Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Sanki bana Altar gidecekmiş gibi geliyor nedense.
Bilmiyorum çok tepki olduğu için gönderirler mi ama sanmıyorum . kurrenin bir videosunu gördüm henüz yarışmanın başları Murat'a ''ben bu Semih'i yarışma boyunca kullanıcam yarışma bitiminde de çöp kutusuna atıcam '' diyor.Google Kurre Semih'i kullanıcam yazarsanız çıkabilir dailymotion videoydu sanırım

neyinden dolayı bıraktın merak ettm
bu çok haklı yönü var aslında semihin mantıklı çocuk ama şımarınca kendini kaybetti sürekli tekrar tekrar söylemleri artık soğuktu kendinden biraz kendine çeki düzen verse keşke iyi olur...

tuncay semihin 4 ocakta aysel diye biriyle nişanlandığını söyledi. Ütopyaya gelmeden nişanlanmış.
tuncay nasıl öğrendi ki
aysel şiir dediler
ama bana semih hep dışarda bi ilişkisi var izlenimini veriyordu. 'izmir e selamlar parantez içinde' demişti.
semih kurre yle sevgili olmadan önce ama kurre ye asılırken murat dediki ' kurre semih in de sevgilisi var zaten dışarda. dişçi miydi semih. ha ha dişçi' dedi. ama şaka da olabilir. öyle bi muhabbet geçti.

Evet serkanlarin gurubunda tuncay en ćok siparis alanmış...tektaş gurubunda da aktar ama totele bakarsan tuncay hepsini de geçmiş bi öyle diyorlar bi böyle bende anlamadım
genelde tuncay önde ama tektaş ta altar önde eticarette.
hatta tuncay ve serkan da altar için iyi konuştu yetenekli çocuk diye. ama tabi bi 4 milyar yapamadı altar . sebebide ürünler pahalı.
tuncay ı akşamları izliyorum seri üretime bağladı takır takır yapıyor çocuk. semih te rahatsız ediyo. terzi bayan işi mi neymiş diyo semih ahhaha

Evet bende izledim tişort dikiyordu sanırım becerikli çocuk helal olsun...bu arada Semih paçalı don dikiyo diyordu espirimi yapıyor

tv8 yayın akışında ütopya haftanın finali yarın 18:00 de yazıyor.
bugün de panaroma varmış bölüm yok yayın akışında.
hafta içibölüm yayınlayınca panaroma olmuyor mu artık izleyen arkdaşlar??

Evet bende izledim tişort dikiyordu sanırım becerikli çocuk helal olsun...bu arada Semih paçalı don dikiyo diyordu espirimi yapıyor
evet o muhabbeti duydum ama anlamadım. 'türkan abla yetiştirmezse sana diktirecek 'falan diyordu semih. hepsi hangarda olduğu için semih te sataştığı için kapattım dayanamadm. ne zaman açsam böyle yaaa u artık diyorum. nasıl içine oturmuşsa semih in vır vır vır

Bu sabah yok muydu?? ya ne oldu bu yarışmaya sinir oldum hiç izleyemiyorum.Eski saatine alsalar keşkeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…