- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.801
gerçekten mi hani tükürdüğü yalamam falan diyodu karşı gruba bu yüzden demediği kalmadı semih kafayı üşüttü herhalde kapalı kalmaktan altara bu ara çok yükleniyo gereksiz yere ben artık izlemeyi bıraktım zaten baya sıktısemih türkan ı gruba aldı. öptü.
bunlara inat grubumuzu istediğin gibi kullanabilirsin dedi.
aynen benimde gerçekten efendi saygılı çocuk kim ne derse desin daha kendisini hiç değiştirmedi en çok onu beğeniyorum ütopyada ve onun kazanmasını çok isterimzaten artık tektaş grubundan tek destekleyeceğim kişi altar olur
semih de ilgileniyor kısmını anlamadım. kurre yle mi ilgileniyordu yoksa buket in anlattıklarıyla mı?Buket Aybukeyle ilgili Kurreye bisey anlatiyor, ona gore onemli bisey. Kurre de dinliyor gibi yapip havaya falan bakiyordu. Semih de ilgileniyordu. Buket de "hic dinlemiyor yaa" falan diye kisik sesle soylendi. Altar da "Kurretulayn, biraz saygi, insanlari dinle sana bisey anlatiliyor" dedi. "Seni uzecek en son insan benim, uyariyorum sadece" dedi.
murat var mıydı görmedim o an. ama tartışıyorlardı tuncayla. o kargaşada dedi. size inat dedi semih tuncay lara.murat felan bişey demedi mi pek sevmiyor türkanı biliyorsun
bilemiyorum. grubumuzu istediğin gibi kullanabilirsin. biz de destekçiniz oluruz dedi türkan a.gerçekten mi hani tükürdüğü yalamam falan diyodu karşı gruba bu yüzden demediği kalmadı semih kafayı üşüttü herhalde kapalı kalmaktan altara bu ara çok yükleniyo gereksiz yere ben artık izlemeyi bıraktım zaten baya sıktı
aynen bende altar cıyım. bu gidişle o kazanır gibime geliyor. kendini hiç bozmadı. sadece bukete bakışlarını vermişti ya bölümde. o ne öyle ya sapık gibi dedim ahahaaynen benimde gerçekten efendi saygılı çocuk kim ne derse desin daha kendisini hiç değiştirmedi en çok onu beğeniyorum ütopyada ve onun kazanmasını çok isterim
ne yapmış gözükmüyor attığınız linkyaa semih bu hareketi cidden yapmış mıdır sizce?
dün tabelayı harun a yaptırıyordu. türkan da söyleniyordu 'ruh hastası' diye diye ahahaHahahahahahhahahah
Ay su tuncayın türkanla ugrasmalarına cok gülüyorum yaaa
dün tabelayı harun a yaptırıyordu. türkan da söyleniyordu 'ruh hastası' diye diye ahaha
izleyemedim mesaideyim canım. kedin çok tatlııııı. cinsler mi?az önceki korkutmasını izledinmi hahahah bide türkan kızarken tuncay komik sesler cıkarıyo kopuyorum iyice
izleyemedim mesaideyim canım. kedin çok tatlııııı. cinsler mi?
ha bi de dün semih pınara diyo ki şeker burunlu kız.
bu ne demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?