- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.881
semih başta mağdurdu ama kötüye kullandı bu mağduriyeti artık inandırıcılığı kalmadı semihin zaten baştan beri kurreye siniri oluyorum umarım altar ayrılır tez zamanda onlardan ve yarışmayıda o kazanır o kazanmazsada okadar emek ve çaba sarf eden yetenekli olan tuncay kazansınkeşke geçseler kurtulsalar ordan. ama o zaman da semih algı yönetimi yapar. ihanet vs der. yine millet semih i tutar. neden çünkü mağdur semih.
Heyy masallhh..turkan sultanda orayi ciftlik sanmis!!! ... daglar kadar fark var aradaAlmanyanın ütopyasının ahırına bakın ya, bizimkiler ineği satarak başladılar yarışmaya aradaki fark :)
Türkanın tarafı diye bişey yok ki türkan çok tuhaf ne grupla ne bireyselBir sey diyeyim mi altar ve buket yakin zamanda turkanin tarafina gecer bence..
catlak vermeye basladilar..
Bana boyle geliyor bence..
hahhaha, aynen yaaa. Kurrenin cevabi olmadigi zaman -ki genelde cevap veremiyor- "tisikkur ediyorummmmm" diyo hemen. Baya saf bir kiz yaaEki Görüntüle 1433244 haklı ya ne güldüm
En çok altar mı kazanmış,ben altarı seviyorum ya,buketle çok tatllılar benceAltar yarismacilar arasında en fazla kazanan ve ismi encok ararnanmış bu arada.
Ben altarin kendi agzindan duydum ürünleri ençok talep gören ve ismi aranan kisi oldugunu semihle tuncay kavga ederken konuştular.En çok altar mı kazanmış,ben altarı seviyorum ya,buketle çok tatllılar bence
tuncay ve serkanın eski garip hareketlerinden sonra onları asla sevemem..semihin bu son tavırları da beni soğutmaya başladı
en tatlı altarla buket geliyor,bilemedim
En çok altar mı kazanmış,ben altarı seviyorum ya,buketle çok tatllılar bence
tuncay ve serkanın eski garip hareketlerinden sonra onları asla sevemem..semihin bu son tavırları da beni soğutmaya başladı
en tatlı altarla buket geliyor,bilemedim
tuncay da çok sipariş alıyormuşBu gün kı yayinda altar kendi söyledi.....
sende mi eski semih çilerdensinsemih başta mağdurdu ama kötüye kullandı bu mağduriyeti artık inandırıcılığı kalmadı semihin zaten baştan beri kurreye siniri oluyorum umarım altar ayrılır tez zamanda onlardan ve yarışmayıda o kazanır o kazanmazsada okadar emek ve çaba sarf eden yetenekli olan tuncay kazansın
onlarda mı 2 inekle başlamış acaba. yabancı ütopya da ülke hatırlamıyorum ama inek doğurmuştu çok güzeldii.Almanyanın ütopyasının ahırına bakın ya, bizimkiler ineği satarak başladılar yarışmaya aradaki fark :)
niye torpilliki nesinden ötürü böyle düşünmüşler yani.Serkan icin torpilli dior semih fanlari..var mi bi torpili serkanin ben bilmiorm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?