- 12 Şubat 2010
- 882
- 205
- 333
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.061
nasıl ve nedden kufur etmıs? ben hıc ızlemıyorum artık,burdan haber alıyorum..Aa Harun kazanmış ! Aman ne büyük sürpriz. Dün cafe grubuna fazla misafir gönderilererek ağızlarına iki parmak bal çalındı. Koca kadın sabah Kurre 'ye akşam Serkan'a küfretmiş ve hala diskalifiye edilmemişse yazık yani iyi ozaman yarışta her şey mübah deyip herkes herkese istediğini söylesin
güle güle kullan canım. güzel görünüyor. hemde orda kıytırık ürünleri 100-200e satıyorlar bu gayet uygunHanimlar paylaşmamı istemiştiniz ürün bence çok güzel memnun kaldim...yirmi TL ye aldim fazlasıyla hakediyor tamamen el emeği yapmak için bir gününü harcamıştır.ellerine sağlik Türkan hanım.
ben kurre yle olan kavgasını izledim o gün. kavga ederken bi ara ses gitti yayında. muhtemelen o zaman küfretti. ama bilinçli bi şekilde mi acaba dedim çünkü ses tam o zaman gitti. beni şüphelendirdi. serkan a küfür olayını bilmiyorum amanasıl ve nedden kufur etmıs? ben hıc ızlemıyorum artık,burdan haber alıyorum..
Ürünüm bu gün geldi sonunda darısı başınaBenim hala siparis hazirlaniyor diyo nezaman gelicek acaba foto at mutlaka :))
aa güle güle kullan canım...nasıl güzelmi çok merak ettim fotoğrafını atabilir misin? benim ürün hala hazırlama aşamasında onu bırak finale kadar gelir inşallahÜrünüm bu gün geldi sonunda darısı başına
zaten semih en başta dedi 8 i oluşturalım öyle gidelim mantığı bu yarışmanın dedi. yani kavga edip ayrılmış değiller. adam ilk günden milleti çekmeye 8i oluşturmaya uğraştı kendi diyo.124 (reji)den açıklama #ütopya amacı dışına çıkıldığından dolayı ve gerekli reytingi alamadığımız için 1 nisanda final yapıyoruz bilginize
diye bi yazı var kızlar... valla ütopyayı izlememe rağmen sevindim çünkü her açtığımda semihin saçma sapan lafları ve insanları kışkırtma çabasına dayanamıyodum. Bu yüzden izleyemez oldum tvde bile semihin tavırlarını ve onları destekleyenleri görünce hemen kapatıyorum. Diğer ülkelerdeki ütopyalarda millet resmen kasaba kurmuş devamlı bi üretim. Aslında ilk ütopya başladığında sosyal bi deney olarak görüyodum. sıfırdan başlama üretim gelişim. Ama biz sırf strateji adı altında dedikodu izledik. Ve sadece 1 tane adam bütün insanları elinde oynattı huzursuzluk çıkardı ve millette buna çanak tuttu. Eğer bu yarışmada Semih olmasaydı bu yarışmada 2 grup olmazdı! en baştan beri izliyorum herkes birleşme olsun isterken Semih bütün yarım akıllıların aklına girdi. Ve iddia ediyorumki Türkana murata ve diğerlerine rağmen semih olmasaydı bu yarşmada kavga falan olsada bu duruma kesinlikle gelmeyecekti.
705 ve 706. Sayfalarda var canim resimleri çokbeğendim ben.aa güle güle kullan canım...nasıl güzelmi çok merak ettim fotoğrafını atabilir misin? benim ürün hala hazırlama aşamasında onu bırak finale kadar gelir inşallah
gördüm şimdi çok güzelmiş güle güle kullan tatlım :)705 ve 706. Sayfalarda var canim resimleri çokbeğendim ben.
Utanmasa acık arttırmaya sokacakmıs..beyin bedava aslında..neden kullanmıyorlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?