis hatirliyo da olabilirimn
belkidecunku karsi tarafin zayif oldugunu biliyor belki kendi sonra soylerim dedi buket soyleyince kiskanmis olabilir
kurre yle aybüke kahve yapmaya geçtiler. kurre ye söyledi aybüke ; buket ve altar olayını
kurre de dediki altar ın sevgilisi var dışaarda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?