Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Pınarın Abidini elemesi gerçekten çok şarşırtıcı. Var bu işin içinde de bir iş.

Bu yarışmayı ne zamanlar seviyordum biliyor musunuz..
Hani her iki grupta tam anlamıyla yarış içindeyken..
Karşı taraftan gamzenin,tezcanın,ardanın vs gittiği zamanlar..

En azından o zamanlar heyecanlı bir şekilde izliyordum..

Ta ki , dışarıdan gelen yarışmacı adaylarına kadar..

Biri gidiyor, biri geliyor..

En başta gerçekten semihlerin takımını tutuyordum..
Ama şimdi ise nefret etme boyutuna geldim..

Karşı tarafa cidden hak vermeye başladım. Hele o semihin altar ile sorununa cidden anlam veremedim..

Neyse ki, survivorun başlamasına az kaldı..

Tuncay her şeyin farkında Aybüke bunlara basbas bağırırken " prodüksiyonu gerçekten tebrik etmek lazım Aybüke sen tam ütopyaya layiksin oylar Aybüke'ye" demişti . Bunu televizyon gösterdi mi ? Tabii ki hayır

Bende abisinin gitmesine çok şaşirdım pınar gider diye düşünmüştüm pinarin abidini elemesi çok zordu bana göre.... abidinin fan sayfasında yayınlanan abidinin dışarda olması onun iiçin daha hayirli vb. Demelerinin abidin fanlarinin oylarini pinara yönelttigini düsünüyorum

Aybüke'nin Pınar'a "potaya birlikte çıkalım gör bak seni nasıl eliyorum " demesi dikkatinizi çekti mi hiç senaryo şimdiden hazır gibi.

Aybüke'nin Pınar'a "potaya birlikte çıkalım gör bak seni nasıl eliyorum " demesi dikkatinizi çekti mi hiç senaryo şimdiden hazır gibi.

Olabilir, cafe grubu sürekli aybüke gibi birinin burada olmaması gerektiğini dile getiren düşünceleri var..
Cafe grubu ve semihler oyları paylaştıra paylaştıra bir kısmı aybükeye bir kısmı pınara verirse..
Aybükenin dediği gibi olacak..

O zaman da pınar elenirse yine şok olurum !

Pınar, aybükeye göre iyi ..

Pinar varken abidinin gitmemesi gerekirdi normalde ben onun için abidinin gitmesine üzüldüm...ben tektaş grubu taraftariyim fakat semihin yersiz yere atlara çıkışlarından ve onu eleyecekmis gibi bir his yaratmasından rahatsizim çünkü altar üretken ve saygili bi çocuk.... Semih taraftarı olmama rağmen ikisi arasında kalsam semihi değil altari tercih ederim.

Orası öyle tabi..

Niyeyse bugün semihlere karşı çok soğuk bir tavır içindeyim..

Sıktılar artık..

İnandırıcılık 0 :)
Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.

1
semihle pınar arasında ne oldu ya çok takip edemiyorum şu sıralar ??

Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.
Bende ayni sekilde.. altar soru soruyor paketlemeyle ilgili.. adam iplemiyor..

Sonra murata gelmis altar ne diyor de..

Varya altar diger gruba gecer gibime geliyor..

Semih altari cekemiyor..

Cunku altarin artik bazi konularda sesi cikiyor :)

Bilmiyorum ki.muratla semih sürekli konuşup duruyorlar onunla ilgili.havalandı falan gibi.ama esas sebebi bilmiyorum.
Abidin hazirlanmak icin odaya gidiyor grup arkadaslarida yardim ediyordu bugun toparlanmasina..

Pinar hanim erkeklerin kaldigi odaya girdi abidin e yardimci olmak icin..

Semih kiza laf atiyor..
Erkeklerin odasina mi giriyorsun diyor..

Pinar da sen de kizlarin odasindan hic cikmiyorsun semih diye bir sey soyledi..

Kiz yardim icin giriyor semihin ettigi lafa bak..

Sevmiyorum artik semihi..

Bende ayni sekilde.. altar soru soruyor paketlemeyle ilgili.. adam iplemiyor..

Sonra murata gelmis altar ne diyor de..

Varya altar diger gruba gecer gibime geliyor..

Semih altari cekemiyor..

Cunku altarin artik bazi konularda sesi cikiyor :)
Onun tek derdi altarla buketin yakinlasmasi yeni bir ask dogarsa onlarin ipi kopucak butun ilgiler onun ustunde olsun istiyor semih iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…