Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu arada hanimlar ütopya rejinin dediğine gore resmi aciklamada var abidin in fan sitesinde abidinin yarışmadan cikmak istediğini onun için daha hayirli olduğunu abidinin resmi sitesi yayinlamis hatta resmen oy vermeyin ailesi ve çevresi öyle istiyor demişler ben hiç bisey anlamadim

evet o açıklamayı gördüm şimdi gerçekten abidinin seviyesinin çook aşağında bir yarışma, ben de olsam bı dakika durmam hele şu semih rezilliklerinden sonra barış gibi kaçar giderim ben ona oy verdim ama elensin daha iyi olur.

Abidin gitmesin ya..Türkan gitsin.. giderken yanında aldığı kınaları da götürsün, bir de çekirdek.."çıtır çıtır yemek" için..

E="izguben, post: 39535394, member: 538701"]evet o açıklamayı gördüm şimdi gerçekten abidinin seviyesinin çook aşağında bir yarışma, ben de olsam bı dakika durmam hele şu semih rezilliklerinden sonra barış gibi kaçar giderim ben ona oy verdim ama elensin daha iyi olur.[/QUOTE]
Keske bastan elenseydi cikmak istiyorsa su anda cikmasi zamanlama olarak yanlis ayrıca oy verenlerin oylari gitti boşa.

şu türkan cadısı gitsin artık ya 4 oylamaya çıkıp hala gitmesse yuh yani diycem artık..

Keske bastan elenseydi cikmak istiyorsa su anda cikmasi zamanlama olarak yanlis ayrıca oy verenlerin oylari gitti boşa.[/QUOTE]
yaa eğer abidin giderse şöyle düşünelim diye reji açıklama yapmış.
abidin gidemez funları var diye düşünmesin izleyici diye.
internette açıklama yayınlandı ve abidin az oy aldı bu sayede de gitti diye düşünsün izleyici diye böyle bir şey yapılmış olabilir.
abidin giderse çocuk kandırıyo gibi olacak yapım ekibi.
hayır tabiki de gidebilir ama pınar ve türkan dan güçlü. ayrıca funları var. kimse inanmaz.
bir de dediğiniz gibi reji odasına girmiş çıkmışsa vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…