- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.261
kurre 3 kg aldım diyordu hepsi almıştır benceBide devamli kasik kasik nutella yoyolar sabah aksam nasil kilo almiyolar canim cekiyo benmde okadar nutella yesem hemen yarar bana
Ben izlemedim ama kurre demiş ki altar alınganlık yapıyor halk onu tokatlarhep kavga hep kavga izlettiryorlarlar..yada dedikodularını...zümrütü bile görmez olduk...bbg formatına dönderdiler..semihçiyim..ama kurrenin her gelen ya bana ya semihe demesine gıcık oldum..ne sanıyorsa kendini...semihi kurre bitirecek...uyarı yapmaları lazım misafirlerin...
bende görmedim aradakaynamış demekKızlar ya izleyemedim. Altar bi itiraf yapcam diyorduya yaptımı itiraf ne dedi?
evet altara yüklenmişler sanırım. bi haftadır iyi takip edemedim.olası altar-buket aşkından dolayı olabilrmiki acabakurre 3 kg aldım diyordu hepsi almıştır bence
Ben izlemedim ama kurre demiş ki altar alınganlık yapıyor halk onu tokatlar
bende görmedim aradakaynamış demek
hiçbir fikrim yok canım. aybüke tuncay lara dediki kurre ve altar ı yazın altar ın kitlesi yok gider.evet altara yüklenmişler sanırım. bi haftadır iyi takip edemedim.olası altar-buket aşkından dolayı olabilrmiki acaba
herşey saçma sapan olmaya başladı...tamam kural yok diye aklına ne gelirse yapıyorlar..aklımda soru işaretleri :14 şubat için masalar sandalyeler örtüler vs hangi kaynakla sağlandı..hangarın içi döşendi hangi parayla... bir tabak menüye 25 tl falan alnıyor ok tamam ama akşama kadar da yiyor bu 10 kişi...öğün yemek harici cipsler kolalar bisküviler vs...sürekli yani..dışardan yemek istiyorlar dünyanın parası tutuyorhiçbir fikrim yok canım. aybüke tuncay lara dediki kurre ve altar ı yazın altar ın kitlesi yok gider.
abidin de dedi ki murat altar yazsak
aybüke : o kadar yalana rağmen türkan bile kaldı. murat ın kitlesi var olmaz. semihçiler kurre ye atar altar gider dedi.
abidin : semih altar yazarsak?
aybüke : grubunuzdan birini elemek istiyosanız semih i koyun o zaman bu benm fikrim dedi.
evet kurre altar yazılmalı ama bence kurre gider. adaylardan biri de tuncay olacak gibi. tuncay ın da kitlesi var kurre gidebilir bence
evet demet akalın ın desteği var diyorlar bir de.herşey saçma sapan olmaya başladı...tamam kural yok diye aklına ne gelirse yapıyorlar..aklımda soru işaretleri :14 şubat için masalar sandalyeler örtüler vs hangi kaynakla sağlandı..hangarın içi döşendi hangi parayla... bir tabak menüye 25 tl falan alnıyor ok tamam ama akşama kadar da yiyor bu 10 kişi...öğün yemek harici cipsler kolalar bisküviler vs...sürekli yani..dışardan yemek istiyorlar dünyanın parası tutuyor
altar kurre yazılırsa oyların çoğunu altar alır diye düşünüyorum.çünkü çoğu kişi bıktı kurrenin nazından niyazından.karşı taraftan da bi abdinin oy oranının fazla olduğunu düşünüyorum..
dün aybüke arda yla görüştüm dedi tuncay lara. onlarda bi şey dedi. aybüke dedi ki arda benm arkadaşım.aybükenin orda kalmasıda hala bana saçma geliyor...oylama yapıp birini gönderebilirlerdi..ardından tekrar yeni yarışmacı gelebilirdi yani oylama için...ayrıca bana kalırsa serkan ve aybüke daha önceden biliyorlardı eleme olmayacağını.
oraya gelenler sevgili değilmiş diye okudum..bir ajansa bağlı kişilermiş... :S alabildiğine gidiyor son dönemlerde programevet demet akalın ın desteği var diyorlar bir de.
ama bi ünlü de çıkıp murat desteklese mesela o zaman da onun kitlesi mi çok olur anlamadm ki
evet sabah izledim o videoyu tuncay ısrarla soruyordu aybukede kamerayı işaret edip kesik kesik konuşuyordu..arda benim arkadaşım dedi..herkes herkesle arkadaş : ))dün aybüke arda yla görüştüm dedi tuncay lara. onlarda bi şey dedi. aybüke dedi ki arda benm arkadaşım.
çokta iyi olmuş..az bile o adama...çıkarmasınlar daha tvyekızlarrr nihat doğan survivor dan çıkarılmışş
anlamm canım kim kiminle sevgili değil?oraya gelenler sevgili değilmiş diye okudum..bir ajansa bağlı kişilermiş... :S alabildiğine gidiyor son dönemlerde program
14 şubat etkinliğine katılan misafirleranlamm canım kim kiminle sevgili değil?
Haha napmış yine niye çıkartmışlar kadrodançokta iyi olmuş..az bile o adama...çıkarmasınlar daha tvye
öğrendim şimdi ya çokta iyi yapmışlar.yeni okuyabildim haberiHaha napmış yine niye çıkartmışlar kadrodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?