- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.721
evet canlı da izledim.orda oturcaz kavga etmemek için falan dediler.Bilmiuodum ondan gidip orda oturuyolar bende diyorum ne oraya kapanmislar
Bitsin ya semih altar ve murata vakit ayiramiyo onla ugrascam diyekurre ye çok sinir oldum. başım ağrıyo deyip kalkmış gitmiş ya ağlamaya
ay ne gıcık kız.
sizce ne olur bu ilişki biter mi biterse kim bitirir?
Iliski mi varki?kurre ye çok sinir oldum. başım ağrıyo deyip kalkmış gitmiş ya ağlamaya
ay ne gıcık kız.
sizce ne olur bu ilişki biter mi biterse kim bitirir?
ne diyo ki inci kazen. gündüz izleyemiyorumİnci Satır gözlerimi yaşarttın bebeğim ...
aynen öyle ya. dediler ya buna özlem i yedin türkan ı yedin sıra biz de miSemihleri çökertecek tek kişi Kurre !
reji değil. kurre hep öyleydi. kavgalarda belli oluyordu. şimdi az kişi kalınca su yüzüne çıktı iyice.Rejinin yeni kurbanı Kurre sanırım. Bu kadar abuk subuk davranmasının başka açıklaması olamaz
takmıyordur ki.he yaa donek sey kendını ıyı rezıl ettı cok merak edıyorum arkadasları ne dıyor ona
bu zamana kadar hep semih lerin grubuna oy verdim. ama kurre çıksın vermem oy falan.Kurrenın o salakça yürüyüşü beni benden ediyor Tuncay dan sonra onun gitmesini istiyorum oylamaya çıkarsa oy vermicem asla.. İnşallah Altar la çıkarda ona yenilir.
aaa canlı yayında mı itiraf etti inci. ne soru yönelttiler de söyledi inci?? yoksa söylemezdi hazır yanlış anlaşılmışkeninci'den inciler
Semih atilla ilhan'ın aysel adlı şiirini kurreye okur
inci semihin defterinde o şiiri görünce semih'in aysel isimli bir sevgilisi var olarak yorumlar
arda ankara da. ama aramızda kalmasın programın da gerginlik olmuş ya ondan da olabilir kuzum. niye izlemiyosun bakim sen. dün de izlememişsin tv de.Evet çıkmıştı.Acaba Arda ist da yaşamıyor mu o
aaa kendi mi dedi bi anlatınBuket de acik dar giyiniyo diye kiskaniyomus
Evet.bütün hırçınlığının sebebi bu iste.Semih biraz sogudu bence Kurreden. Kurre de bunun farkinda
Allah allah anlamadım nedenKurre ve turkan aybuke tarafında gibiler her an hersey olabilir
evet haklısın. grup huzur bulurBitsin ya semih altar ve murata vakit ayiramiyo onla ugrascam diye
Semih yuz vermemeye dvam ederse bitcek zaten
Hep benle ilgilensin istiyo kurre
uzatmaları oynuyor demek isterdim ama yarışmanın seyri değişir ayrılırsa. yoksa böyle devam ederse bırakırdı bence de semih kurre yi.Kurrenin kiskancligindan şiştim yemin ederim. Semih in yerinde olsam kurreden yolumu ayiririm. Kurre ütopya ya değil alice harikalar diyarına gelmiş sanki.
Beter olsun!! Gurubunun sayısı artarsa sesi de artar sinsinin!!Kizlar semih pınara laf atti
Turkan laf atti hic cevap vermedi o car car pınarda sindi farkındamısınız?
Turkan cafe sahibi oldu dedi pınarda duydu
İncinin ayagını kaydırdı dedi onuda duydu guldu cevap vermedi
Bulasik yikadi sasirdim
Kurre semihten ayrıldığı vakit yeterince oy kaybeder ve bunuda biliyor..hala neyin tribini yapıyorsa. .semihe hiç bişey olmaz,olan kendisine olacak farkında değil.uzatmaları oynuyor demek isterdim ama yarışmanın seyri değişir ayrılırsa. yoksa böyle devam ederse bırakırdı bence de semih kurre yi.
ama şimdi ayrılsa kurre huzur mu verir. ya tek takılır kendini acındırır mıy mıy ya da karşı takıma gider semih in prestijini zedeler. anlayacağın başına bela oldu kız. ayrılırsa daha beter bela olur
türkan ve murat ı nasıl ayarladı anlamadım ben??ayarlasa dahi fikir ortak çıkacak sanmam.Aybuke su an diger grupla geyik yapiyor. konu da murat falan.
Akilli kiz, 4 oyu Serkanlarin grubundan alacak. Turkani da ayarladi, Muratla da baya iyi. Bence kalacak...
sen kimi destekliyorsun canım?Semihin fason bir ozguveni oldugunu, buradan ayrildiktan snra nasi gercek hayata gecis yapacagindan falan bahsetti. Ve boyle kotuleyici bir kac sey daha... Ben bu kizin gercekten Semihleri destekledigini dusunmuyorum. Acikcasi ben de Semihi desteklemiyorumAma bu kiz bana cok agresif geldi, ve oyun bile olsa boyle dedikodu olaylarini sevmiyorum hic
meşhur doktor olayı nedir?Ben kaderimi Altarin keyfine birakamam. Buketle yapisik yumurta gibiler falan dedi. muratin arkasindan su meshur doktor muhabbetini konustu, alay eder gibi guldu falan. Hatta Abidin Pinar falan "madem bu kadar elestiriyorsun, neden o gruba daha yakinsin" dedi. Hatta Pinar benim gibi dusunuyorsun dedi. Aybuke de orda hiciv yapiliyor eglenceli bir grup dedi.
semih in oyu düşmez hatta iyi olur beladan kurtulur bu kız aşağı çeker onu.Kurre semihten ayrıldığı vakit yeterince oy kaybeder ve bunuda biliyor..hala neyin tribini yapıyorsa. .semihe hiç bişey olmaz,olan kendisine olacak farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?