- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.241
çözemedim kızıŞu Aybuke yi bi gonderseler yaa..Tam mikser lik yapıyor.
tepedekı adam ne derse o olur dedı bız ne yaparsak yapalımne dedi mesela merak ettm =)
bu program asıl ıngıltere den gelme ve en buyuk medya patronu adam ıllumınatıcı bıraz araştırısanız gorursunuztepedekı adam ne derse o olur dedı bız ne yaparsak yapalım
ayy sorma ben hemen kapatıyorumSemihlerin grubu oyle istahli yemek yiyorki, ne zaman onlari yemek yerken izlesem deli gibi acikiyorum.
canım ya bu arada ben bi elbiseye karar verdim görmek istersen eğer =)tepedekı adam ne derse o olur dedı bız ne yaparsak yapalım
tabıkı gormek ısterım bakıcamcanım ya bu arada ben bi elbiseye karar verdim görmek istersen eğer =)
aynı topikte başlık değiştirdim
sağol canm teşekkürlertabıkı gormek ısterım bakıcam
byesağol canm teşekkürler
sorularımı da yazdım canm
yeni konu açmadım ilk sayfada
ben şimdi uyuyayım sabah iş var öptüm
ayy sorma ben hemen kapatıyorum
zayıflamam gerek
bi kere pizza yediler ya bende kendimi tutamadm pizza yedim o derece yani
Bide devamli kasik kasik nutella yoyolar sabah aksam nasil kilo almiyolar canim cekiyo benmde okadar nutella yesem hemen yarar banahahahaaaz once ciger yiyorlardi, benim de canim arnavut cigeri cekti ama tuttum kendimi.
Aynen benim de zayiflamam gerek
bende merak ettim onu..araya kaynadı sanırımKızlar ya izleyemedim. Altar bi itiraf yapcam diyorduya yaptımı itiraf ne dedi?
merak edenler varsa pınar aybüke..izleyemedim hepsini beynim yoruldu
pınarın yatağa yayılarak tartışmaya girmesi çok komik..anca lafKara yılan pınar vs Sarı çıyan aybuke
Ya sesini kısıyorum anlamıyorum sesini açıyorum beynimde çınçın patlıyo sesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?