- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.761
sonunda eskiden semih çi ama şimdi antipatik bulan birini gördümya bende semihçiydim evet başlarda haklıydı ama şuanda cidden çok itici bi hal aldı altara yazık
cidden öyle ama ya ben göz göre göre semihi destekleyemem şuan çünkü çok saçmalamaya başladı bakasım gelmiyoo bugünde kurreyle kavga etmiş nedenini bilmiyorum kız hüngür hüngür ağlarken arkasndan konuşuyolar muratla altarın arkasından konuşuyolarr iticiisonunda eskiden semih çi ama şimdi antipatik bulan birini gördüm
hayatiyasa da vardı sanırım onuda unutmayım =)
bende ne zaman açsam semih karşı tarafa saldırıyo. semih çiler geçmişin intikamı olarak görüyo. ama o laflar edilecek laflar değil ve karşısındakini hiç bi zaman dinlemiyor.açık açık hakaret dolu cümleler. şimdi pınar çatal dilli diyo.cidden öyle ama ya ben göz göre göre semihi destekleyemem şuan çünkü çok saçmalamaya başladı bakasım gelmiyoo bugünde kurreyle kavga etmiş nedenini bilmiyorum kız hüngür hüngür ağlarken arkasndan konuşuyolar muratla altarın arkasından konuşuyolarr iticii
geçmişin intikamını alıyolardı zaten tek tek karşı grubu eleyerek ama şuan semih saçmaladı dediğin gibi sürekli vır vır vırrr sıktıı artıkkbende ne zaman açsam semih karşı tarafa saldırıyo. semih çiler geçmişin intikamı olarak görüyo. ama o laflar edilecek laflar değil ve karşısındakini hiç bi zaman dinlemiyor.açık açık hakaret dolu cümleler. şimdi pınar çatal dilli diyo.
adamlar hep marangoz da bi içeri girmeye gör yani. vır vır vır başlıyor hemen semih
Digerlerinde ses var evet sadece canli yayin 1 de yokhala düzelmedi mi?
diğer canlı kameralarda da mı yok ses
canlı 1 demişsiniz
geçmişin intikamını alsın ama seviye yerlerdee şımarmasaydı iyiydi.geçmişin intikamını alıyolardı zaten tek tek karşı grubu eleyerek ama şuan semih saçmaladı dediğin gibi sürekli vır vır vırrr sıktıı artıkk
evet kızlar twetter o zamanlar çalkalandı. hatta değişen inekle zümrütün fotoları karşılaştırmalı olarak kondu. işte beneği benzemiyo falan diye. bende inanamadm ama reji bizi yine kekledi.
tv de verilen bölümde türkan zümrüt diye zümrütü çağırırken tezcan da diyo ki he he zümrüt. işte bazı şeyleri konuşamıyoruz dedi. onu demese bende inanmazdım.
ahaha dizilerde görebiliriz anne rolleriyleValla Turkan, ordaki butun oyunculardan daha oyuncu
Bi de mucuk mucuk herkesi opuyoahaha dizilerde görebiliriz anne rolleriyle
'canım benim' deyişi var ya
ayyy o çok yapmacık deli ediyordu beni.Bi de mucuk mucuk herkesi opuyo
tuncayın dediğide doğru ne deseler ama sen anneni özledin diye ağlamıştın diyoo ayy çok siniiirrgeçmişin intikamını alsın ama seviye yerlerdee şımarmasaydı iyiydi.
şimdi de bilmem ne üniversitesinin kapısından girebiliyorsan gir ferhunde hanım diyor.
semih insanları küçümsemiyor evet.
Semih bir soyledigini 20 defa tekrar etmeden anlatamiyor. Birisi de cikip deseki gerizekali degiliz bir kerede anliyoruz. Yalniz Kurreyi takdir ettim, Semihi bir kac kere uyardi bu konuda.semih yine söyledi
tuncay 26 yaşında adammış annesini özlemiş taşın üstünde ağlamış
bi öncekini kaç dk önce söylemişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?