- 1 Temmuz 2009
- 6.059
- 6.690
- 773
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.681
Kurre aybuke kalsın demis turkanda aybuke kalsin diyo
Buket cok acik falan giyiniyomus facese oyle yazmislar usumuyomu acep
Buket de acik dar giyiniyo diye kiskaniyomusAaa Kurre Aybuke mi kalsin diyormus? Onun Buketi sececegini dusunmustum.
Aybuke nasil kudurdu kendinden önce buketin semihleri seçtiğini açıklamasınaa
Buket de acik dar giyiniyo diye kiskaniyomus
Semihten miiiiiBuket de acik dar giyiniyo diye kiskaniyomus
Semihe olan tavirlari kiskancligindan ama buketin giyimini facedeki yorumlardan okudum canli izleyenlerde var ama oyle bi video gormedimIstedigi gibi giyinir. Kurre ye ne? Kurre de dar giyiniyor ustelik ama bu kimsenin elestirebilecegi bisey degil.
Kurre gercekten bu sebepten kiskandigini soylemis mi? Insanlar mi bu sekilde yorumluyorlar?
Semihe olan tavirlari kiskancligindan ama buketin giyimini facedeki yorumlardan okudum canli izleyenlerde var ama oyle bi video gormedim
Saçarini ve yuzunu begenmedim.saçları kafasına uymuyor sanki.bir gariplik var.ama daha durgun oldugu icin o kalsin.gürültü kavga duymak istemiyorum valla.Ben bir kac defa canli izledim. Ortalamaya gore acik ve dar giyindigi dogru. Ama insanlari giyimine gore elestirmeyi dogru bulmuyorum.
Eger 180 kiloluk bir hatun Buket gibi giyinseydi eminim Kurre kiskanclik falan yapmazdi. Buketin dikkat cekici bir fizigi var. Biraz fazla kilosu da olsa vucudu cok duzgun. Kurre eger kiskaniyorsa, acik giydigi icin degil, guzel buldugu icin kiskaniyordur.
Zaten bir kac gundur bir garip davraniyor. Iceri her yeni bir kiz girdiginde ayni tripleri yapacak herhalde.
Ben size katiliyorum hicbisi yokken kizlarin birden gelmesiyle bisiler oldu kurreye kiskanclik bariz yaniBen bir kac defa canli izledim. Ortalamaya gore acik ve dar giyindigi dogru. Ama insanlari giyimine gore elestirmeyi dogru bulmuyorum.
Eger 180 kiloluk bir hatun Buket gibi giyinseydi eminim Kurre kiskanclik falan yapmazdi. Buketin dikkat cekici bir fizigi var. Biraz fazla kilosu da olsa vucudu cok duzgun. Kurre eger kiskaniyorsa, acik giydigi icin degil, guzel buldugu icin kiskaniyordur.
Zaten bir kac gundur bir garip davraniyor. Iceri her yeni bir kiz girdiginde ayni tripleri yapacak herhalde.
Evet benziyor.o yuzden istemiyoruz.aybuke semihlere yakin oldugunu soyluyor.ama buket soyleyince kızıyor.
Aybukenin napicagi hiç belli olmaz.buket de altarla yürüyecek işte.altar üzülmesin deBana kalırsa eğer kalırsa tuncaylarin grubuna geçer. Eğer buket kalırsa, buketle altar arasında bi elektrik olayı olacak gibime gelyo
Saçarini ve yuzunu begenmedim.saçları kafasına uymuyor sanki.bir gariplik var.ama daha durgun oldugu icin o kalsin.gürültü kavga duymak istemiyorum valla.
kurre semih eski ilgisini gostermedigi surece herkesi kıskanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?