- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.361
o fotograf değil bahsedilen canım.ya semih in önü kalkmış işte yatakta yatarken eşofmandan belli oluyor çok.bu foto bahsettiğin foto mu?
anlamıyorum ben ya neyden bahsediyorsunuz açık konuşun kızlar =(
yok bahsedilen o foto değil cnm.bizim twitterda gördüğümüzde semih yanlız yani kurreden dolayı oluşan bir cinsel durum yok.Ama tabi kötü bir görüntüBen Semihin Kurrenin dizinde yatarkenki fotosunu gordum.
ben de yanlış anlaşıldığını düşünüyorum o sırada kameralar başka yöne dönünce farklı bir algı oluşmuş gibividyoda ne vardı ki , semih eşofmanın bağcıklarını bağlıyordu diyorlar yanlış anlaşılmış , nasıldı ki?
belki de barış kendisini inci den başka kimse istemez diye gitti hiç bilmiyorum doğru söylüyorsun.
bence dönecek kişi barış olmalı
pınar ın saçı çok güzel. parlak dolgun. siyah boya yok mu sence. aşırı parlak çünkü.
maşa falan da yapıyor ha. nasıl böyle sağlıklı kalıyor
çalışkan kadın evet ah birazda karakterli olsa sözünde dursa yanar döner davranmasa yaşının kadını olsa ne güzel olurBanada boya gibi geldi ama güzel saçlari var.Saçlarini hiç bakımsız görmedim sürekli fönlüyor sanırım.bu arada az önce Türkan hanım utopyayı en hakeden yarışmacılardan biri olduğunu sürekli çalıştığını ve herkesin desteğini beklediğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?