- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.281
artık çok sıkıldık evet onlarda inandırıcı gelmiyor bana bi diyo senden nefret ediyorum bi diyo sen yanımdayken ben hep mutluyum süper oyunculuk kapasitesi var hepsininben semıh ve kurre nın bu yılışık öpüşme sahnelerını görmekten bıktım bu ne böyle şapur şupur ha bre öp ne ya
kurre de sevgilim var demişti aynı o iş işteAltar sevgilim var dememis miydi..
simdi buketle altarin durumu ne is ya ?
Altara hic yakistiramadim.. buket sevgilisi oldugunu bilmiyor mu ki acaba..kurre de sevgilim var demişti aynı o iş işte
Aynen bende semih ve kurrenin romantik anlari ciktiginda kapatiyorum..ben semıh ve kurre nın bu yılışık öpüşme sahnelerını görmekten bıktım bu ne böyle şapur şupur ha bre öp ne ya
Bende az once tv de fragmanda gordum.. gecende de altarin bukete olan bakislarini vurguluyorlardi..tw8 niye ısrarla altar buketten hoşlanıyor gibi gösteriyor anlamış değilim.Böyle giderse zamanında nasıl Kurre ye mert ten mektup geldi.Altara da öyle bir ayrılık mektubu gelecek
altar başlarda demişti bilmiyo olma ihtimal' yok bence ki turkanda dedi yokya altarın sevgilisi var dedi sonra yeni gelin diyo tutarsızlarAltara hic yakistiramadim.. buket sevgilisi oldugunu bilmiyor mu ki acaba..
Bu aybuke denen sahıs ne kadar dedikoducu ne kadar fesat biri ya..kafe grubu ile ilgili demedigi kalmadı..hem de turkan gibi birine..
Kafe grubunun yanında da semihlere saydırıyor..
Bu ne iki yuzluluk..herkes icin "sen kimsin" diyor..acaba kendisi kim?
3 gunluk insan..
Nefret ederim bu tiplerden..tam bi ikiyuzlu.
altar başlarda demişti bilmiyo olma ihtimal' yok bence ki turkanda dedi yokya altarın sevgilisi var dedi sonra yeni gelin diyo tutarsızlar
ben incinin gideceğini 1 hafta önce twitterda ütopyareji sayfasında gördüğümden beri herşeyin dizi gibi bişey olduğunu düşünüyorumEvet ben buna da kiziyorum..
Buyuk onlar..
Oglum senin sevgilin var napiyorsun demeli veya arkadaslari uyarmaliydi..
bu olaydan sonra da hic inanmiyorum olan biten her seye !
altar sevgilim vardı ama bu zamana kadar ne geldi ne mektup gönderdi zaten yunanistana gitti diye bişey demiş..tabi bunu nerde okuduğumu hatırlamıyorumAltara hic yakistiramadim.. buket sevgilisi oldugunu bilmiyor mu ki acaba..
altar buket bişey dediği zamn hemen kızarıyor bilmiyorum farkettinizmi...sanırım etkilendi..bence semih ve kurre olyından fazlasıyla sıkılmış.çünkü dün hediyelerini giydi kurre ve semih göstermeye geldiler sobanın başına altar dönüp bakmadı bile..Bende az once tv de fragmanda gordum.. gecende de altarin bukete olan bakislarini vurguluyorlardi..
ama neden twetterda reji kendini açığa veriyor anlamıyorum ben.kabul ettiler mi artık senaryo olduğunu vs acun medya.Ütopya Reji @utopyareji · 14 Şub
#ütopya Koyun, Keçi hazır Türkan Hanımın keyfini bekliyoruz.
demekkı turkan kendı parasıyla almıcak rejı verıcek
Altara kız arkadaßindan hiç mektup gelmemiş.bitmiş ilişkileri.Evet ben buna da kiziyorum..
Buyuk onlar..
Oglum senin sevgilin var napiyorsun demeli veya arkadaslari uyarmaliydi..
bu olaydan sonra da hic inanmiyorum olan biten her seye !
Burda kizlar yaziyordu zaten.. bizimle de paylasiyorlardi.. belki belki diye diye izliyordum ama iyice bunaltti artik..ben incinin gideceğini 1 hafta önce twitterda ütopyareji sayfasında gördüğümden beri herşeyin dizi gibi bişey olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?