- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.161
Tuncay ve Abidin birlikte çok şarkı söyledîler ama televizyonda gösterilmediKizlar Tuncay bir sarki soyluyor. "Varliginla hasretteyim, teninin karasi gecemin isigi" sozleri geciyor icinde. Pinar yazmis sozleri, Abidin de bestelemis. Hic fena degil yaa. Helal olsun Pinara valla, burdan benden Pinara bir adet tebrik gelsin :)) Hii bu arada, Inci gittiginde "pinar yemek yapamaz, ac kaldi cafe grubu" diyenlere de selam olsun
Oyum Pinar'a.
Evet yazılmışKızlar tuncayın da mı adı yazıldı ben izleyemedim
bencede pınar gidebilir büyük ihtimalleO zaman pınar gider gibime geliyor hanimlar.
buket in yaptığında yanlış yoktu ama aybüke de sinirlenmekte biraz haklı. çünkü böyle düşünmemişti.bu zamana kadar giden hiç bir yarışmacı grubunu 1. günde seçmedi. kafasında bi düşünceyle gelse bile iki tarafla da vakit geçirip tanımak istedi. aybüke şöyle düşündü: buket seçti onları ben ortada kaldım buket yüzünden yosa bende seçecektim ama buket kaptı onları yerini garantiledi benim suçum ne diye düşündü.Aybükenin ne yapmak istediğini geldiği günden beri anlayamadım..
Buketin önce davranması kızı yerle bir etti gerçekten..
Ben böyle düşünüyorum..
Aybüke oraya gitmeden önce semihçi değil miydi ya ? Burada az okumadım...
Bak işte buketin bi 'ben tarafımı belirledim '' demesi nelere sebep oldu..
bende aynenbarışı bende çok sevdim ben artık hiç birini tutmuyorum sadece kimi kimden çok beğeniyorsam ona oy veririm gibi geliyor Aybüke pınar arasında bende aybükeden yana oy kullanırım pınarla kurre çıksaydı ikisinide sevmiyorum pınara oy verirdim
cafeye yakındı. şimdi semih benm patronum gibi oldudiyor. oylamadan sonrada kardeşlerim vs demişti.Buket bence bunu yapmasaydı , yine şansı olurdu..
Tam semihlik işte, sürekli onlarla.. karşı tarafla hiç bir şekilde paylaşımıcı vs yok ..
Harun içinde böyle demiyor muydu ?
Al bak ne oldu..
Harun şimdi aybüke ile ayrı bir grup kurmanın derdinde.. ?
Harunu ben ilk gördüğümde cafe grubuna yakın hissetmiştim..
Semihlerden olmuş herhalde, duyunca şok oldum
anaa tuncay verse tuncay a mı oy versek. ama tuncay ın kitlesi vardır. aybüke tek kalmasın.aybükeye de semih ler verir ay napsak bilemedim. pınar gidici benceTuncay,Pınar,Aybüke potadakiler.
Aybüke ilk geldiğinde Pınar'a sürekli birlikte potaya çıkalım gör bak kim gidiyor seni nasıl eliyorum deyip duruyordu .Kendine çok güveniyor yoksa rejiye mi ! Ben Pınar'ın gidececiğini düşünüyorum
Tuncay'ın gidecegini sanmıyorum. Bir de başka sitelerde insanlar sahte e-mail alıp sınırsız oy kullandıklarını yazıyorlar .anaa tuncay verse tuncay a mı oy versek. ama tuncay ın kitlesi vardır. aybüke tek kalmasın.aybükeye de semih ler verir ay napsak bilemedim. pınar gidici bence
tuncaysız ütopya olmaz. çocuk üretim merkezi gibi takır takır
bende bilmiyorum ki sattı mı acaba ?Yarışmayı artık yanlızca buradan takip ediyorum..
Kurre şahaser tablosunu satabildimi meraz ettim.
şu an açtım pek bir şey belli olmuyor.Tuncay'ın gidecegini sanmıyorum. Bir de başka sitelerde insanlar sahte e-mail alıp sınırsız oy kullandıklarını yazıyorlar .
Yeni yarışmacı adayları konmuş siteye iki kız bir erkek .bir de ne kadar doğru bilmiyorum Harun sanırım cafeye geçmiş ben de bir yerde okudum film izlemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?