- 15 Aralık 2013
- 15.753
- 36.195
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.741
Yok canım daha neler çok güldüm ya ama dogrudur
Bendim canım ama daha gelmedi gelince herkes fotoğrafını atsın :)))Hanimlar aranizda magnet siparişi veren vardı geldi mi magnetiniz benim havludan hala ses yok Türkan hanim seri üretimde sanirim.
Artık izlemiyorum ama nette sey okudum ya bu turkanın ineğini gizliden değiştirmişlermi? Hiç haberim yoktu valla
evet kızlar twetter o zamanlar çalkalandı. hatta değişen inekle zümrütün fotoları karşılaştırmalı olarak kondu. işte beneği benzemiyo falan diye. bende inanamadm ama reji bizi yine kekledi.Yok canım daha neler çok güldüm ya ama dogrudur
neresine yaptı kız? hem kendine hem tuncay apınar hem kendine hem de tuncaya ağda yaptıya :)
noldu kiiiAy Semih korkmaktan bile korkuyo
tuncayın yanaklarındaki kılları aldı pınar da bıyık bölgesini aldı , tuncay pınar ağdayı çekerken bas bas bağırıyordu çok komikti :)neresine yaptı kız? hem kendine hem tuncay a
olması lazım telefonunuzun sesini bence bi kontrol edin. pasaportta aldınız değil mi?Google playden utopyayi indirdim ama canli yayinda ses yok neden olabilirki
Evet cnm goruntu var ses.yok telefonla alakali degil cunku baska vidiolari actigimda ses var sadece canli 1 i acinca ses yokolması lazım telefonunuzun sesini bence bi kontrol edin. pasaportta aldınız değil mi?
görüntü var ama ses yok mu ?
hala düzelmedi mi?Evet cnm goruntu var ses.yok telefonla alakali degil cunku baska vidiolari actigimda ses var sadece canli 1 i acinca ses yok
Evet cnm goruntu var ses.yok telefonla alakali degil cunku baska vidiolari actigimda ses var sadece canli 1 i acinca ses yok
canlı yayın 1 de yok. ama canlı yayın2 de farklı açıdan aynı görüntü ve ses varşuan canlı yayında görüntü var ses yok cidden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?