Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
sonunda eskiden semih çi ama şimdi antipatik bulan birini gördüm
hayatiyasa da vardı sanırım onuda unutmayım =)
cidden öyle ama ya ben göz göre göre semihi destekleyemem şuan çünkü çok saçmalamaya başladı bakasım gelmiyoo bugünde kurreyle kavga etmiş nedenini bilmiyorum kız hüngür hüngür ağlarken arkasndan konuşuyolar muratla altarın arkasından konuşuyolarr iticii

bende ne zaman açsam semih karşı tarafa saldırıyo. semih çiler geçmişin intikamı olarak görüyo. ama o laflar edilecek laflar değil ve karşısındakini hiç bi zaman dinlemiyor.açık açık hakaret dolu cümleler. şimdi pınar çatal dilli diyo.
adamlar hep marangoz da bi içeri girmeye gör yani. vır vır vır başlıyor hemen semih

semih altar ın dedikosunu mu yapmış. altar ın kulağına gitmiş.
yazık çocuk yapabilir demiş.

geçmişin intikamını alıyolardı zaten tek tek karşı grubu eleyerek ama şuan semih saçmaladı dediğin gibi sürekli vır vır vırrr sıktıı artıkk

geçmişin intikamını alıyolardı zaten tek tek karşı grubu eleyerek ama şuan semih saçmaladı dediğin gibi sürekli vır vır vırrr sıktıı artıkk
geçmişin intikamını alsın ama seviye yerlerdee şımarmasaydı iyiydi.
şimdi de bilmem ne üniversitesinin kapısından girebiliyorsan gir ferhunde hanım diyor.
semih insanları küçümsemiyor evet.

Valla Turkan, ordaki butun oyunculardan daha oyuncu

semih in işi kaybeden insanları analiz etmekmiş.
kendi söyledi şimdi

Son düzenleme:
semih yine söyledi
tuncay 26 yaşında adammış annesini özlemiş taşın üstünde ağlamış
bi öncekini kaç dk önce söylemişti ?

geçmişin intikamını alsın ama seviye yerlerdee şımarmasaydı iyiydi.
şimdi de bilmem ne üniversitesinin kapısından girebiliyorsan gir ferhunde hanım diyor.
semih insanları küçümsemiyor evet.
tuncayın dediğide doğru ne deseler ama sen anneni özledin diye ağlamıştın diyoo ayy çok siniiirr

semih yine söyledi
tuncay 26 yaşında adammış annesini özlemiş taşın üstünde ağlamış
bi öncekini kaç dk önce söylemişti ?
Semih bir soyledigini 20 defa tekrar etmeden anlatamiyor. Birisi de cikip deseki gerizekali degiliz bir kerede anliyoruz. Yalniz Kurreyi takdir ettim, Semihi bir kac kere uyardi bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…