- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.841
Ay evet neden yaaaaAiyy bu kurreyle turkani naapcaz kusun ayagina notmu baglasak salsak aybukede aybuke diye tutturdular
amin rabbim herkese sağlık huzur nasip etsin inşallah benimki taş fırındır sorma hiç çekilmiyor bazenAyyy çok hoşsun canımmmm.her erkek farklıdır.seninki daha taş fırın galibaa.allah mutluluğumuzu bozmasın!! Amin!!
pınar şöyleyim böyleyim laf kalabalığı yapıyor ama kadının içi fesat bakışlarından bile nefret ediyorum kızın . bi insan bu kadar kötü bakabilirmi yahu!!!Ay evet neden yaaaa
Ikisinden de hoşlanmadım pek.ama aybukeyi kesin istemiyorum.pınar nasıl akıllar veriyor kalsın diye ne sahtekarlıklar tavsiye ediyor duydun muuuudemek kendi de öyle kalmışütopyada.kişi kendinden bilir işi!!
Bekarken eşim kadir inanır gibi olsun istiyordum.evlendikten sana Allahım ne salakmışım.iyi ki beni dinlemedin dedim.amin rabbim herkese sağlık huzur nasip etsin inşallah benimki taş fırındır sorma hiç çekilmiyor bazen
Son derece itici bir insan.hiçbir şekildr saygı duymuyorum onapınar şöyleyim böyleyim laf kalabalığı yapıyor ama kadının içi fesat bakışlarından bile nefret ediyorum kızın . bi insan bu kadar kötü bakabilirmi yahu!!!
çok doğru bende kılıbık istedim ama gönlüme göre vermedi benm nasip işte benmki anasına kılıbık bana taş tırın :)Bekarken eşim kadir inanır gibi olsun istiyordum.evlendikten sana Allahım ne salakmışım.iyi ki beni dinlemedin dedim.
koca dediğin kılıbık olcak
saygı duyulacak bi tarafı yok yeni yeni iş yaparken görüyorum ancak makyaj yapsın saçlarıyla uğraşsın dursun boş insan ve sana katılıyorum çok iticiSon derece itici bir insan.hiçbir şekildr saygı duymuyorum ona
Valla seven insan trip yani kapris yapar! Ben de çoook kaprisliyimdir.çok severim eşime eziyet etmeyii.kurreyi sanırım burda anlayan tek bayan benimm
Semih resmen Kurre onu biraksin diye ugrasiyor sanki.
Aaaa o erkekliğin kitabının birinci maddesi anasına kılıbık karısına taş fırınçok doğru bende kılıbık istedim ama gönlüme göre vermedi benm nasip işte benmki anasına kılıbık bana taş tırın :)
Evet bana da öyle geliyor..Ne yapıyor yeni şeyler mi?
E simdi iş yapacak ki inciyi aratmayacak.çakkaaaaaalll!!saygı duyulacak bi tarafı yok yeni yeni iş yaparken görüyorum ancak makyaj yapsın saçlarıyla uğraşsın dursun boş insan ve sana katılıyorum çok itici
Dün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?E simdi iş yapacak ki inciyi aratmayacak.çakkaaaaaalll!!
ah şu erkekler hep bizi uğraştırıyolar biz onlar için neler yapıyoz onlar bizim için bir şey yaptığı yokkAaaa o erkekliğin kitabının birinci maddesi anasına kılıbık karısına taş fırınOna bakarsan benimki anasına duble kılıbık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?