Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu kızın paradan haberi yok galiba sokak satıcıları bin kat güzel yapıp üç paraya satarken ayıp ya insan utanır

ay saatlerin icine ettiler cocuk uyuyo izleyemiyorum noluyo :)

Diskalifiyr kstrap, post: 39750996, member: 548251"]Biri diskalifiye mi oldu bakamıyorum ben?[/QUOTE]
Diskalifiye yok canim herşey aynı kavga dövüş dedikodu

Diskalifiye yok canim herşey aynı kavga dövüş dedikodu
semih yarım saat içinde gidecek falan demiş yazı okumuş.?[/QUOTE]
Canim o bi kaç gün önce olan bişeymiş semih türkana şaka yapmıs diskalifiye oldun demiş o dur o bi hanim paylasmisti ama tv geriden geliyor ben TV den izleyemiyorum canli bağlaniyorum arada.

semih yarım saat içinde gidecek falan demiş yazı okumuş.?
Canim o bi kaç gün önce olan bişeymiş semih türkana şaka yapmıs diskalifiye oldun demiş o dur o bi hanim paylasmisti ama tv geriden geliyor ben TV den izleyemiyorum canli bağlaniyorum arada.[/QUOTE]o hanım bendim ahhaha. evet şakaydı gelen faturalarmış.
onu gösterdi mi dünkü bölümde ben göremedim

türkan hanım iyi yaptı valla bende çok sinirlendim her şeyi saklıyor bu kız. makinayı falanda boşaltmıyor. çamaşır makinasını şekilde. bi de üstüne dır dır dır

şu kurre giderse bende düzenli ütopyayı izlerim..bu tarz benim kızlarından da daha geride kafası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…