- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.921
Bu sabah yok muydu?? ya ne oldu bu yarışmaya sinir oldum hiç izleyemiyorum.Eski saatine alsalar keşkeee.
Bundan sonra hafta içi 23:15'teymiş . 11 ' de de ütopya panorama yayınlanacakmış .
cafeyi süslemişler kimin acaba duyamadım bi türlükimin doğum günü bugün hazırlık yapıyo serkanlar
Sabah olması kötüydü , gece bari olması daha iyi olmuş..Bundan sonra hafta içi 23:15'teymiş . 11 ' de de ütopya panorama yayınlanacakmış .
sanırım akşama doğum günü partisi için geliceklermiş pınar organize etmişcafeyi süslemişler kimin acaba duyamadım bi türlü
niye kapistilarmuratla kurretülayn da fena tartışmışlar
Hım...sanırım akşama doğum günü partisi için geliceklermiş pınar organize etmiş
bu sabah sadece panaroma vardı abidin konuktu cnm.normal bölüm yarın akşam 18.00 daBu sabah yok muydu?? ya ne oldu bu yarışmaya sinir oldum hiç izleyemiyorum.Eski saatine alsalar keşkeee.
evet bende izledim bugun.ne kadar düzgün konuşuyordu adam bir kez daha gözüme girdi.Oda elendiğine şaşırmış gibiydi benim fan kitlem var her sitede ama türkana kim oy verdi de kaldı bilmiyorum dediAy ne güzel izleyebiliyorsunuz. .. ben de netten takip edemiyorum .. Bugün panaromada Abidin konuktu. .ne kadar güzel Diksiyonu var ya ..ne kadar güzel ifade edio kendini..cAfe grubu sirf kültür kokuyor..
valla ben bakmadm tv8 yayın akışından gördümBu sabah yok muydu?? ya ne oldu bu yarışmaya sinir oldum hiç izleyemiyorum.Eski saatine alsalar keşkeee.
oha. çalışan insanlar izleyemiyo zaten. gece mi izlicez. internetten izlemeye davm o zaman geçmiş bölümleriBundan sonra hafta içi 23:15'teymiş . 11 ' de de ütopya panorama yayınlanacakmış .
sabah okulun mu var canm?neden izleyemiyordunNeyse en azından izleyebilirim artıkk:)))
şaşırmadı bence.evet bende izledim bugun.ne kadar düzgün konuşuyordu adam bir kez daha gözüme girdi.Oda elendiğine şaşırmış gibiydi benim fan kitlem var her sitede ama türkana kim oy verdi de kaldı bilmiyorum dedi
sabah okulun mu var canm?neden izleyemiyordun
benm için çok geç ahahahevet canım o yüzden.şimdi de geceye almışlar.ayarları yok ya bunların.
benm için çok geç ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?