- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.701
tuncay ne dedi?Seyi izlemedin mi
Bi bayan yasca buyuk hangarda tuncayin yanina geldi baya boyle hararetli bak biz ergen degiliz ergen diyosun ya semihe.oy verenlere bak gor gibi seyler soyledi
Aybuke felaket dedikoducu, su an canli izlesene imkanin varsa. Iki tarafli oynuyor.ben aybüke yi sevdim. neden inci dediniz ki kıza. inci gibi terbiyesiz mi? gayet neşeli bir tip ve net bir kız.
diğer kızın g.tü başı bi yerlerde gezmesi hiç hoşuma gitmedi.oturuş kalkış bilmez bi şey
sessiz sinmiş bi kız diye onu gruba alırlarsa hiç hoş bi görüntü olmaz.
bence sağlam karakterler lazım. aybüke hem neşeli hem de güzel cümleler konuşuyor.
semih ler buket i alırsa bu sessiz bize biat eder diye aldıklarını düşünürüm. ama aybüke yi alırlarsa helal olsun kendilerine iyi rakip seçme cesaretleri varmış derim.
buket kalırsa karşı takım yazarsa hemen elenir. tuğçe gibi
ne oylaması halk oylamasına kalmıyor ki eşitlik yokeevt ya oyumuzu kıme verelım ya buket barıs gıbı cıkarsa
Ben demedim falan dedi kadinda izledik dedituncay ne dedi?
şu an izliyorum yazını okuduğumdan beri ama wc ye gitti.Aybuke felaket dedikoducu, su an canli izlesene imkanin varsa. Iki tarafli oynuyor.
Buket su an icin sinmis gorunuyor ama daha ilk gunleri oldugu icin olabilir. Giyim kusam olarak da insanlari elestirmeyi dogru bulmuyorum, diledigi gibi giyinebilir. Benim icin sorun yok.
Kurre ve turkan aybuke tarafında gibiler her an hersey olabilirne oylaması halk oylamasına kalmıyor ki eşitlik yok
yine halk oylaması olmuyor 9 kişilerKurre ve turkan aybuke taraginda gibiler her an hersey olabilir
şu an izliyorum yazını okuduğumdan beri ama wc ye gitti.
istediği gibi giyinebilir tabi ama oturuuş kalkış bilmiyor benm dikkatimi çeken o. ekran kirliliği yoksa bende kapalı giyinen bi tip değilim avatarımda örneği.açık giyinmeye karşı olduğum gibi bi düşünce oluşmasın
Gidip bi de sey dedi ya altar buketten hoslaniyo falan boyle bisi varsada bundan diger gruba ne laf tasiyo ortalik kizistiriyo iste dedikoduAybuke su an diger grupla geyik yapiyor. konu da murat falan.
Akilli kiz, 4 oyu Serkanlarin grubundan alacak. Turkani da ayarladi, Muratla da baya iyi. Bence kalacak...
canım total de 9 kişiler zaten ütopya da. halk oylaması yokkiBukete vericem ben dee
Kesinlikle haklısın kakabilmek icin boyle yapıyoSemihin fason bir ozguveni oldugunu, buradan ayrildiktan snra nasi gercek hayata gecis yapacagindan falan bahsetti. Ve boyle kotuleyici bir kac sey daha... Ben bu kizin gercekten Semihleri destekledigini dusunmuyorum. Acikcasi ben de Semihi desteklemiyorumAma bu kiz bana cok agresif geldi, ve oyun bile olsa boyle dedikodu olaylarini sevmiyorum hic
pasaportun var mı?kızlar ben web sitesinde sadece canlı yayın 1i izleyebiliyorum diğerleri açılmıyor bende
Gidip bi de sey dedi ya altar buketten hoslaniyo falan boyle bisi varsada bundan diger gruba ne laf tasiyo ortalik kizistiriyo iste dedikodu
onlara gelen bir misafir 1 hafta hiç cevap vermeyin demişKizlar semih pınara laf atti
Turkan laf atti hic cevap vermedi o car car pınarda sindi farkındamısınız?
Turkan cafe sahibi oldu dedi pınarda duydu
İncinin ayagını kaydırdı dedi onuda duydu guldu cevap vermedi
Bulasik yikadi sasirdim
Bilmiyodum ondan gidip orda oturuyolar bende diyorum ne oraya kapanmislaronlara gelen bir misafir 1 hafta hiç cevap vermeyin demiş
semih in ekmeğine yağ sürersinz demiş
onlarda cevap vermeyeceğiz diye karar aldılar grupça ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?