- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.521
Pınarın Abidini elemesi gerçekten çok şarşırtıcı. Var bu işin içinde de bir iş.
Acunun maymun medyası iyice saçmalamaya başladı.
Saçma sapan ne kadar insan varsa ütopyada tutup aklı başında insanları bir bir eletiyor..Hadi bakalım nereye kadar..
İyice tadı tuzu kaçtı..
Semih gibi akli dengesi bozuk insanların kralı, yanındakilerin de kralcığı oynadığı bir yarışmaya tahammül edemicem daha fazla.
Bugün sondu..
Türkan da o kınayı bir zahmet müsait bir yerine yaksın, o yakışır..
Valla ben pınar gitsin diye türkana verdim.abidin gitti.ailesi oy vermeyin demiş de mi? Pınar kaldı diye sinir oldum.sen oyunu kime verdn canım
Bende..Abidinin gitmesine üzüldüm.
Bence kendisi ićin çok iyi oldu.zira yeterince yıprandı.Bende..
Pek sevmezdim ama üzüldüm gerçekten de..
Orası öyle tabi..Bence kendisi ićin çok iyi oldu.zira yeterince yıprandı.
Aybüke'nin Pınar'a "potaya birlikte çıkalım gör bak seni nasıl eliyorum " demesi dikkatinizi çekti mi hiç senaryo şimdiden hazır gibi.
Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.Orası öyle tabi..
Niyeyse bugün semihlere karşı çok soğuk bir tavır içindeyim..
Sıktılar artık..
İnandırıcılık 0 :)
ne oldu ki altarla semih arasında?Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.
semihle pınar arasında ne oldu ya çok takip edemiyorum şu sıralar ??bence pınar gidecek
semih in insalara yaklaşımını pek sevmiyorum ama dün pınar için yaptıklarında sonuna kadar haklıydı
pınar insanları küçük görüyor.
türkan a soru sordu yermek için yine fırsat aradı. kadın cevap vermiyo hala üsteleme peşinde.
ve bizi şaşırtmadı cümlesinin sonunda kelime dağarcığınızı genişletirsiniz umarım diye tavsiye de bulunuyor. iyi oldu pınar a ağlayacaktı resmen
abidin zaten oyu alır
pınar ın gitmesi için oyum türkan dan yana
kurre nin şovu iğrençti tabi
semih e gülmekten öldüm
Bilmiyorum ki.muratla semih sürekli konuşup duruyorlar onunla ilgili.havalandı falan gibi.ama esas sebebi bilmiyorum.ne oldu ki altarla semih arasında?
Bende ayni sekilde.. altar soru soruyor paketlemeyle ilgili.. adam iplemiyor..Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.
Abidin hazirlanmak icin odaya gidiyor grup arkadaslarida yardim ediyordu bugun toparlanmasina..Bilmiyorum ki.muratla semih sürekli konuşup duruyorlar onunla ilgili.havalandı falan gibi.ama esas sebebi bilmiyorum.
Onun tek derdi altarla buketin yakinlasmasi yeni bir ask dogarsa onlarin ipi kopucak butun ilgiler onun ustunde olsun istiyor semih isteBende ayni sekilde.. altar soru soruyor paketlemeyle ilgili.. adam iplemiyor..
Sonra murata gelmis altar ne diyor de..
Varya altar diger gruba gecer gibime geliyor..
Semih altari cekemiyor..
Cunku altarin artik bazi konularda sesi cikiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?