Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kurre ye çok sinir oldum. başım ağrıyo deyip kalkmış gitmiş ya ağlamaya
ay ne gıcık kız.

sizce ne olur bu ilişki biter mi biterse kim bitirir?
Bitsin ya semih altar ve murata vakit ayiramiyo onla ugrascam diye
Semih yuz vermemeye dvam ederse bitcek zaten
Hep benle ilgilensin istiyo kurre

İnci Satır gözlerimi yaşarttın bebeğim ...
ne diyo ki inci kazen. gündüz izleyemiyorum
Semihleri çökertecek tek kişi Kurre !
aynen öyle ya. dediler ya buna özlem i yedin türkan ı yedin sıra biz de mi
ah ahh ben o zamanlar dedim size kurre haksız tartışmalar da bakın böyle yapıyo diye dinlemediniz. adamı çıldırtıyor. onlarda ondan bağırıyor.
ah ahh...

yeminli popstara koptum yaaaa
altar ın bomba esprileri
türkan abla senin çıta kırıldı diyo.
ama tuncay ona öyle yapınca çok üzüldüm.
pembe panter diyo bi de abidin.
neyse ki altar haklarından geldi
Altar a destek devam kendini bozmadı hiç

Rejinin yeni kurbanı Kurre sanırım. Bu kadar abuk subuk davranmasının başka açıklaması olamaz
reji değil. kurre hep öyleydi. kavgalarda belli oluyordu. şimdi az kişi kalınca su yüzüne çıktı iyice.
saracak adam kalmadı kurre için. semih e sarıyor işte.
didişecek kadın bırakmadı grupta

inci'den inciler
Semih atilla ilhan'ın aysel adlı şiirini kurreye okur
inci semihin defterinde o şiiri görünce semih'in aysel isimli bir sevgilisi var olarak yorumlar
aaa canlı yayında mı itiraf etti inci. ne soru yönelttiler de söyledi inci?? yoksa söylemezdi hazır yanlış anlaşılmışken

Kurrenin kiskancligindan şiştim yemin ederim. Semih in yerinde olsam kurreden yolumu ayiririm. Kurre ütopya ya değil alice harikalar diyarına gelmiş sanki.

Kurrenin kiskancligindan şiştim yemin ederim. Semih in yerinde olsam kurreden yolumu ayiririm. Kurre ütopya ya değil alice harikalar diyarına gelmiş sanki.
uzatmaları oynuyor demek isterdim ama yarışmanın seyri değişir ayrılırsa. yoksa böyle devam ederse bırakırdı bence de semih kurre yi.
ama şimdi ayrılsa kurre huzur mu verir. ya tek takılır kendini acındırır mıy mıy ya da karşı takıma gider semih in prestijini zedeler. anlayacağın başına bela oldu kız. ayrılırsa daha beter bela olur

Beter olsun!! Gurubunun sayısı artarsa sesi de artar sinsinin!!

Kurre semihten ayrıldığı vakit yeterince oy kaybeder ve bunuda biliyor..hala neyin tribini yapıyorsa. .semihe hiç bişey olmaz,olan kendisine olacak farkında değil.

Aybuke su an diger grupla geyik yapiyor. konu da murat falan.
Akilli kiz, 4 oyu Serkanlarin grubundan alacak. Turkani da ayarladi, Muratla da baya iyi. Bence kalacak...
türkan ve murat ı nasıl ayarladı anlamadım ben??ayarlasa dahi fikir ortak çıkacak sanmam.

sen kimi destekliyorsun canım?
meşhur doktor olayı nedir?

Kurre semihten ayrıldığı vakit yeterince oy kaybeder ve bunuda biliyor..hala neyin tribini yapıyorsa. .semihe hiç bişey olmaz,olan kendisine olacak farkında değil.
semih in oyu düşmez hatta iyi olur beladan kurtulur bu kız aşağı çeker onu.
prestij derken karşı takımın eline düşer başı ağrır.
kurre de hiç susmaz daha beter yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…