Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bende kurreye hemcinsim olarak uzuluyorum aslinda ve cok aciyorum..disardaki ciddi iliskis de bitti yarisma ugruna..kiz agliyor altar sakinlestirio ask olmadigi bariz ortada artik ama aailesi nasil dayaniyor izlerken..dun aglamasina bile murat yalan falan diyor yalan bile olsa bole konusmasi dogru deil..

ama kurre çok yanlışlar yapıyo aslında tektaş en büyük kavga sebeplerinide hep o yaptı o olmasaydı ne özlem ne türkan ne abidin ayrılmazdı murattta geçenlerde belirtti gerçektende doğru kurre mahvetti

Ben de aynen hemcinsim oldugu icin uzuluyorum. Semih bu yarismadan cikinca hicbirsey olmayacak ama Kurretulayn maalesef cikan o abuk haberlerle hatirlanacak. Ya da Semihle yasadigi askla hatilanacak. Yine etkilenen en cok bir kadin olacak maalesef. Murat da Kurreyi kiskanmaya basladi herhalde

ohooo abidin olayı tam yetiyor zaten
pon pon diye kupa yapmalar çok terbiyesizce.
sonra abidin delirdi sopa kırdı oluyor
onuda günde 50 kere tekrarlardı abidin varken
Bu adam bu kadar zekiyse malum FRANSA DA okumus ya hani niye biseyleri 50 kere tekrarliyo acaba soylediklerini mi unutuyor ne ayy tam iskencee abidin bence cok sabirliydi iyi dayandi ve cok efendiydi..onu bile cileden cikardi semih

Bu adam bu kadar zekiyse malum FRANSA DA okumus ya hani niye biseyleri 50 kere tekrarliyo acaba soylediklerini mi unutuyor ne ayy tam iskencee abidin bence cok sabirliydi iyi dayandi ve cok efendiydi..onu bile cileden cikardi semih

Abidin gercekten evrim gecirdi o yarismada. En basta cok sabirliydi cevap vermiyordu hic. Sonradan baya degisti.

son olay nedir

fransa da okumamış ya sertifikaymış hatta aldığı belge diplomada değil.
erasmus la gitmiş ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…