- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.641
zaten semih tahrik etmiyor diyemem asla çocuk bu işi meslek belledi resmen yapıyo birşeylerAbidin beye de popstar bilmem ne diyodu elini opturmek istedi adam hangari supuruo eline yakismis falan diyo..hep tahrik tam tahrik
Bende kurreye hemcinsim olarak uzuluyorum aslinda ve cok aciyorum..disardaki ciddi iliskis de bitti yarisma ugruna..kiz agliyor altar sakinlestirio ask olmadigi bariz ortada artik ama aailesi nasil dayaniyor izlerken..dun aglamasina bile murat yalan falan diyor yalan bile olsa bole konusmasi dogru deil..Bence de gorusmezler. Birak Altari, Semih bence Kurreyle de gorusmeyecek. Kendini biraz ele veriyor aslinda. disariyi yarismaya dahil etmeyin diyerek. Kurre nasil anlamiyor bilmiyorum. Ya da anliyor ama isine gelmiyor. Yine de kurreyi ne kadar sevmesem de son olan haberlerden sonra da o kiza cok uzulmeye basladim. Cok fazla agliyo, yiprandi o yarismada
çok doğruyarışma için her şeyi yapar bu çocuk
kurre kullanıldığı ile kalacak yazık
ama kurre çok yanlışlar yapıyo aslında tektaş en büyük kavga sebeplerinide hep o yaptı o olmasaydı ne özlem ne türkan ne abidin ayrılmazdı murattta geçenlerde belirtti gerçektende doğru kurre mahvettiBence de gorusmezler. Birak Altari, Semih bence Kurreyle de gorusmeyecek. Kendini biraz ele veriyor aslinda. disariyi yarismaya dahil etmeyin diyerek. Kurre nasil anlamiyor bilmiyorum. Ya da anliyor ama isine gelmiyor. Yine de kurreyi ne kadar sevmesem de son olan haberlerden sonra da o kiza cok uzulmeye basladim. Cok fazla agliyo, yiprandi o yarismada
Ben de aynen hemcinsim oldugu icin uzuluyorum. Semih bu yarismadan cikinca hicbirsey olmayacak ama Kurretulayn maalesef cikan o abuk haberlerle hatirlanacak. Ya da Semihle yasadigi askla hatilanacak. Yine etkilenen en cok bir kadin olacak maalesef. Murat da Kurreyi kiskanmaya basladi herhaldeBende kurreye hemcinsim olarak uzuluyorum aslinda ve cok aciyorum..disardaki ciddi iliskis de bitti yarisma ugruna..kiz agliyor altar sakinlestirio ask olmadigi bariz ortada artik ama aailesi nasil dayaniyor izlerken..dun aglamasina bile murat yalan falan diyor yalan bile olsa bole konusmasi dogru deil..
yok canım olmadı mektup geldi ertelendi oylama en son benim bildiğim bu... yine değişmediyse tabizaten artık bir şeye gerek yok kitlesi oldu sonuçta
ama oy sistemi değişti mi bugün değişti diye duydum
dün eleme oldu mu
Bu adam bu kadar zekiyse malum FRANSA DA okumus ya haniohooo abidin olayı tam yetiyor zaten
pon pon diye kupa yapmalar çok terbiyesizce.
sonra abidin delirdi sopa kırdı oluyor
onuda günde 50 kere tekrarlardı abidin varken
Bu adam bu kadar zekiyse malum FRANSA DA okumus ya haniniye biseyleri 50 kere tekrarliyo acaba soylediklerini mi unutuyor ne ayy tam iskencee abidin bence cok sabirliydi iyi dayandi ve cok efendiydi..onu bile cileden cikardi semih
son olay nedirBence de gorusmezler. Birak Altari, Semih bence Kurreyle de gorusmeyecek. Kendini biraz ele veriyor aslinda. disariyi yarismaya dahil etmeyin diyerek. Kurre nasil anlamiyor bilmiyorum. Ya da anliyor ama isine gelmiyor. Yine de kurreyi ne kadar sevmesem de son olan haberlerden sonra da o kiza cok uzulmeye basladim. Cok fazla agliyo, yiprandi o yarismada
evet 1. sebep kurreama kurre çok yanlışlar yapıyo aslında tektaş en büyük kavga sebeplerinide hep o yaptı o olmasaydı ne özlem ne türkan ne abidin ayrılmazdı murattta geçenlerde belirtti gerçektende doğru kurre mahvetti
fransa da okumamış ya sertifikaymış hatta aldığı belge diplomada değil.Bu adam bu kadar zekiyse malum FRANSA DA okumus ya haniniye biseyleri 50 kere tekrarliyo acaba soylediklerini mi unutuyor ne ayy tam iskencee abidin bence cok sabirliydi iyi dayandi ve cok efendiydi..onu bile cileden cikardi semih
eleme mi var ne için oy?arkadaşlar aranızda oy kullanan var mı?
neden ertelenmişyok canım olmadı mektup geldi ertelendi oylama en son benim bildiğim bu... yine değişmediyse tabi
son olay nedir
Ahahaha chucky e ben de cok guldum yaaa. Aybuke de ciddi ciddi murata soruyor "gercekten chucky'e benziyor muyum?" ahahhatuncay ın yakıştırmalarına bayılıyorum....
aybükeye chucky
kurreye şirretulayn ahaha valla alem ya
dün de bilgisayar masa üstüne chucky i koydular ne güldüm...
Biliyorum cnm gonderme yapiyirum iste guya okumus diyefransa da okumamış ya sertifikaymış hatta aldığı belge diplomada değil.
erasmus la gitmiş ahahah
Muratta alttan alttan guldu zatenAhahaha chucky e ben de cok guldum yaaa. Aybuke de ciddi ciddi murata soruyor "gercekten chucky'e benziyor muyum?" ahahha
yaaa bende acaip güldüm ona murattaAhahaha chucky e ben de cok guldum yaaa. Aybuke de ciddi ciddi murata soruyor "gercekten chucky'e benziyor muyum?" ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?