Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
nasıl ve nedden kufur etmıs? ben hıc ızlemıyorum artık,burdan haber alıyorum..

Hanimlar paylaşmamı istemiştiniz ürün bence çok güzel memnun kaldim...yirmi TL ye aldim fazlasıyla hakediyor tamamen el emeği yapmak için bir gününü harcamıştır.ellerine sağlik Türkan hanım.
güle güle kullan canım. güzel görünüyor. hemde orda kıytırık ürünleri 100-200e satıyorlar bu gayet uygun

Helena, post: 39723604, member: 316907"]güle güle kullan canım. güzel görünüyor. hemde orda kıytırık ürünleri 100-200e satıyorlar bu gayet uygun[/QUOTE]
Tesekkür ederim canim.

nasıl ve nedden kufur etmıs? ben hıc ızlemıyorum artık,burdan haber alıyorum..
ben kurre yle olan kavgasını izledim o gün. kavga ederken bi ara ses gitti yayında. muhtemelen o zaman küfretti. ama bilinçli bi şekilde mi acaba dedim çünkü ses tam o zaman gitti. beni şüphelendirdi. serkan a küfür olayını bilmiyorum ama

124 (reji)den açıklama #ütopya amacı dışına çıkıldığından dolayı ve gerekli reytingi alamadığımız için 1 nisanda final yapıyoruz bilginize

diye bi yazı var kızlar... valla ütopyayı izlememe rağmen sevindim çünkü her açtığımda semihin saçma sapan lafları ve insanları kışkırtma çabasına dayanamıyodum. Bu yüzden izleyemez oldum tvde bile semihin tavırlarını ve onları destekleyenleri görünce hemen kapatıyorum. Diğer ülkelerdeki ütopyalarda millet resmen kasaba kurmuş devamlı bi üretim. Aslında ilk ütopya başladığında sosyal bi deney olarak görüyodum. sıfırdan başlama üretim gelişim. Ama biz sırf strateji adı altında dedikodu izledik. Ve sadece 1 tane adam bütün insanları elinde oynattı huzursuzluk çıkardı ve millette buna çanak tuttu. Eğer bu yarışmada Semih olmasaydı bu yarışmada 2 grup olmazdı! en baştan beri izliyorum herkes birleşme olsun isterken Semih bütün yarım akıllıların aklına girdi. Ve iddia ediyorumki Türkana murata ve diğerlerine rağmen semih olmasaydı bu yarşmada kavga falan olsada bu duruma kesinlikle gelmeyecekti.

zaten semih en başta dedi 8 i oluşturalım öyle gidelim mantığı bu yarışmanın dedi. yani kavga edip ayrılmış değiller. adam ilk günden milleti çekmeye 8i oluşturmaya uğraştı kendi diyo.
şu semih kazanmasında Allah aşkına kim kazanırsa kazansın.

senemtolga, post: 39724382, member: 474728"]gördüm şimdi çok güzelmiş güle güle kullan tatlım :)[/QUOTE]
Tesekkür ederim canim senin ürününün resimlerini bekliyorum merakla.

Şaka gibi Kurretulayn bu tablaya 50.000 tl yazmış. Şakamı bunlar ya kendilerini türkiyeyi sallıyolar sanıyolar heralde

semih geçenlerde demişti tabla yapıcam 50000 tl yazıcam diye hatta ben burdada yazmıştım. semihin fikri yani bu bence önden kurreyi atıyo tepkilere bakıp kendide yapıcak. saf bu kız ya semihe deli gibi inanıyo çocuk bunu parmağında oynatıyo yazık

Kendileri içerde olunca.Dışarda herkez Semih Semih diye dolaıyor sanıyor herhalde. Programın reytinglerinin yerde olduğundan haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…