Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
çağdaş gelse harbiden bomba olurdu

çok tahrik ediyor insanları.abidin yada tuncay bu adam yüzünden diskalifiye olur diye çok korkuyordum valla.Resmen beni dövsünlerde yarışmadan atılsınlar diye düşünüyo semih

çok tahrik ediyor insanları.abidin yada tuncay bu adam yüzünden diskalifiye olur diye çok korkuyordum valla.Resmen beni dövsünlerde yarışmadan atılsınlar diye düşünüyo semih
kesinlikle normal biri değil semih, destekçileri de onun gibi ergen apaçi tayfası.

Son düzenleme:
Bi totosu kaldı kına yakmadık zaten türkanın

Agzına saglık.

ütopya reyting için hareket ediyo cafe grubu reyting göremediği için bir bir eleniyo sanırım yarışmanında sonu geliyor çünkü seçmeler var yeni ütopya için ve yeni bir hangar yapılmış semih en başta çağdaştan o hareketi görmeseydi böyle olmaz ve renting alamazdı bana göre o çağdaşın tokadı bile reyting uğruna yapılmış bir hareket hiç biri gerçek değil orada hepsi senaryodan ibaret hiç biri kendi gibi davranmıyor tabi bu benim düşüncem

Pinarin dediğine göre serkanlarin battaniye ve yorganlariylaaa yatan aybüke size hediye ettiğim bileklikleri verin demiş şaka gibi ya

bende ızlemıyorum artık cunku hıc kımse mantıklı konusmuyor ..Semıhle kurrenın ask hıkayesıne dondu olaylar bos yanı zaten okuduguma gore TV8 ın reytıng lerı cok kotuymus

üff saf salak buket yine altara yazılıyor, yahu şu kızda hiç gurur yok altar onu takmıyor bile hala altaaar altaaarr , Allahım bütün tipler mi sinir olur ya, anlam veremedim şu kıza

ütopya sitesinde yaratılmaya çalışılan algıya bakın arkadaşlar dikkatimi hemen çekti haliyle , sanki semih çalışıyor tuncay çalışmıyor da dalga peşinde gibi bir algı operasyonu var, kordineli olarak semihe çalışıyorlar nedir bu torpil anlamadım , babalarının oğulları sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…