Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
öfff cok sıkıldım bu ütopyadan.
hep aynı seyler. Yeni birileri gelir ortadamısın kimdensin muhabbetleri. sonra biri elenir. sonra hadi tekrar.
Cok bozdular içim şişti.
Ütopya yüzünden ben tv8 den bile sıkıldım izlemiyorum artık.çok sevdiğim bir iki program olmasına rağmen.

[QUOokudua, post: 39552139, member: 316907"]o millete değer vermeyip özenmesin ama millet kapış kapış alsın. alanada hayırlı olsun ne diyelim nerden okudun canm kapış kapış olduğunu doğrudur yani de nerak ettim[/QUOTE]
Ben okudugumumu soyluyorum utopya reji sayfasinda okudum tabiki inanip inanmamak size kalmis..hatta bi hanim yuklu alisveris yapmis semihten...semih hayranlari murati siparise bogdu falan yaziyodu....

kızlar dün serkan dediki onlar 7 kişi şu an. haftaya 3müzü yazacaklar. evet doğru semih te öyle bi hesap yapmıştı. aybüke ve türkan da semihlerden yana kullanacağı için. ama çokluğun olduğu yer karışır bilirsiniz.
dün de çok bi boşvermişlik vardı üzerlerinde abidin gidince.tuncay ın da gitmek istemesine üzülüyorum. çok değerli yarışmacı formata uüretken adam. tuncaya laf söyleytenler semih in ürettiklerini de gördük trajikomik gülmüyorum bile.

mektup geldii. yeni yarışmacı bugün geliyomuş
semih diyoki şebekeye yeni umut kaynağı.
semih 4 kişiyken yeni yarışmacıların eteğinden ayrılmadığı günleri unutmadık

Biz nasıl sıkılıyorsak onlarda sıkılıyor hergun aynı seyleri yaşamaktan ve gitmek istiyorlar. Yarısma deniliyor ama yarısacak hiçbir sey yok ortada. Bir heyecan yok bu nasıl format anlamadım.
Ya bir değişikliğe gidilmeli yada bitirilmeli artık.

Ben okudugumumu soyluyorum utopya reji sayfasinda okudum tabiki inanip inanmamak size kalmis..hatta bi hanim yuklu alisveris yapmis semihten...semih hayranlari murati siparise bogdu falan yaziyodu....[/QUOTE]bende karıştırayım az diye sordum canm beklerim yani doğrudur

tuncay diyo ki misafirler geline hasrt gidedim annem gibilerdi annemi özlemitim dedi. semih te diyo ki ağla. serkan da ağlamıştı ağlak arkadaşlar diyo. bununla bile dalg geçiyo ya iyice saçmaladı bu adam

Bu aybüke nasil bir insan ya mikser gibi akli hep fesatlikta!
Semihi de izledikce sinirleniyorum
Kurretulayn ile ikisi cok iticiler
Resmen yarisma icin sahte ask yasiyorlar hersey mübah onlar icin

Daha öncede söylemiştim Türkan bu hafta elenmezse izlemiycem diye..bugün itibariyle izlemiycem artık bakalım hele haftaya Tuncay yada serkan giderse mümkün değil bakmam.Türkanın totosuna kına yakmasına tahammül edemeyeceğim artık ve yarışma tamamen sıktı artık

semih 2 dk konuşturmadı yaa yeni gelenleri tuncay a sataşmaktan. vır vır vır semih.
tuncay dün abidine dedi ki abi herkese ulaş ben çıkak istiyorum. yani oy atmasınlar adım yazılırsa anlamında

Helena ben senin bu topicdeki yazilarina okumaya bayiliyorum yaa. Bir mesajinda Tuncaya uzulmussun, telefonu kontorluymus diye, sonra da demissinki "benimki de kontorlu". Cok guluyorum sayende, iyiki varsin yaa

semih 2 dk konuşturmadı yaa yeni gelenleri tuncay a sataşmaktan. vır vır vır semih.
tuncay dün abidine dedi ki abi herkese ulaş ben çıkak istiyorum. yani oy atmasınlar adım yazılırsa anlamında
yeni yarısmacılar gelmiş bakayım dedım de ben de semıh tuncaya satasıyor karsılıklı ksoylenıyorlar yenı gelenler bakıyor saga sola konusamıyorlar yazık. barı yenı ınsanların yanında kavga olmasın ya ızlenmıyo ınankı

caner çok tatlı bir çocuk diğerini sevmedim ama zten canere oy vermiştim ilk izlenimim iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…