- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.041
takip ediyoruz ama eskisi kadar değil cümleten soğuduk galiba ütopyadan artık çekilmiyolar nedenseKimse yok mu bi ben kaldım sanirim takip eden
Şimdi de 23:30 ' a almışlar saatini reji oturur kendisi seyreder artıktakip ediyoruz ama eskisi kadar değil cümleten soğuduk galiba ütopyadan artık çekilmiyolar nedense
reji kendi çalıp kendi oynuyo misali valla resmen dalga geçiyolar bizle semihin stratejileri hem karşı tarafı bitirdi hem kendi tarafını birbirine düşürdüŞimdi de 23:30 ' a almışlar saatini reji oturur kendisi seyreder artık
bu da benden Semih'e
vaaay kötü olmuşDailymation da birsürü video var tv de yayınlanmamış olanlar genel de, Tuncay Caner ve Pınar'ın gece sohbeti var Tuncay'ın dediğine göre 2 abisi Semih'e mektup yazmış fakat içeri almamışlar artık abimler ne yazdıysa falan diyordu buarada Caner buraya girmedn bana Semih'i benzet diskalifiye paranı biz öderiz falan diyen oldu dedi Tuncay da dışarı da beklenleyenler var gibilerinden bişiler söyleyince Pınar hemen toparlayıp bizim destekçilerimiz öyle insanlar falan değil dedi
İyice yarışma durumu bitti iş hesaplaşma durumuna döndü.
evet bencede güzel gözüküyor fiyatı gayet uygun hatta ucuz bile denebilir sonuçta el emeği bir iş hayırlı olsunHanimlar paylaşmamı istemiştiniz ürün bence çok güzel memnun kaldim...yirmi TL ye aldim fazlasıyla hakediyor tamamen el emeği yapmak için bir gününü harcamıştır.ellerine sağlik Türkan hanım.
Cok basit bi örnek bence 20 tl etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?