- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.421
ikizler erkeği çok fena sakın gelmesin. bir de çok çapkın olurlar arkadaşlarımdan biliyorum yani haha.ben caner gelsin istiyorum akrep burcuymuş of yakar oraları :) balık burcundan dolayı eyüp daha mülayim duruyor sanki ezik kalır orada aynı şekilde harun da ikizler burcuymuş , yanar döner çok değişken olabilir şu durumda caner mantıklı geldi bana.
photoshop olabilir mi ne ayıp yaa kendinin farkında değil miaynen o fotodan bahsediliyor cnm
geçen hafta da türkan ve semih yazdı ama değişen bir şey olmadı kiYanlis yapti cafe grubu tek turkani yazarak bide semihi murati fln yazsalardi bolunurdu turkanin oylari hic degilse
cin ali mi ne çizmişler şaka gibi yaa millete hakaret resmen insan azıcık emek verir.bence kafe grubunun yaptıgı ürünler daha guzel bız kameralardan cok fazla goremıyorduk kupa boyamalarını fotolarını gorunce guldum zıyaretcıler bırde bu kupaları goruyor ve alıyorlar ben sasırdım dogrusu o kupalara 50 tl verıp aldılar kafe grubunun yaptıkları fıyat olarakta cok uygun bence
gerçek format nasılacun guzelim formaı mahvetti
ne sipariş ettin ve ne kadarUtopyaya sipaarişimi verdim ürünümü bekliyorum umarim çabuk gelir
boğa burcu iyidir evcimendir duygusaldır, tembel olurlar yemeğe düşkünkür, para harcamayı sever ama kazanmayı sevmez, sadıktır iyidir yani :)ikizler erkeği çok fena sakın gelmesin. bir de çok çapkın olurlar arkadaşlarımdan biliyorum yani haha.
burçlarla alakan var sanırım
ben boğa burcuyum görüşlerin nedir? iyi kötü hepsi =)
ben twittede gördüm hastang açmışlardı semihin rezillikleri diye orda gördüm bak istersen silmemişlerse buraya atrdım ama ayıp ayıp :)Şu semih in resmi bi ben görmedim. Bulamadım nerden gördünüz ??
Silmisler sanırım ..Bulamadım .özelden atsana merak ettim :))ben twittede gördüm hastang açmışlardı semihin rezillikleri diye orda gördüm bak istersen silmemişlerse buraya atrdım ama ayıp ayıp :)
alışveriş için ürünlere nerden baktınız ben bulamadımo e alışverişteki saçmalıklar ne öyle ya onlara para vermeyin :) abidin hayranı olduğum için hatıra bır bileklik alamıyı düşünüorum.
ahahboğa burcu iyidir evcimendir duygusaldır, tembel olurlar yemeğe düşkünkür, para harcamayı sever ama kazanmayı sevmez, sadıktır iyidir yani :)
bende bulamadmalışveriş için ürünlere nerden baktınız ben bulamadım
googlea gir ütopya inci twetter yazŞu semih in resmi bi ben görmedim. Bulamadım nerden gördünüz ??
nasıl yanına aldı grup mu oldulartürkan halk doğrunun yanında diyoaybükeyide türkan yanına alıyo ne tutarsız insan ya
nerden bakılıyo e alışverişeo e alışverişteki saçmalıklar ne öyle ya onlara para vermeyin :) abidin hayranı olduğum için hatıra bır bileklik alamıyı düşünüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?