- 15 Aralık 2013
- 15.665
- 35.879
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.461
çok amaçlı raf dediği biraz komiğime gitti yanlız tahtaları çakmış ben onu köy evime bile koymam :)Serkanın ürünlerini begendim ben.
Aşırı pahalıda değil
çok amaçlı raf dediği biraz komiğime gitti yanlız tahtaları çakmış ben onu köy evime bile koymam :)
alan alsın ya tabi hayranları kıyar paraya ne olacak zenginse birde :)Ay evet ya o zaten pahalı diğerleri guzel ama ütopya yazılı olanlar
Ha ben yinede almam ama alanada yuh kazığa bak demem
Bilmiyorum ki cnm..olabilirde olmayabilir de. .105 günlük ihtiyaç dayanamadı heraldedediğim yerden mi baktın canm photoshop olabilir mi ki
evet o açıklamayı gördüm şimdi gerçekten abidinin seviyesinin çook aşağında bir yarışma, ben de olsam bı dakika durmam hele şu semih rezilliklerinden sonra barış gibi kaçar giderim ben ona oy verdim ama elensin daha iyi olur.Bu arada hanimlar ütopya rejinin dediğine gore resmi aciklamada var abidin in fan sitesinde abidinin yarışmadan cikmak istediğini onun için daha hayirli olduğunu abidinin resmi sitesi yayinlamis hatta resmen oy vermeyin ailesi ve çevresi öyle istiyor demişler ben hiç bisey anlamadim
kız haklı semihin zeka yaşını yansıtan bir yetenek 0-6 yaş arası :)Eki Görüntüle 1424372
neki o anlamadım hiçFazla merak iyi değilmiş. Gördüm görmez olaydım. .yuhhh yaniii
Serkanın ürünlerini begendim ben. Aşırı pahalıda değil
Tuncayın da bayan iç çamaşırli fotosunu yayınlamışlardı.inandık mı? Hayır!dediğim yerden mi baktın canm photoshop olabilir mi ki
dediğim yerden mi baktın peki canımBilmiyorum ki cnm..olabilirde olmayabilir de. .105 günlük ihtiyaç dayanamadı heralde
Keske bastan elenseydi cikmak istiyorsa su anda cikmasi zamanlama olarak yanlis ayrıca oy verenlerin oylari gitti boşa.[/QUOTE]E="izguben, post: 39535394, member: 538701"]evet o açıklamayı gördüm şimdi gerçekten abidinin seviyesinin çook aşağında bir yarışma, ben de olsam bı dakika durmam hele şu semih rezilliklerinden sonra barış gibi kaçar giderim ben ona oy verdim ama elensin daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?