- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.481
sen oyunu kime verdn canımTuncayın da bayan iç çamaşırli fotosunu yayınlamışlardı.inandık mı? Hayır!
Evet serkanin ürünleri güzel ve ucuz serkan ve türkanın ürünlerini beğendim.türkandan havlu aldim oyalı.20 TL.el emeği sonuçta o kadar eder diye düşünüyorum.Serkanın ürünlerini begendim ben.
Aşırı pahalıda değil
ahh keske Turkan gitse, ama hic ihtimal vermiyorum hic!ay çok heyecanlı ya kim gidicek acaba şöyle bir ütopya sayfasına baktım herkes türkan gitsin diyor inşallah gidicek gibi.
aybükeyi kimse sevmedi anlaşılan :) yaybüke diye sayfa açmışlar görünce çok güldüm yay burcuyum diyo beni yaylar anlar diyo o yüzden böyleyim diyo ben de yayım ama alakası yok yay burcunun yüz karası yaydan çok yılancı burcu bence :)
çok şımardı bence gidicek ya herkes o gitsin diye bas bas bağırıyor bilemicem artık bakahh keske Turkan gitse, ama hic ihtimal vermiyorum hic!
ben canere verdim şöyle bakılırsa hepsi de sanki cafe grubuna yakın gibiydi aklı başında insanlara benziyorduYeni adaylardan kime oy verdinizzz?? ya ben oylamayı kaçırmışım bu hafta kimseye veremedim oy.
ben canere verdim şöyle bakılırsa hepsi de sanki cafe grubuna yakın gibiydi aklı başında insanlara benziyordu
bencede türkan gitsin fırıldak kadınPinar gider herhalde.. turkan gitsin istiyorum ama .. bilemedim
hahahahha aynen!! bayilsin, yuvarlana yuvarlana gitsinbencede türkan gitsin fırıldak kadın
bayılıp yuvarlanarak gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?