- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.601
çağdaş gelse harbiden bomba olurdubu durumda hep cafe grubundan giden olduğu için cafe grubunun sayısı artacak yine. diskalifiye olanlar giremiyor sanırım.
barış çok eğlenceliydi bana göre
ya da çağdaş olsa bomba olurdu
inci gelmesin sıkıldık ondan
gamze nin de hanilerinden bıktık
özlem de gelmesin o da çok kalmıştı
tezcan noyan tuğçe hayrettin fide etkisiz eleman onlar da gelmesin
inci melek kavgacı gelmesin
abidin zaten gelemez
arda gelebilir ortalık karıştırır ama semih lere geçer. sanırım dışarda semih leri destekliyor oy alır o zaman.
furkan da çok soğuk bi tipti
çok tahrik ediyor insanları.abidin yada tuncay bu adam yüzünden diskalifiye olur diye çok korkuyordum valla.Resmen beni dövsünlerde yarışmadan atılsınlar diye düşünüyo semihabidinin elini bile sıkmamış saygı namına bir şey bilmiyor semih terbiyesiz herif , şu mahlukun olduğu proğramdan ne olur çağdaşın bin kat ellerine sağlık şu mahluka o şamarı geçirdi ya haketmiş sonuna kadar şu mahluku destekleyenlere de tek sözüm yok .
kesinlikle normal biri değil semih, destekçileri de onun gibi ergen apaçi tayfası.çok tahrik ediyor insanları.abidin yada tuncay bu adam yüzünden diskalifiye olur diye çok korkuyordum valla.Resmen beni dövsünlerde yarışmadan atılsınlar diye düşünüyo semih
Bi totosu kaldı kına yakmadık zaten türkanınDaha öncede söylemiştim Türkan bu hafta elenmezse izlemiycem diye..bugün itibariyle izlemiycem artık bakalım hele haftaya Tuncay yada serkan giderse mümkün değil bakmam.Türkanın totosuna kına yakmasına tahammül edemeyeceğim artık ve yarışma tamamen sıktı artık
abidinin elini bile sıkmamış saygı namına bir şey bilmiyor semih terbiyesiz herif , şu mahlukun olduğu proğramdan ne olur çağdaşın bin kat ellerine sağlık şu mahluka o şamarı geçirdi ya haketmiş sonuna kadar şu mahluku destekleyenlere de tek sözüm yok .
Evet cnmdediğim yerden mi baktın peki canım
semih ile altar iki ayri grup kurar bu sefer de :)İnşallah cafe grubunun hepsi elenirde şu Semihler birbirini yer. Zaten cafe grubu kaliteli insanlar orada işleri yok. Onlar gidince Semihlerin takımıyla ütopya flash tv de yayınlansın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?