- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #5.801
ay evet artık darall geliyor bana ona biri Türkçe semih demesini öğretsin o nece konuşuyo anlamadım ama simihh diye diye biraz önce semih yine pınara yüklendi biraz türkanda katıldı olaya inciye ağlamadın falan pınarda ben ağlamadım sen ağladın peşine de kına yaktın dedi türkan bozuldu ama inci giderken ağladım sevinç gözyaşlarıydı dedikurretülayn; simiiih simiih
hadi yarışma bitince semih kurtalacakta ondan yakınları ne yapsın bu kıza bilemedim ki..Hoş geldiniz...
Kız trip olarak gelmiş dünya ya.Trip atmadan duramıyorçekilecek gibi değil.
hoşbuldum bu aradahadi yarışma bitince semih kurtalacakta ondan yakınları ne yapsın bu kıza bilemedim ki..
ayy evet ama ben bu türkanı cidden sevmiyorum yaa o an ki konu neyse hemen rengi ona göre değişiyor yanardöner tabiricaizseay evet artık darall geliyor bana ona biri Türkçe semih demesini öğretsin o nece konuşuyo anlamadım ama simihh diye diye biraz önce semih yine pınara yüklendi biraz türkanda katıldı olaya inciye ağlamadın falan pınarda ben ağlamadım sen ağladın peşine de kına yaktın dedi türkan bozuldu ama inci giderken ağladım sevinç gözyaşlarıydı dedi
yanar döner olsa gene iyi ben o kadının kimyasını çözemedim ki işime yarar diyip yanar dönerlik yapıyıo işe yaramadığını gördüğü halde ne diye devam ediyorsun ki birde yaşının kadını değil gerçekten inci gibi oda kendini ayrı rezil ediyorayy evet ama ben bu türkanı cidden sevmiyorum yaa o an ki konu neyse hemen rengi ona göre değişiyor yanardöner tabiricaizse
hadi yarışma bitince semih kurtalacakta ondan yakınları ne yapsın bu kıza bilemedim ki..
ailesi çaresizlikten alışacak ne yapsın sonuçta evlat bu umarım ütopya bitmeden kendinde değişikliğe gider bu kız
dün akşamda diyorki restoranda otururken ' semih sizde serkanlarda 4 kişi kaldınız bu durumda ben arada olduğum için kilit kişi benim. daha öncede çok denk geldim bu söylemlerine gıcık kadın kendini bişey sanıyor ona çok gülüyorum sandıki semihler onun peşinden koşacak çk çk çk hayret bişeyyanar döner olsa gene iyi ben o kadının kimyasını çözemedim ki işime yarar diyip yanar dönerlik yapıyıo işe yaramadığını gördüğü halde ne diye devam ediyorsun ki birde yaşının kadını değil gerçekten inci gibi oda kendini ayrı rezil ediyor
Kızlar 100 gün kapalı kalsak biz nasıl oluruz kimbilir,bu açıdan da bakmak lazım
100 gündür kapalılar ama çaresizlik pek yok ekmek elden misali mangallar keyifler yerinde gayette egleniyolar bence kapalı kalmayı sorun ettiklerini sanmıyorum ve kurrenin bundan dolayı böyle oldugunuda bu onun yapısı semihte şımartınca böyle bi tablo çıktı ortayaKızlar 100 gün kapalı kalsak biz nasıl oluruz kimbilir,bu açıdan da bakmak lazım
doğru diyosun ama orda 100 gün kalıp şaşırtacak derecede değişmeyen kişilerde var yaniKızlar 100 gün kapalı kalsak biz nasıl oluruz kimbilir,bu açıdan da bakmak lazım
bende bakmadan nasıl ördüğünü merak ediyorum doğrusu tuncayın türkan taklidi gayet iyiydi ve ona çok yakıştı türkandan daha iyiydiBu arada Tuncay da sevdiğim tek şey Türkan ın taklidini yapması:)) çok gülüyorum ya Türkan ın örgü örerken ki bakışlarına:))
bencede ama tuncay ve pınar sonra kurre ve türkan gitsin sıralama böyle olmalı acil tuncay gitmeliitürkan kurre ve tuncay gitsin derim
3üne de sevinirim
bu dördü potaya girse pınar ya da türkan giderbencede ama tuncay ve pınar sonra kurre ve türkan gitsin sıralama böyle olmalı acil tuncay gitmelii
bende bakmadan nasıl ördüğünü merak ediyorum doğrusu tuncayın türkan taklidi gayet iyiydi ve ona çok yakıştı türkandan daha iyiydi
evet doğru bence bu hafta türkan pınar ve tuncay çıkacak gibi geliyor banatabi birde semih çıkacak toplam 4 kişibu dördü potaya girse pınar ya da türkan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?