Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
babyözlüyorum b 39546487 .!.:
Ben de semihin altara cevap vermemesine çok üzüldum.ve semihe sinir oldum.akşamdan akşama izledigim için neler olup bitiyor bilmiyorum ama yine de hiç hoşuma gitmedi altarı üzmesi.
Ben canlida izliyorum

Semih altara takmış kafayı... niye boyle davraniyo anlamiyorum. Oysaki altar semihe saygili ve dürüst yanlış davraniyor.

neden olacak altar buketle yakınlaşınca yeni aşk yeni heyecan diye milletin ilgisi altarlara kayacak ve semihin balon aşkı ve kendileri gündemden düşecek.senaryoya ters yani.ayrıca abidinin sözleşmeli olarak geldiğine eminim ilk geldiği günden beri bitti ve elenmiş gibi oldu.çünkü ortada adaletli bi oylama sistemi olsaydı en azından pınar giderdi.ki türkan gibi bi kişiliği savunanlar olduğuna inanmak istemiyorum

Ben magnet aldım uygun fiyatı 17 lira kargo ücretide yok hemde kullanışlı bakalım nezaman gelicek
mesela bi arkadaş türkan dan havlu aldım demişti ama o havludan kaç adet var yazmıyo örneğin. ben anlamadm bu işi. kartla mı ödeme yoksa kapıda ödeme falan mı

Ay bu ne ya ürünlere bakayım dedim gereksiz pahalı.Abidik saç bandı 30 tl.
semih in 0-6 yaş grubu ürünleri 50 tl. resmen millete hakaret yaa bari semih yazıyorsun sığdır adam gibi yaz estetik olsun. hakkatten çok zeki adammış. bi bardağı 50 tl ye satıyorsun onu anladıkta bari düzgün yap

Başka bir sitede okudum tavuklar ölmüş galiba. türkan hanım ! Tuncay yapmıştır diyormuş insaf be kadın

altar kötü bir şey yapmadı ki seslendi duymadı semih. o da sinir oldu doğal olarak. e semih murat a sorunca murat neden boşver diyo ki. doğrusunu söyle işte işe gizem katma peşinde murat ta.altara direk cephe almalar falan.
bi de ben o sahnenin devamını canlı yayında izlemiştim 2 gün önce ama anlamadım şunu: birisi eleme gecesi, yazacakları ismi söylemiş semih grubundaki biri. kim ki o. altar kurre aybüke ya da türkan semih sinir oldum diyordu.

bende hiç sevmiyorum semih i. abidin çıkıyor arkadaşlarıyla vakit geçircem diyor hala peşinden ayrılmıyo. bu gece sooon diye şarkı söylüyo yapıştı adama bırakmıyo. ya bu ne saygısızlık bırakta adam eşyasınbı toplasın. nasıl ki kurre davranşlarıyla aşağı çekildi. umarım semih te bu davranışlarından dolayı aşağı çekilir. türkan a diyoruz havalandı havalandı diye ama semih i de unutmamak lazım.

Başka bir sitede okudum tavuklar ölmüş galiba. türkan hanım ! Tuncay yapmıştır diyormuş insaf be kadın
bu türkan neden tuncay a gıcık anlamadım. tuncay yakışıklı yaaa. yazık telefonu da kontörlüymüş kapanmıştır diyor ahaha.benmde kontorlü gerçi

ıyıki gitti abidin napıcak bunların içinde altarla semihle falan kalitesiz insanlarla muhatap oluyo bence o da girdiğine pişman oldu

aynen valla reji ne derse o oluyo cok sacma

abidin gitti ya cidden aaaa

Şaşkınım her biri midemi bulandırıyor

inanamıyorumm pess yani böyle dandik bir oylama sistemine inanmıyorum

Pınarın Abidini elemesi gerçekten çok şarşırtıcı. Var bu işin içinde de bir iş.

Abidinin gitmesine üzüldüm.

Aybüke'nin Pınar'a "potaya birlikte çıkalım gör bak seni nasıl eliyorum " demesi dikkatinizi çekti mi hiç senaryo şimdiden hazır gibi.

Abidinin babasi rahatsizlanmis kendisi gitmek istemis sadece orada soylenmemis duydugumu aktardim...
Kızlar okursunuz okuyamazsınız diye toplu alıntı yaptım. içinizden biri demişti zaten abidin gidecek reji ile görüştü diye. dün sabahta panaroma da inci demiş ki abidin in babası rahatsız çıkartmamız lazım oy vermeyelim gibi bir şey demiş. abidin giderken tuncay abidin e bizi de çıkar herkese söyle ulaş dedi. ben yarışmak istemiyorum bu insanlarla dedi. tuncay ın çıkmasını istemiyorum ben yaa acaba tuncay albüm yapmak için mi bi an önce çıkmak istiyor.
pınar da abidin gidince dedi ki grup arkadaşlarına ' kandırıldık resmen aldatıldık' yayın o arada kesilip kesilip geliyordu tabi. sonrasında ise pınar dedi ki ' o şimdi abidin i yedi sanıyor çakmadı ki köfteyi dedi'' yarın bir gün internete düşer videolar. serkan gitmek istiyorum gibi bir şey demedi ama tuncay çok istekli.

dün semih ler ahırdaydı o sırada tavuklar için dedi ki semih ' bunların sesi civciv gibi çıkıyor' acaba yeni tavuklar mı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…