- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.021
Ay yok artik sok ustune sok geciriyorummCaner Pinar'a mi asikmis?
Hahahahayok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorum
yok yaa ne aski, hic sanmiyorum gercekten asik olduklarini falan. Insanlarin dikkatini cekip, gundem olmaya calisiyorlar. Yakinda biri de Turkana askini itiraf edecek diye korkuyorum[/QUOTE . Olur mu olur Türkan hanım da güzel kadın yaşına göre.
Yasina göre cildi güzel benceBen Turkani hic guzel bulmuyorum.
doğru haklısınzBiraz alakasiz olmuş pardon ben bir kaç sayfa öncesi Semih için yazılanlardan bahsediyorum bu eeleştiriler tuncay içinde yazilip çizilse ayni tepkiyi yine verirdim asilsiz iddialar aileleride üzer ve insanları hayati boyunca etkiler.
evet reji yi suçladı ama konu tam ne anlamadm. elemeyle ilgilide işteevet ben anlamamıştım pınar canlı yayında resmen kandırıldık derken ne demek istedi rejıyı mı sucladı yani ne anlamadım
senin türkan pek seri üretimde gibi durmuyor tahtadan çerçeve boyuyorduTürkan hanim havlumu yollamis bu gunnyarin gelirrrrr.
sizde mi türkan dan havlu sipariş ettinizBenim hala siparis hazirlaniyor diyo nezaman gelicek acaba foto at mutlaka :))
aybüke deli biliyorsunuzAybukeye şaşırsım semihlerle vakit geçiriyordu onlarla yiyip içiyordu tektaş gurubundan bağimsiz olmaz diye düşünmüştüm bence pınar gidecek ve aybuke cafe grubuna dahil olacak
pınar 29 işte 30 olacak,. caner 23 mü neydiSimdi internetten izliyorum. Buket de hemen "Pinar senden cok buyuk, 30 yasinda Pinar" diyor. Pinar 28 yasinda ustelik. Bu utopya kizlari da baska birine asik olunmasina katlanamiyor yaa.
küfür olarak ne etmiş.Aa Harun kazanmış ! Aman ne büyük sürpriz. Dün cafe grubuna fazla misafir gönderilererek ağızlarına iki parmak bal çalındı. Koca kadın sabah Kurre 'ye akşam Serkan'a küfretmiş ve hala diskalifiye edilmemişse yazık yani iyi ozaman yarışta her şey mübah deyip herkes herkese istediğini söylesin
aynen. diğerlerinin tipine göre de onun gençliği iyidir.Yasina göre cildi güzel bence
Evet aybuke de güzel kız.Helena .!.:aynen. diğerlerinin tipine göre de onun gençliği iyidir.
aybüke ve gamze hariç tabi
doğru bencedeBu arada e ticarette pınarda güzel işler çikarmaya başladı...e ticarette tuncay Türkan aktar pinar dan başkasini izlemiyorum...ama tuncayla türkanı tek geçerim ilmek ilmek emek ikiside
ivit ahahahahEvet aybuke de güzel kız.
yüzünEvet aybuke de güzel kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?