Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
çok profosyonel değil yarışma
milleti salak sanıp kural değiştiriyorlar sufle veriyorlar.
bende bi 7 bölüm kaçırmışm. bakıyorum yinede netten merak işte bırakamıyorum
işte bizi bundan dolayı kullanıyolar az meraklı olsak keşke çoktan bırakmıştık yarışmayı ne geliyosa başımıza meraktan valla

aynen bende katılıyorum buna kurre ve semih haklı veya haksız farketmez daha saygılı konuşmaları gerek ben mesela semihin murata çocuk gibi davranmasından da sıkıldım muratta kendini kullandırıyor hani oda doğru değil

evet haklısın canm
sende çıkıyormuşsun hadi görüşürüz o zaman

Reis kelimesini semihe ilk kullanan utopyaya girdiği anda abidin bey miş utopya panoramadan duydum dolayısıyle abidin beye sormak lazim

Aynen katiliyorum canim ayrica sen desteklediğin kişilerin hatalarinida dogru gördüğün şeyler gibi rahatlikla elestirebilen ve dile getirebilen bi insansin o yüzden senin yorumlarini çok seviyorum gerçekçisin körü körüne bağlanmamanineniyi örneğisin

Çıkarları dogrultusunda hareket ediyor buket keske girer girmez atlamasaydi aybükeninde önünü kesti şimdi tektaş grubu hakkinda atip tutuyor.

bende semihin her hareketini onaylamiyorum abartiyor bazen ama başta ona yapilanlar cok kötüydü ben yemek olayina çok üzülmüstüm sana yemek kalmadi yok demislerdi ya şaka gibi...inşaat muhabbetide cok kötüydü.

Çok doğal ya barışın dişi versiyonu her tarafa chucky was here (çaki buradaydi) yazmış başlarda konduramayıp bozulsa da çakiyi benimsemiş gözüküyor.
evet doğal bencede. barış 2 aynen. tavip etmediğimiz hareketler var ama düşünmüyo hiç sonunu paldır küldür çocuk gibi o yüzden böyle çatlak yaaa ahahah

evet o 2si kötüydü bende katılıyorum. neticede dilin kemiği yok 2 tarafta söylüyor ama semih psikolojik şiddet,algı ve tahriği diğerlerinden daha çok yapıyor.

evet bencede yalivescege öyle birisi.
buraya gelip bazıları semih 1. olacak göreceksiniz başka kimse olamaz vs yazıp yazıp gidiyorlar körü körüne bağlılık bu. tamam olabilir hakedebilir 1. liği kendi görüşüne göre ama böyle bi uslüp komik bence göreceksiniz falan

Yeni yarışmacılar belirlenmiş. iki erkek bir kız .eğer ki kız içeri girecek olursa kurrenin kıskançlık tavan yapar
bu arada erkek yarışmacıların ikiside oyuncu.

Katiliyorum size ayrica senin ve yalivescege nin yorumlarina bayılıyorum eglenceli ve tarafsız

evet doğal bencede. barış 2 aynen. tavip etmediğimiz hareketler var ama düşünmüyo hiç sonunu paldır küldür çocuk gibi o yüzden böyle çatlak yaaa ahahah
Bu arada kızin neresi chucky e benziyor ya utopyaya girmiş gelmiş geçmiş en güzel yüz hatlarina sahip kızlardan biri bence doğruya doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…