- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.561
Havluyu ben aldim Arkadasim... siteye koydukları ürünlerin hepsini seri uretiyolarmis yani ellerinde her bi üründen bir miktar va talep durumuna gore tekrar üretime baslayacaklarmıs yani diyelim benim aldigim havludan elinde bitti hemen o gece başlasa ertesi güne biter zaten gibiii gibiii...mesela bi arkadaş türkan dan havlu aldım demişti ama o havludan kaç adet var yazmıyo örneğin. ben anlamadm bu işi. kartla mı ödeme yoksa kapıda ödeme falan mı
bu durumda hep cafe grubundan giden olduğu için cafe grubunun sayısı artacak yine. diskalifiye olanlar giremiyor sanırım.Bu arada elenenlerden tekrar alim olacakmış diye duydum sizce kim girmeli
anım gelince haber verir misin kaç günde geliyor merak ettim.Havluyu ben aldim Arkadasim... siteye koydukları ürünlerin hepsini seri uretiyolarmis yani ellerinde her bi üründen bir miktar va talep durumuna gore tekrar üretime baslayacaklarmıs yani diyelim benim aldigim havludan elinde bitti hemen o gece başlasa ertesi güne biter zaten gibiii gibiii...
Haber veririm resmiyle birlikte.....kartla ödeme yaptım bi kaç güne gelir diye düşünüyor.anım haber verir misin kaç günde geliyor merak ettim.
bir de kartla mı ödeme yaptın
semih in 0-6 yaş grubu ürünleri 50 tl. resmen millete hakaret yaa bari semih yazıyorsun sığdır adam gibi yaz estetik olsun. hakkatten çok zeki adammış. bi bardağı 50 tl ye satıyorsun onu anladıkta bari düzgün yap
Evet bazı seyler hem kullanisli değil hem de çok pahali ama tataftari olan kişiler kapis kapis aliyormus...hangi grup taraftarı olursak olalim ben turkanin urunlerinin bazilarinin hem kullanisli hem de uygun olduğunu düşünüyorum ama surekli takip etmek lazim uygun fiyatli urunler cabuk bitiyor ayni zamanda serkanin magnetleri ve anahtarligida güzel ve uygun.diğerleri belki hatira olarak alip kaldirabileceginiz seyler ve çok pahaliKatılıyorum ya çok kötü yapmışlar kupaları tişörtleri alan var mı merak ediyorum.kreşe giden çocuk daha düzgün yapar yahu.
Evet bazı seyler hem kullanisli değil hem de çok pahali ama tataftari olan kişiler kapis kapis aliyormus...hangi grup taraftarı olursak olalim ben turkanin urunlerinin bazilarinin hem kullanisli hem de uygun olduğunu düşünüyorum ama surekli takip etmek lazim uygun fiyatli urunler cabuk bitiyor ayni zamanda serkanin magnetleri ve anahtarligida güzel ve uygun.diğerleri belki hatira olarak alip kaldirabileceginiz seyler ve çok pahali
yahu insan az emek verir.Katılıyorum ya çok kötü yapmışlar kupaları tişörtleri alan var mı merak ediyorum.kreşe giden çocuk daha düzgün yapar yahu.
yahu insan az emek verir.
yaa barış beni çok güldürüyordu ama o diskalifiye oldu gelemez benceBence bariş geri gelsin
o millete değer vermeyip özenmesin ama millet kapış kapış alsın. alanada hayırlı olsun ne diyelimEvet bazı seyler hem kullanisli değil hem de çok pahali ama tataftari olan kişiler kapis kapis aliyormus...hangi grup taraftarı olursak olalim ben turkanin urunlerinin bazilarinin hem kullanisli hem de uygun olduğunu düşünüyorum ama surekli takip etmek lazim uygun fiyatli urunler cabuk bitiyor ayni zamanda serkanin magnetleri ve anahtarligida güzel ve uygun.diğerleri belki hatira olarak alip kaldirabileceginiz seyler ve çok pahali
evet rezillik yani. içlerden biride çıkıp dememiş mi bu ne diye.dimi ya resmen 1 dk da yapılmış gibi azıcık zahmet edip düzgün yapsalarmış çöp adamlar bilmem neler
evet rezillik yani. içlerden biride çıkıp dememiş mi bu ne diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?