Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kurretülayn; simiiih simiih
ay evet artık darall geliyor bana ona biri Türkçe semih demesini öğretsin o nece konuşuyo anlamadım ama simihh diye diye biraz önce semih yine pınara yüklendi biraz türkanda katıldı olaya inciye ağlamadın falan pınarda ben ağlamadım sen ağladın peşine de kına yaktın dedi türkan bozuldu ama inci giderken ağladım sevinç gözyaşlarıydı dedi

ayy evet ama ben bu türkanı cidden sevmiyorum yaa o an ki konu neyse hemen rengi ona göre değişiyor yanardöner tabiricaizse

ayy evet ama ben bu türkanı cidden sevmiyorum yaa o an ki konu neyse hemen rengi ona göre değişiyor yanardöner tabiricaizse
yanar döner olsa gene iyi ben o kadının kimyasını çözemedim ki işime yarar diyip yanar dönerlik yapıyıo işe yaramadığını gördüğü halde ne diye devam ediyorsun ki birde yaşının kadını değil gerçekten inci gibi oda kendini ayrı rezil ediyor

ailesi çaresizlikten alışacak ne yapsın sonuçta evlat bu umarım ütopya bitmeden kendinde değişikliğe gider bu kız

dün akşamda diyorki restoranda otururken ' semih sizde serkanlarda 4 kişi kaldınız bu durumda ben arada olduğum için kilit kişi benim. daha öncede çok denk geldim bu söylemlerine gıcık kadın kendini bişey sanıyor ona çok gülüyorum sandıki semihler onun peşinden koşacak çk çk çk hayret bişey

Kızlar 100 gün kapalı kalsak biz nasıl oluruz kimbilir,bu açıdan da bakmak lazım
100 gündür kapalılar ama çaresizlik pek yok ekmek elden misali mangallar keyifler yerinde gayette egleniyolar bence kapalı kalmayı sorun ettiklerini sanmıyorum ve kurrenin bundan dolayı böyle oldugunuda bu onun yapısı semihte şımartınca böyle bi tablo çıktı ortaya

Bu arada Tuncay da sevdiğim tek şey Türkan ın taklidini yapması:)) çok gülüyorum ya Türkan ın örgü örerken ki bakışlarına:))
bende bakmadan nasıl ördüğünü merak ediyorum doğrusu tuncayın türkan taklidi gayet iyiydi ve ona çok yakıştı türkandan daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…