- 28 Nisan 2010
- 209
- 97
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.321
aybüke iyi lafları söylemiş pınar ı da çığrından çıkarmış iyi yapmışmerak edenler varsa pınar aybüke..izleyemedim hepsini beynim yoruldu
Helenacım, semihleri sevdiğim ve desteklediğim doğru.objektif olmadıgımı söylemene üzüldüm çunkü sevmediğim yanlarını da yazdım burda ćook.sen denk gelmemişsin.örrneğin, abidine popstar demeleri , abidinin üstüne gitmeleri beni çok uzmüştü.lakap falan takmışlardı yeminli popstar, ponpon vs.hatta burdaki arkadaßlar ayrıca abidik gubudik demişlerdi.nolur demeyin demiştim.sonra abidin semihi taktit falan edince hiiç yakıştıramadım abidine falan.altarı ben de seviyorum onu ezmelerine üzülüyorum.ama onun da bir seyler söylemesini gereksiz buluyorum.semihle murat altarı dışlarsa o da sinir eder beni.senin yorumlarinin çoğu hoşuma gitmiyor ama sana akıl vermiyorum ben.hatta yukarıdakı görüntüleri koyan arkadaşa'sen hiç genç olmadın galiba?'demek istiyorum ama demiyorum .çünkü herkes istedigini düşünür yazar.herkes yazilarıyla kendini yansıtır.canım bence böyle kesin konuşma. bende duydum altar dan kız arkadaşım var sözünü. tamam sen semih leri seviyorsun ama her şeye çok olumlu yorum yapıyorsun bence objektif ol biraz canım.
mesela ben de altar ı seviyorum
abidin e dediklerini hatırlıyorum canımHelenacım, semihleri sevdiğim ve desteklediğim doğru.objektif olmadıgımı söylemene üzüldüm çunkü sevmediğim yanlarını da yazdım burda ćook.sen denk gelmemişsin.örrneğin, abidine popstar demeleri , abidinin üstüne gitmeleri beni çok uzmüştü.lakap falan takmışlardı yeminli popstar, ponpon vs.hatta burdaki arkadaßlar ayrıca abidik gubudik demişlerdi.nolur demeyin demiştim.sonra abidin semihi taktit falan edince hiiç yakıştıramadım abidine falan.altarı ben de seviyorum onu ezmelerine üzülüyorum.ama onun da bir seyler söylemesini gereksiz buluyorum.semihle murat altarı dışlarsa o da sinir eder beni.senin yorumlarinin çoğu hoşuma gitmiyor ama sana akıl vermiyorum ben.hatta yukarıdakı görüntüleri koyan arkadaşa'sen hiç genç olmadın galiba?'demek istiyorum ama demiyorum .çünkü herkes istedigini düşünür yazar.herkes yazilarıyla kendini yansıtır.
KURREDE KİKİKİİİİİ KİKİKİİİİİ HOSUNA GIDIYOR BUNLARIN GECE YARISI OTURMALARI BUNDANMIS DEMEKKI INSANLAR UYKUYA CEKILDIGINDE BU İŞLER PEŞİNDELER
sanki artık eskisi gibi topiğe gelmiyor kızlar
aybüke türkan murat koltuklarda sobanın yanında.
attılar mı ki aybüke yi
abidin de oy için tutmak istiyo aybüke yi. ama tuncay net kararlı
cafe grubu da özgürsün özgürsün istediğinle konuş dediler
şimdi konuşma diyolar
aybüke barış gibi resmen
ütopya da ki en güzel kız bence aybükeAybuke Baristan da beter cikti. Baris en azindan yakisikliydi, komikti ve sesi cok guzeldi. Bu kizin neresinden tutsan elinde kaliyor.
ütopya da ki en güzel kız bence aybüke
ses tonu iyi değil sigaradan galiba
'e' harfini de çok ince söylüyor
barış olsaydı sevgili olurlardı çok komik olurdu
evet o şapkalar çok hoşBen de Aybukeyi ilk gordugumde baya begenmistim. Su an okadar itici buluyorumki, gozume cirkin gorunuyor valla.
Barisin Inciden baskasini gozu gormezdi ya
Bu arada Kurre nin acik gri renk sapkasini cok begendim yaa
evet o şapkalar çok hoş
ben barış ın da inci yi sevdiğini düşünmüyorum canım.
yanına yaklaştı orda tek kalmamak için
hatta buket için de böyle düşünüyorum
belki erken ama altar a yaklaştı arkadaş olarakta olabilir ama çok erken oldu
belki de rejinin işi bi şey diyemiyorum
demek aybüke nin yaptığı çirkinlikler güzelliğini kapattı sende doğal olarak
oha twitter da semihin bir fotosunu gördüm , sapık yabu gidişle kaldırılır bu program semih yüzünden çüş yani. cafe grubuna yazık olacak ya inanamıyorum, vidyoyuda kaldırmışlar izleyemedim neler oluyor ya
izleyemedim ben gerçekmi bilmiyorum ama ereksiyon olmuş fotosu var görünüyor ya insan biraz dikkat eder twitter da yayınlamış buraya atamam o fotoyu o derece.Canim oyle bisey oldugunu dusunmuyorum. Boyle bisey mumkun mu? Aninda diskalifiye edilirdi.
izleyemedim ben gerçekmi bilmiyorum ama ereksiyon olmuş fotosu var görünüyor ya insan biraz dikkat eder twitter da yayınlamış buraya atamam o fotoyu o derece.
aaaa şimdi gördüm tmm semih yataktayken çekilmiş foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?