- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.441
Fazla merak iyi değilmiş. Gördüm görmez olaydım. .yuhhh yaniiigooglea gir ütopya inci twetter yaz
o profilin fotolarına bak
benm twetter hesabım yok ben bu şeklde buldum
ama biraz ileriye de bak 3 tane gördm ben
yay burcuyum canım ama özellklerini taşımam ben de evcimenim yükselenim yengeç ordan kurtarıyorum :)ahah
boğanın iyi olduğunu biliyorum. en asil burç derler ama diğer burçlara haksızlık etmeyim şimdi.
yemeğe düşkünm doğru ama para harcamam pek. tutumluyumdur. kazanmayı da severim. sadıklıkta doğru.
sen hangi burçsun canm
http://www.utopyadukkan.com/ şu likten bakın kargo ücreti içinde yurt içi kargo bedellerine bakın anlaşmalı kargo şirketi yurt içi kargo.nerden bakılıyo e alışverişe
kargo ücreti ne kadar
http://www.utopyadukkan.com/ şu linkte cnmalışveriş için ürünlere nerden baktınız ben bulamadım
ne sipariş ettin ve ne kadar
bir de kargo ücreti var mı?
dediğim yerden mi baktın canm photoshop olabilir mi kiFazla merak iyi değilmiş. Gördüm görmez olaydım. .yuhhh yaniii
evet bende duydum daha önceabidin hayranalrı çok o yüzden gitmez kesin her elemeden önce toparlanıyorlar belki giderim diye o konuşmaları duymuşsunuzdur.
yayın kesildikten hemen sonra olan konuşmaları söylüyorum. sonra kıvırdılar tabi eğer gidersem fln diye ama ben duyduğumu çok iyi biliyorum. akşam abidin giderse dediğimi hatırlayın. ama inşallah gitmez türkan gitsin istiyorum benabidin hayranalrı çok o yüzden gitmez kesin her elemden sonra toparlanıyorlar belki giderim diye o konuşmaları duymuşsunuzdur.
gidebilirde belli olmaz çünkü abidin orda çok sıkıldı belli oluyor hiç yüzü gülmüyo gitmek istediğini söylemiş olabiliryayın kesildikten hemen sonra olan konuşmaları söylüyorum. sonra kıvırdılar tabi eğer gidersem fln diye ama ben duyduğumu çok iyi biliyorum. akşam abidin giderse dediğimi hatırlayın. ama inşallah gitmez türkan gitsin istiyorum ben
kız haklı semihin zeka yaşını yansıtan bir yetenek 0-6 yaş arası :)Eki Görüntüle 1424372
Kargo ucreti yok ben turkandan oyali bir havlu aldim 20tl bence pahali değil.yapmanizz gereken pasaportalmak yani üye olmak.ne sipariş ettin ve ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?