Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tazcanın gitmesini istiyordum ki zaten o gitmiş..dün akşam çok saçma sapan konuşmalar yapmıştı altara
Aynen yaaa.altara vuran vurana.ilk bölümleri izlemedim.biri bana anlatabilir mi altar ne yaptı da gelen vuruyor giden hakaret ediyor kimse lafını da dinlemiyor çocuğun.üzülüyorm ona.

Aynen yaaa.altara vuran vurana.ilk bölümleri izlemedim.biri bana anlatabilir mi altar ne yaptı da gelen vuruyor giden hakaret ediyor kimse lafını da dinlemiyor çocuğun.üzülüyorm ona.
inci melek vardı elendi..o ilk günler çorba yapmıştı...biri içmemiş bahçeye dökmüştü..melekte ortalığı velveleye vermişti günlerce kim kim diye ortalarda dolanmıştı...en son altar ben demişti..ondan beridir takmış durumda diğer grup...serkanların grubu dışlayınca semihler kaptı altarı ..altarda ii değerlendirdi..özünde ii biri bence en azından efendi

bencede ve ne deseler yapıyor çocuk..
ama o çorbada eminim içilecek gibi değildir:)))

dün bide dikkatimi çekti..isimler yazılırken semihlerin grubu gayet kendinden emin rahat bi şekilde konuşma yaptılar..kurre her isim ayzdığında ağlıyordu üzülüyordu çok netti..özlem evirip çeviriyordu oda gayet kendin emin çıktı..altara zaten dicek yoktu...arkasına semihi almış...taco küçük semih diyordu dün ona

Hııımm hayal meyal hatırlıyorum.biraz durgun bir çocuk.bence serkanın yerin belli değil lafı yanlış.ilk haftalar herkes tanıma ve arayış içinde.altar da öyleydi mutlaka.dik bir çocuk olmadığı için hemen bir yere dahil olmadı diye suçlamak yanlış.dikkat ettin mi bilmiyorum ama ben fark ettim.şöyke ki:serkan artık bu kadar dik laflar etmiyor ortaya.grubu tırt.o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışıyor.altarı suçladığı şeyi kendi y apıyir.çok ayıp.

serkan yanlış tercih yaptığını pişmanlığını yaşıyor bence...kopmuş durumda zaten oyundan

evet ama olayı inanılmaz büyüttüler ya ...
inan sinirden o inci meleği yolasım geldi..
inci melek başkası sanıyordu türkan yada semihten şüphelenmişti...onları halkın gözünden düşürmek istedi...ilk gidende o oldu zaten

Serkan bence mantık yürütüyor ve kendi grubunun battıkça battığının farkına varıyor. Ama semihlerle çok dalga geçtiler yüzgöz oldular o yüzden de o gruba yanaşamıyor. Sadece tek tek kişilerle iyi geçinebiliyor.

tükürdüğünü yalamak istemiyor

incinin gitmesini daha çok istiyodum ama tezcana da iyi oldu
kendini birşey sanıyodu
bi de boyu uzun olduğu için diğerlerini ezmeye çalıştı ya iyice sinir oldum ona
fiziksel özelliklerini kullanarak insanları küçümsemek çok adice birşey bence

bu arada gamze tuncaya itiraf etmiş galiba tezcanla olan durumunu
tuncay da farkındayım ama dikkatli olun karşı taraf bozulacak demiş inciyi kastederek
izleyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…