- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.221
tabi canım inci kucaklarda geziyo vs dendi sanki bunlar çok mu hoşBurda incinin uslubu konusulurken incinin uslubundan bin beter muhabbetler oldu. Tuncaya bitli bilmemne. Bence bunlarda cok yanlis. Hele inciye yazilanlari okurken cok sasirmistim sizmi elestiriyosunuz uslubunu bide diye. Bende inciyi onaylamiyodum ama biraz dikkat yorumlara.
o kimkiBu Buket de Meryem asagi Meryem yukaruAnlat anlat bitiremedi
bu arada balık yemesini ben değil başka biri demişti ama isim vermeyim şimdi o arkadaşımıda zan altında bırakmayayım baya karışmış burası.demiştim zaten.yemek konusunu ben açmıştım ağzına çok büyük lokmalar atıyordu ve çiğneyemiyordu boğulcaktı nerdeyse , helena arkadaşımızda izlemiş balığı agzına atmış geri çıkarmış ve bölerek yediğinden bahsetti iğrenç bişey sadece bundan bahsettik , bir izleyici olarak yorum da yapmayacağız mı , biz yine iyiyiz youtupe da fena giydiriyorlar kurre ye dava açacaksa ilk onlara açsın :)
anlamadm akşam murat abiyle altarla konuştu napim napim diyeOiyy ben takip edemedim aybuke cafeylemi bizlemi? Son durum nedir kizlar
o kimki
hımmmmmMeryem, Buketin disaridaki en yakin arkadasiymis. Hem oda arkadasiymis, hem cok iyi anlasiyorlarmis. Herseye cok guluyorlarmis. Geldiginden beri, Meryemi anlatiyo Altara
aa olabilir evetBuketin yuzunde hep boyle aglayacakmis gibi bir ifade var. Mimikleri mi oyle, kaslarindan dolayi mi oyle anlamadim
Hımmanlamadm akşam murat abiyle altarla konuştu napim napim diye
ama almazlar gruba
semh uğraşamam gibi bir şey dedi
bakalım ne olacakHımm
O pınarlar kavga etti ya yanasir bi sekilde bize
Elemede olmadi bu hafta bakalim nolcak
ne oldu da canmtuncayı bı kere daha takdır ettım on numara bı ınsan ve cok bılgılı
illumınatı zıhnıyetınden bahsedıyorhelena su an canlı ızlıyormusun bılmıyorum ama cafe grubu konusuyor ve tuncay ok guzel acıklamalar yapıyor
aa spor yapıyordum canm müzik açmıştım tühhelena su an canlı ızlıyormusun bılmıyorum ama cafe grubu konusuyor ve tuncay ok guzel acıklamalar yapıyor
ne dedi mesela merak ettm =)illumınatı zıhnıyetınden bahsedıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?