- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.481
Altar yahu benim kiz arkadasim var demisti ilk zamanlarda oldu bu olay..kim dedi yani
Heh bak dogru hatirliyormusum..kurre yle aybüke kahve yapmaya geçtiler. kurre ye söyledi aybüke ; buket ve altar olayını
kurre de dediki altar ın sevgilisi var dışaarda dedi
Bugun pek izlemedim. Ama dun neredeyse butun gun izledim. Altarla Buket baya iyi anlastilar. Altar tabii ki bisey soylemedi ama hali tavri boyle heyecanli ve ekstra mutlu gibiydiHeh bak dogru hatirliyormusum..
Sevgilisi varmis
Bende bugun izledigimde artik mesafeli oldugubu soyluyordu turkana.. :)Bugun pek izlemedim. Ama dun neredeyse butun gun izledim. Altarla Buket baya iyi anlastilar. Altar tabii ki bisey soylemedi ama hali tavri boyle heyecanli ve ekstra mutlu gibiydi
buket e mi neden?Bende bugun izledigimde artik mesafeli oldugubu soyluyordu turkana.. :)
Bukete karsi mesafeli mi oldugunu soyluyordu??Bende bugun izledigimde artik mesafeli oldugubu soyluyordu turkana.. :)
evet aynenEger Buket icerde kalirsa, cikar kokusu :)
evet bende altar dan duydum da ondan sordum canmAltar yahu benim kiz arkadasim var demisti ilk zamanlarda oldu bu olay..
banada kilolu geldi. yani obez değil ama fitte değil gibiBuket kilolu mu, kasli mi anlayamiyorum.
Diyette oldugum icin insanlarin kilosuna takiyorum bu ara :)))
Turkan sen yakin gibisin ne dusunuyorsun kizlar hakkinda gibi altara sormustu..buket e mi neden?
banada kilolu geldi. yani obez değil ama fitte değil gibi
Zaten su an semih, kurre, buket, aybuke birlikteler. altar ve murat baska yerde. ozellikle ayri takiliyor gibilerbuked ıle altarın hoslanmaya olayı kendı aralarında cok fazla konusulmaya başlayınca ılk once kurre pıl odasına cagırıldı hemen ardından da altar cagırıldı oyun içinde oyun.....
evet bence reji uyardı kurre ve altar arka arkaya pil odasına çagırıldı sonra kurre kahve yaparken aybüke altarla bukedın yakınlasma durumundan bahsettı.kurrede onun sevgılısı var dedı.kurrrenin bu acıklaması pil odası cıkısından sonra tesaduf olamazZaten su an semih, kurre, buket, aybuke birlikteler. altar ve murat baska yerde. ozellikle ayri takiliyor gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?