- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Tezcanda yazılmamış mı canım ? inci ve altar varşu ana kadar anladıklarımdan inci ve altar yazılmış.
gamze de artık her cümlenin sonunda anladın mı demesin ya yeter.
aha kurre semih le tartışıyo semih öğüt veriyo
mal ya bu kız gitsin sinirimi bozuyo artık. bi derdini anlatamıyo bi de üstüne bağırıyo. bi de çarptırıyo. ayrıca laf yetiştiriyo milleti millete şikayet ediyo.
tuncay larda sürekli kendilerini karşı grupla kıyaslıyorlar.bıktım gitmek istiyorum vs. diyorlar. bi boşvermişlik var 1 haftadır.
biz şöyleyiz ama onlar değil vs. tezcan yazılmış sanırım yarışı kim götürür diyor semih.
inci mi tezcan mı dedi. kurre de inci gidecek dedi. baya kızdırmış inci. kurreye demiş ki sen anneni babanı çok güzel temsil ediyorsun burada.
Tezcan gitsin yaaaaaaabu arada inci tezcan ve altar yazılmış
evet canm öyleyse haklısın ama ben görmedim flörtleştiğiniHelena
canım ben bu ay almıcam ya pasaport
izleyemiyorum çünkü
zaten tuttuğum kişi baya bi önde o yüzden kullanmasam da olur
bu arada serkan semihlere laf söylüyo ama kendisinin evli olduğu karısından mektup gelince ortaya çıktı
ondan önce gamzelerle baya baya samimiydi
o yüzden kurre ve semihe laf söylemesi çok saçma olur
ikisi de bekar sonuçta
evli olan ve orda başkalarıyla flörtleşen serkan
Incı sana güle güleeeeeebu arada inci tezcan ve altar yazılmış
Tezcanda yazılmamış mı canım ? inci ve altar var
yazılmış canım tezcan inci altarTezcan gitsin yaaaaaaa
kesinlikle katılıyorum..kurretulayne neden yanaşmaya çalışıyor peki o...kaç gündür izlemiyordum...amaç neTezcan inci ve altar yazılmış kızlar.tezcan gitse ne güzel olur.uyuşukluğundan ve eşoftmanından kurtulmuş oluruz
kesinlikle katılıyorum..kurretulayne neden yanaşmaya çalışıyor peki o...kaç gündür izlemiyordum...amaç ne
evet dün bu kısmı gördün dedim acaba öncesinde bişeyler oldumu..semihte yüzük getittirmişti züccaciyeciye..Dalga geçti kurreyle bence.İnciyle küs tezcan.İnciyi kıskandırmak için incilerin yanından kalktı kurrenin yanına gitti bir kız bu kadar mı hamarat olur dedi.kurre de tezcan a iltifat etti.inci de sinirlendi.küs olmasam sorardım ben ona gibilerinden.
Sonra da inci kahve yapmaya kalktı kurreye bile sordu içermisin diye tezcana sormadı.kendi ekibine yaptı kahveyi tezcana yapmadıserkan da diyor ki bu kız evlenince kocasını kanepe de yatırır
evet dün bu kısmı gördün dedim acaba öncesinde bişeyler oldumu..semihte yüzük getittirmişti züccaciyeciye..
muratta özlemle konuşurken saf diye bahsediyordu kurrtulayn hakkında...
evet bu kafede yatmış gece...murat da bizim saf kafede yatmıştı dedi özleme...türkanda kurre için ;dikkat edin tehlikeli dedi...yok canım öncesinde bir şey olmadı. kaçırmışım ben kurre hakkında konuştular demek.
evet bu kafede yatmış gece...murat da bizim saf kafede yatmıştı dedi özleme...türkanda kurre için ;dikkat edin tehlikeli dedi...
semih bunları dışlıcak altarla kurreyi alcak yanına o olcak vallaha...patır patır elenirlerherkes birbiri hakkında konuşuyor ya.çok rahatsız ediyor bu durum beni.
semih bunları dışlıcak altarla kurreyi alcak yanına o olcak vallaha...patır patır elenirler
ameliyatı hak ederler ama böyle giderlerseaynen ya.semih hakkında da dedikodu yapıyor ya bazen özlem le murat.bir duysa semih.ameliyat masasına yatırır bunları
Bence tezcan ne inciden hoşlanıyor ne d e gamzeden.o gününü gün ediyor.sonuçta kendine karşılık verenler var.Dalga geçti kurreyle bence.İnciyle küs tezcan.İnciyi kıskandırmak için incilerin yanından kalktı kurrenin yanına gitti bir kız bu kadar mı hamarat olur dedi.kurre de tezcan a iltifat etti.inci de sinirlendi.küs olmasam sorardım ben ona gibilerinden.
Sonra da inci kahve yapmaya kalktı kurreye bile sordu içermisin diye tezcana sormadı.kendi ekibine yaptı kahveyi tezcana yapmadıserkan da diyor ki bu kız evlenince kocasını kanepe de yatırır
Günlük hayatta da böyle ya canım.herkes birbiri hakkında konuşuyor ya.çok rahatsız ediyor bu durum beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?