Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
survivor özlem i de çok yapıcı ve sakin gördüm
sanırım kilo almış
eskiden zayıf mıydı ki ben onu hiç hatırlamıyorum izlemedim galiba
iyi birine benziyor gruba olumlu konuşuyor hep

yoktu çok eski o
tuncayın ağlamasıyla semihin annesini özledinmi diye incinin sorması da aynı zmanlarda denk geliyor yani pınar yoktu demek istedim bende semihe sormaları da baya eskiydi pınarda sordu bi ara ama ozman tuncay konuşmada yoktu incini sorarken tuncayla oturuyordı birlikte sordular hatta

ha anladım ayrı bir şeyden bahsediyorsun ok canm

survivor özlem i de çok yapıcı ve sakin gördüm
sanırım kilo almış
eskiden zayıf mıydı ki ben onu hiç hatırlamıyorum izlemedim galiba
iyi birine benziyor gruba olumlu konuşuyor hep
ben hayal meyal hatırlıyorum aynıydı sanki özlem sakindi ve çabuk gitti bu sefer nasıl olacak bakalım

Abidin giderken elini uzatmis semih uzatmamis yaptigi hareket cok yanlis
Sacma.
Birde tuncay semihi cafee sokmuyodu baktim tuncay gelmis semihlerin koltuga otrmus
Civki cikti

Abidin giderken elini uzatmis semih uzatmamis yaptigi hareket cok yanlis
Sacma.
Birde tuncay semihi cafee sokmuyodu baktim tuncay gelmis semihlerin koltuga otrmus
Civki cikti
evet semih inciye olumlu konuştu diye yaptığı hareketi ne olursa olsun abidine yapması gerekirdi sonuçta erdemlilik gerek böyle şeylerde ama yapmadı semih tuncayı anlayamıyorum bazen çok katı konuşuyor bazı konuştuklarını kendi çiğniyor unutuyor galiba söylediklerini

ge, post: 39590233, member: 659417"]onlar orda yesin birbirini onlar yarışmacı biz sohbet etmeye çalışalım tartışmaya gerek yok sonuçta bu yarışma gelip geçecektir yarışmacı olanlar düşünsün[/QUOTE]
Aynen katiliyorum gereksiz tartisma ve uzatmaak çok yanlış.

Bu arada duygu ben ve hilmicem kaybetmeye alısik değiliz dediği anda seda nın yüz halini gördünüz mü yan yan baktı korktum gönüllüler grubunda kızlar çok karıştıracak gibi ortalığı

gönüllerde bütün kızlar fena gibi bu arada survıvor all star 2015 olarak sayfa açtık oradan da sohbet edebiliriz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…