- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.121
eski heyecan hiç kalmadı gerçekten çok bunalttı bakılmıyor hiç kurreyi gördüğüm an ben keşke orda olsamda boğazlasam şu kızı diyorum o derece itici bir tipBen kurrenin sesini duydugum an kapatiyorum. kurre ve turkanin tartismalarinsan gina geldi valla : ) eski heyecani yok ama artik sonu gelsin su yarismanin : )
orası öyle ama şuan hiç kimse hak etmiyor birinci olmayı bana göreSanmiyorum yaa basvurular falan basladi ya artik uzatmazlar herhalde.. valla birinci kim olursa saka gibi olcak onun icin hahaha
Semih olmasinda : ) ilk haftalardan cidden semihciydim ama son bir kac haftadir feci sekilde sogudum yaorası öyle ama şuan hiç kimse hak etmiyor birinci olmayı bana göre
Kurre olan biteni gelip semihe cok sikayetleniyor.. sonucta o tek bir birey.. semih yokmus gibi sorunlarla bas edebilmesi gerekirdi ama oyle olmadi.. pinara hak veriyorum. Semih buranin muduru nu de gidip ondan izin aliyorsun dedi ya kurreye.. cokta hakliydi pinar o konuda..eski heyecan hiç kalmadı gerçekten çok bunalttı bakılmıyor hiç kurreyi gördüğüm an ben keşke orda olsamda boğazlasam şu kızı diyorum o derece itici bir tip
bende aynen semihçiydim haklı çocuk diyordum öyle diye diye poposu kalktı beyefendinin şimdi onla kurreyi görmek gelmiyor içimden efendi oluşundan dolayı altar olsun birinci o kadar hakaret ettiler çocuğa ağzını açıp doğru düzgün bir şey demedi bana yapılsa agız burun bırakmaz kırardımSemih olmasinda : ) ilk haftalardan cidden semihciydim ama son bir kac haftadir feci sekilde sogudum ya
Bence altar olur birinci.. semih olmaz gibime geliyor : )bende aynen semihçiydim haklı çocuk diyordum öyle diye diye poposu kalktı beyefendinin şimdi onla kurreyi görmek gelmiyor içimden efendi oluşundan dolayı altar olsun birinci o kadar hakaret ettiler çocuğa ağzını açıp doğru düzgün bir şey demedi bana yapılsa agız burun bırakmaz kırardım
evet pınar o konuda haklı ama ben pınarı sevemedim bi türlü onada baştan gıcık oldum kendini kaf dağında görüyor küçük dağları ben yarattım der gibi insanları aşağılayarak konuşması falan hiç hoş değilKurre olan biteni gelip semihe cok sikayetleniyor.. sonucta o tek bir birey.. semih yokmus gibi sorunlarla bas edebilmesi gerekirdi ama oyle olmadi.. pinara hak veriyorum. Semih buranin muduru nu de gidip ondan izin aliyorsun dedi ya kurreye.. cokta hakliydi pinar o konuda..
evet aynen öyleyani erken final yapıp bunlarda birinci mi seçiçek şuanki yarışmadan
semih olmasın zaten olursa tv8 izlemem bi daha diyomuşum belki rejinin kulağına gider beni kaybetcekler korkusuyla yapmazlar birinciBence altar olur birinci.. semih olmaz gibime geliyor : )
semihler elensin yenilerle devam edilsin ahahahBen kurrenin sesini duydugum an kapatiyorum. kurre ve turkanin tartismalarinsan gina geldi valla : ) eski heyecani yok ama artik sonu gelsin su yarismanin : )
pınar ve aybükemi saçma olmuş niye onlar çıkmış sadece ikisi mi var yanipınar aybüke yazılmışş şu an anladığım
cidden başladı mı ben görmedm yaa belki bu devam eden ütopyanın başvurusudurSanmiyorum yaa basvurular falan basladi ya artik uzatmazlar herhalde.. valla birinci kim olursa saka gibi olcak onun icin hahaha
yok bence yenisi için çünkü yapılan hangarın bitti falan diye resmini paylaştılarcidden başladı mı ben görmedm yaa belki bu devam eden ütopyanın başvurusudur
o konuda pınar haklıydı.Kurre olan biteni gelip semihe cok sikayetleniyor.. sonucta o tek bir birey.. semih yokmus gibi sorunlarla bas edebilmesi gerekirdi ama oyle olmadi.. pinara hak veriyorum. Semih buranin muduru nu de gidip ondan izin aliyorsun dedi ya kurreye.. cokta hakliydi pinar o konuda..
bana da öyle geliyor.Bence altar olur birinci.. semih olmaz gibime geliyor : )
şu an ikisini duydumpınar ve aybükemi saçma olmuş niye onlar çıkmış sadece ikisi mi var yani
valla semihten herşey beklenir benim sayemde birinci oldun ver hepsini ben sana harçlık veririm bile der semih buubana da öyle geliyor.
ama semih parayı ister altar dan ver yarısını der
nerde görmedim benyok bence yenisi için çünkü yapılan hangarın bitti falan diye resmini paylaştılar
hımm o zaman cafeciler Aybüke yazdı semihlerde pınar yazdı anladım aceba kim gider ki aybükeyi semihçiler destekler mi cafeciler niye türkandan vazgeçti ki bu seferşu an ikisini duydum
aybüke yine akıl alıyordu
altar a sordu sence kim gider dedi
altar da dedi ki biz seni desteklersek pınar gider dedi
ordan anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?