- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.821
gerçekten ya bazen dikkat ediyorum da sanki artık örgü eli kolu gibi kendine yapışmış o yüzden bakmadan yapabiliyor hatunTürkan master yapmış örgüde.Her türlü her durumda örme potansiyeline sahip kendisi
düşünsenize türkan kütüphaneciyim diyorya kesin masa başı milleti örgü öre öre izleyip oturduğu yerden kontrol yaparak bu hale gelmiştir hihhoyt:)gerçekten ya bazen dikkat ediyorum da sanki artık örgü eli kolu gibi kendine yapışmış o yüzden bakmadan yapabiliyor hatun
hahaha şöyle bi hayal ettimde kesin öyledir valla geçen eşimle konuşurken bu nasıl kütüphaneci konuşması falan çok değişik böyle kütüphaneci mi olur dedim eşimde illa kütüphaneci diye dzgünmü mü konuşması lazım ne iş yapıyordu orda kim bilir dedi kütüphaneye örgücü olarak girmiştir :) şu aybükenin sesi kulağımı tırmalıyor gerçekten 2. inci vakasıdüşünsenize türkan kütüphaneciyim diyorya kesin masa başı milleti örgü öre öre izleyip oturduğu yerden kontrol yaparak bu hale gelmiştir hihhoyt:)
kurrede bi telaş atışıyor bu kızlarla hafif hafif farkettinmi ben buketi sevemedin çok relax yaahahaha şöyle bi hayal ettimde kesin öyledir valla geçen eşimle konuşurken bu nasıl kütüphaneci konuşması falan çok değişik böyle kütüphaneci mi olur dedim eşimde illa kütüphaneci diye dzgünmü mü konuşması lazım ne iş yapıyordu orda kim bilir dedi kütüphaneye örgücü olarak girmiştir :) şu aybükenin sesi kulağımı tırmalıyor gerçekten 2. inci vakası
açıkçası ben ikisinide pek ısınamadım nedense buket bir garip dediğin gibi aybukeden pek haz alamadım kurrenin atışması da tek bayan olarak kalmak istiyor ilgi hep bende olsun hep ben ben ..ikinci bir bayanı kaldıramıyor özlemi gönderdi türkanı ayırdı bunlarıda barındırmaz hangisi kalırsa kalsınkurrede bi telaş atışıyor bu kızlarla hafif hafif farkettinmi ben buketi sevemedin çok relax yaa
evet bencede incinin sonunu gördü oda tekti ama şimdi pınar var onun yerineaçıkçası ben ikisinide pek ısınamadım nedense buket bir garip dediğin gibi aybukeden pek haz alamadım kurrenin atışması da tek bayan olarak kalmak istiyor ilgi hep bende olsun hep ben ben ..ikinci bir bayanı kaldıramıyor özlemi gönderdi türkanı ayırdı bunlarıda barındırmaz hangisi kalırsa kalsın
şuan inciye üzüldüm valla pınar hazıra kondu yatağına bile kondu kızın bütün çileyi inci çekti gitti yazık oldu şu abidini gidenlerden biri dövse benim yerime bende rahatlasam çok bilmiş herif pabucumun popstarı neymiş tektaş sayesinde tutmuş halk semihleri madem satılan tektaş alsalardı niye almadılar para biriktirip alacaklarmış madem öyle resteorantı yapmadan tektaşıi alsalardı nasıl sevgi bunlardaki diyo sanki 1 kuruşa geri alınacak sanki tektaş nasıl alınacak para olmadan anlamadım biri abidin efendiye anlatsınevet bencede incinin sonunu gördü oda tekti ama şimdi pınar var onun yerine
düşünsenize türkan kütüphaneciyim diyorya kesin masa başı milleti örgü öre öre izleyip oturduğu yerden kontrol yaparak bu hale gelmiştir hihhoyt:)
kurretülayn; simiiih simiih hhahah
türkan: tuncay o çoraplar sana yakışmıyor sana çorap öreyimm
semihh: gerek yok türkan abla o zaten başına burda çoraplar örüyor
kurretülayn:hihihih
valla ne tesadüf bende öyle düşünüyorum hiç ses yokkk kızdaya ben buketin sesini hiç duymadım yaaaa hiç konuşmuyormu bu kız
Valla seven insan trip yani kapris yapar! Ben de çoook kaprisliyimdir.çok severim eşime eziyet etmeyii.kurreyi sanırım burda anlayan tek bayan benimmHoş geldiniz...
Kız trip olarak gelmiş dünya ya.Trip atmadan duramıyorçekilecek gibi değil.
bende kaprisli olamıyorum ben eşime eziyet etsem yüzüme bakmaz hiç gelemez bu tavırlara valla sizin eşiniz sizi çok seviyorki bir şey diyemiyor bellli ki yoksa eşim beni sevmiyor muValla seven insan trip yani kapris yapar! Ben de çoook kaprisliyimdir.çok severim eşime eziyet etmeyii.kurreyi sanırım burda anlayan tek bayan benimm
Ayyy çok hoşsun canımmmm.bende kaprisli olamıyorum ben eşime eziyet etsem yüzüme bakmaz hiç gelemez bu tavırlara valla sizin eşiniz sizi çok seviyorki bir şey diyemiyor bellli ki yoksa eşim beni sevmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?