Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ay ne güzel izleyebiliyorsunuz. .. ben de netten takip edemiyorum .. Bugün panaromada Abidin konuktu. .ne kadar güzel Diksiyonu var ya ..ne kadar güzel ifade edio kendini..cAfe grubu sirf kültür kokuyor..

Ay ne güzel izleyebiliyorsunuz. .. ben de netten takip edemiyorum .. Bugün panaromada Abidin konuktu. .ne kadar güzel Diksiyonu var ya ..ne kadar güzel ifade edio kendini..cAfe grubu sirf kültür kokuyor..
evet bende izledim bugun.ne kadar düzgün konuşuyordu adam bir kez daha gözüme girdi.Oda elendiğine şaşırmış gibiydi benim fan kitlem var her sitede ama türkana kim oy verdi de kaldı bilmiyorum dedi

evet bende izledim bugun.ne kadar düzgün konuşuyordu adam bir kez daha gözüme girdi.Oda elendiğine şaşırmış gibiydi benim fan kitlem var her sitede ama türkana kim oy verdi de kaldı bilmiyorum dedi
şaşırmadı bence.
canlı yayında pınar falan pot kırınca abidin e öyle konuşması konusunda tembihlemişlerdir.
pınar dedi çünkü 'resmen kandırıldık aldatıldık. türkan da abidin i yedi sanıyo çakmadı ki köfteyi ' dedi.
iyice insanları salak yerine koyuyor bu reji.
zaten inci panaroma da oy vermeyin abidin e babası hasta çıkması gerek demiş.
twetter funları da abidin çıkmalı diye oy vermemiş vs.
bi öyle bi böyle konuşturuyorlar insanları.
bizi çok gerizekalı mı sanıyorlar anlamıyorum.

semiha yazınca semih i kız gibi yapıp şampuan reklamı yapmışlar semiha diye.
efekt olarakta vermicem şarkısını koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…