Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bide devamli kasik kasik nutella yoyolar sabah aksam nasil kilo almiyolar canim cekiyo benmde okadar nutella yesem hemen yarar bana
kurre 3 kg aldım diyordu hepsi almıştır bence

Ben izlemedim ama kurre demiş ki altar alınganlık yapıyor halk onu tokatlar
Kızlar ya izleyemedim. Altar bi itiraf yapcam diyorduya yaptımı itiraf ne dedi?
bende görmedim aradakaynamış demek

kurre 3 kg aldım diyordu hepsi almıştır bence

Ben izlemedim ama kurre demiş ki altar alınganlık yapıyor halk onu tokatlar
bende görmedim aradakaynamış demek
evet altara yüklenmişler sanırım. bi haftadır iyi takip edemedim.olası altar-buket aşkından dolayı olabilrmiki acaba

evet altara yüklenmişler sanırım. bi haftadır iyi takip edemedim.olası altar-buket aşkından dolayı olabilrmiki acaba
hiçbir fikrim yok canım. aybüke tuncay lara dediki kurre ve altar ı yazın altar ın kitlesi yok gider.
abidin de dedi ki murat altar yazsak
aybüke : o kadar yalana rağmen türkan bile kaldı. murat ın kitlesi var olmaz. semihçiler kurre ye atar altar gider dedi.
abidin : semih altar yazarsak?
aybüke : grubunuzdan birini elemek istiyosanız semih i koyun o zaman bu benm fikrim dedi.
evet kurre altar yazılmalı ama bence kurre gider. adaylardan biri de tuncay olacak gibi. tuncay ın da kitlesi var kurre gidebilir bence

herşey saçma sapan olmaya başladı...tamam kural yok diye aklına ne gelirse yapıyorlar..aklımda soru işaretleri :14 şubat için masalar sandalyeler örtüler vs hangi kaynakla sağlandı..hangarın içi döşendi hangi parayla... bir tabak menüye 25 tl falan alnıyor ok tamam ama akşama kadar da yiyor bu 10 kişi...öğün yemek harici cipsler kolalar bisküviler vs...sürekli yani..dışardan yemek istiyorlar dünyanın parası tutuyor

altar kurre yazılırsa oyların çoğunu altar alır diye düşünüyorum.çünkü çoğu kişi bıktı kurrenin nazından niyazından.karşı taraftan da bi abdinin oy oranının fazla olduğunu düşünüyorum..

aybükenin orda kalmasıda hala bana saçma geliyor...oylama yapıp birini gönderebilirlerdi..ardından tekrar yeni yarışmacı gelebilirdi yani oylama için...ayrıca bana kalırsa serkan ve aybüke daha önceden biliyorlardı eleme olmayacağını.

evet demet akalın ın desteği var diyorlar bir de.
ama bi ünlü de çıkıp murat desteklese mesela o zaman da onun kitlesi mi çok olur anlamadm ki

dün aybüke arda yla görüştüm dedi tuncay lara. onlarda bi şey dedi. aybüke dedi ki arda benm arkadaşım.

evet demet akalın ın desteği var diyorlar bir de.
ama bi ünlü de çıkıp murat desteklese mesela o zaman da onun kitlesi mi çok olur anlamadm ki
oraya gelenler sevgili değilmiş diye okudum..bir ajansa bağlı kişilermiş... :S alabildiğine gidiyor son dönemlerde program

dün aybüke arda yla görüştüm dedi tuncay lara. onlarda bi şey dedi. aybüke dedi ki arda benm arkadaşım.
evet sabah izledim o videoyu tuncay ısrarla soruyordu aybukede kamerayı işaret edip kesik kesik konuşuyordu..arda benim arkadaşım dedi..herkes herkesle arkadaş : ))

tw8 niye ısrarla altar buketten hoşlanıyor gibi gösteriyor anlamış değilim.Böyle giderse zamanında nasıl Kurre ye mert ten mektup geldi.Altara da öyle bir ayrılık mektubu gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…