Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Şimdi de 23:30 ' a almışlar saatini reji oturur kendisi seyreder artık
bu da benden Semih'e
reji kendi çalıp kendi oynuyo misali valla resmen dalga geçiyolar bizle semihin stratejileri hem karşı tarafı bitirdi hem kendi tarafını birbirine düşürdü

ivescege, post: 39708894, member: 659417"]takip ediyoruz ama eskisi kadar değil cümleten soğuduk galiba ütopyadan artık çekilmiyolar nedense[/QUOTE]
Katılıyorum size ama bakmadan da geçemiyorum alışmışım

Türkan elenmezse bidaha izlemem demiştim.Allahtan yayın saati değiştide bende sözümde durdum. Geçen elemenin olduğu gün erken saatte olunca bir bakayım dedim Semih türkan falan baydı beni ara soğuyunca iyce soğumuşum vel hasıl Survivor da olunca Ütopya out oldu ..

bende canlı takip edemiyorum sıkıldım iyice ama bölümleri kaçır mıyorum.
dün biraz canlı baktım. cafe de semih dedikodu peşindeydi gene. şu şöyleymiş bu böyleymiş. hemen değiştirdim. tuncaylar da balonları patlatıyorlardı üzerlerine oturarak çok hoştu ahahah

Dailymation da birsürü video var tv de yayınlanmamış olanlar genel de, Tuncay Caner ve Pınar'ın gece sohbeti var Tuncay'ın dediğine göre 2 abisi Semih'e mektup yazmış fakat içeri almamışlar artık abimler ne yazdıysa falan diyordu buarada Caner buraya girmedn bana Semih'i benzet diskalifiye paranı biz öderiz falan diyen oldu dedi Tuncay da dışarı da beklenleyenler var gibilerinden bişiler söyleyince Pınar hemen toparlayıp bizim destekçilerimiz öyle insanlar falan değil dedi
İyice yarışma durumu bitti iş hesaplaşma durumuna döndü.

vaaay kötü olmuş

Hanimlar paylaşmamı istemiştiniz ürün bence çok güzel memnun kaldim...yirmi TL ye aldim fazlasıyla hakediyor tamamen el emeği yapmak için bir gününü harcamıştır.ellerine sağlik Türkan hanım.
evet bencede güzel gözüküyor fiyatı gayet uygun hatta ucuz bile denebilir sonuçta el emeği bir iş hayırlı olsun

Yeni bölümler çok geç ya.Survivor zaten uzun sürüyor bir de arkasından ütopya.Sıkıldım zaten eskisi gibi izleyesim gelmiyor.Survivor daha güzell.

39721310, member: 626959"]Cok basit bi örnek bence 20 tl etmez[/QUOTE]
Diyecek söz bulamiyorum basit bi örnek olduğunun bende farkindayim ama hiç değilse bir ipe iki boncuk takıp satışa sunmamış öyle değil mi ? Ayrıca sadece havluyu almaya kalksaniz 8 lira dışarida....şunu da belirtmek isterim ki ellerine gecen para 16 lira geri alanı KDV si...kargoda ücretsiz...bence tekrar düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…