- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.681
işte bizi bundan dolayı kullanıyolar az meraklı olsak keşke çoktan bırakmıştık yarışmayı ne geliyosa başımıza meraktan vallaçok profosyonel değil yarışma
milleti salak sanıp kural değiştiriyorlar sufle veriyorlar.
bende bi 7 bölüm kaçırmışm. bakıyorum yinede netten merak işte bırakamıyorum
hımm çok erkensanırım 10 yada 10:30 da başkıyor
aynen bende katılıyorum buna kurre ve semih haklı veya haksız farketmez daha saygılı konuşmaları gerek ben mesela semihin murata çocuk gibi davranmasından da sıkıldım muratta kendini kullandırıyor hani oda doğru değilyaa aslında ben üzüldüm kadını yaratığa benzetmişler yazık yani tamam şaka ama ne bileyim büyük sonuçta
semih in de türkan a çıkışlarını hoş bulmuyorum mesela kurre ninde
bi büyük neticede yanlışıyla doğrusuyla
öyle vallaişte bizi bundan dolayı kullanıyolar az meraklı olsak keşke çoktan bırakmıştık yarışmayı ne geliyosa başımıza meraktan valla
evet haklısın canmaynen bende katılıyorum buna kurre ve semih haklı veya haksız farketmez daha saygılı konuşmaları gerek ben mesela semihin murata çocuk gibi davranmasından da sıkıldım muratta kendini kullandırıyor hani oda doğru değil
evet canım görüşürüzevet haklısın canm
sende çıkıyormuşsun hadi görüşürüz o zaman
Reis kelimesini semihe ilk kullanan utopyaya girdiği anda abidin bey miş utopya panoramadan duydum dolayısıyle abidin beye sormak lazimzaten şu reis olayına baştan beri tepki koyan ve rahatsız olanda benim semihi tuttuğum zamanda dile getirdim şuan semih değil kimseyi tutmuyorum semih fakındaysan şuan cafede olan iki kişiyle çok uğraşıyor onlarda belli tuncay ve serkan ayrıca semih kimde böyle ilahlaştırma falan yazık bizim milletimize
Aynen katiliyorum canim ayrica sen desteklediğin kişilerin hatalarinida dogru gördüğün şeyler gibi rahatlikla elestirebilen ve dile getirebilen bi insansin o yüzden senin yorumlarini çok seviyorum gerçekçisin körü körüne bağlanmamanineniyi örneğisinzaten şu reis olayına baştan beri tepki koyan ve rahatsız olanda benim semihi tuttuğum zamanda dile getirdim şuan semih değil kimseyi tutmuyorum semih fakındaysan şuan cafede olan iki kişiyle çok uğraşıyor onlarda belli tuncay ve serkan ayrıca semih kimde böyle ilahlaştırma falan yazık bizim milletimize
Çıkarları dogrultusunda hareket ediyor buket keske girer girmez atlamasaydi aybükeninde önünü kesti şimdi tektaş grubu hakkinda atip tutuyor.aybükeyi koruma sebebi cafe grubundan biri gitmesi içindi şuan farkındaysan Aybüke bir grup kursun diye uğraşıyolar yani içlerine almış değiller bukete hain demek doğru değil ama buket o lafları hiç olmamış gibi sayması sonra bireyselim deyip anında cafeye geçmesi pek mantıklı değil semihin 5 semih bir serkan etmez lafını unutsaydı zaten şuan aralarından su sızmazdı ama öyle değil Aybüke gidip yanlarına otursalarda taktaş pek yüz vermiyor gelene de git demiyolar ama cafenin tek yanlışı bize gel grup değiştir diye bukete baskı yaptılar tektaşın baskından kurtulup bireyselim dedi cafenin gel baskısına dayanamayıp cafeye geçti buketi kazanmak için baskı yeterli zayıf biri ben bile şimdi gitsem beni seç diye baskı yapsam beni seçer kesin buket ....
bende semihin her hareketini onaylamiyorum abartiyor bazen ama başta ona yapilanlar cok kötüydü ben yemek olayina çok üzülmüstüm sana yemek kalmadi yok demislerdi ya şaka gibi...inşaat muhabbetide cok kötüydü.ben bunların hepsi tahrik olduğunu düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum semihin tahrik ettiğini her zaman da söyledim ama hakaret ettiğini düşünmüyorum semihin baştan beri küçük görüldüğü düşüncesinde olanlar insanlar halen arkasında ve gerçektente küçümsediler semihi ve onu ezmeye çalıştılar en basitinden sadece şu cümle için orda olsam resmen katil olurdum semih sana ne oldu küçükken bir şey mi yaptılar ne olduda böyle oldun yoksa senin küçükken topun inşaata mı kaçtı hahahah diye resmen koro halinde bile dile getirdiler bu ne demek tezcanından incisine tuncayına serkanına aynı şeyi kaç kere söylediler daha bunun gibi bir sürü örnekleri var inciyle tuncayın söylediklerini şimdi burda saymak istemiyorum o hakaret içerikli cümleleri onlarda az değil yani bunlara bakacak olursak semih az bile yapıyor bana göre ben olsam daha kötü davranırdım semih en azından tahrik ediyor bel altı vurmuyor ama onlarda bi çok seyi çirkin itamlarda dile getirdi bu yüzden böyle konuşuyorum burda ve canlı izlediğim için söyleyebiliyorum bunların hepsini...
AYRICA SEMİHÇİ DEĞİLİM ONUDA SAVUNMUYORUM GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TUNCAYIN EMEKLERİNE SAYGIM VAR ÇOKTA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARIYOR ALLAH YUKARDA GÖZ VAR NİZAM VAR AMA SADECE ÇALIŞSIN KONUŞTUKÇA BATIYOR ...
Çok doğal ya barışın dişi versiyonu her tarafa chucky was here (çaki buradaydi) yazmış başlarda konduramayıp bozulsa da çakiyi benimsemiş gözüküyor.evet işte aybüke saf derken bunu demek istedm
Göndermedim bendeoy dediğim sms yanlış yazmışımyani sms gönderen oldu mu merak ettim
evet doğal bencede. barış 2 aynen. tavip etmediğimiz hareketler var ama düşünmüyo hiç sonunu paldır küldür çocuk gibi o yüzden böyle çatlak yaaa ahahahÇok doğal ya barışın dişi versiyonu her tarafa chucky was here (çaki buradaydi) yazmış başlarda konduramayıp bozulsa da çakiyi benimsemiş gözüküyor.
evet o 2si kötüydü bende katılıyorum. neticede dilin kemiği yok 2 tarafta söylüyor ama semih psikolojik şiddet,algı ve tahriği diğerlerinden daha çok yapıyor.bende semihin her hareketini onaylamiyorum abartiyor bazen ama başta ona yapilanlar cok kötüydü ben yemek olayina çok üzülmüstüm sana yemek kalmadi yok demislerdi ya şaka gibi...inşaat muhabbetide cok kötüydü.
evet bencede yalivescege öyle birisi.Aynen katiliyorum canim ayrica sen desteklediğin kişilerin hatalarinida dogru gördüğün şeyler gibi rahatlikla elestirebilen ve dile getirebilen bi insansin o yüzden senin yorumlarini çok seviyorum gerçekçisin körü körüne bağlanmamanineniyi örneğisin
Katiliyorum size ayrica senin ve yalivescege nin yorumlarina bayılıyorum eglenceli ve tarafsızevet bencede yalivescege öyle birisi.
buraya gelip bazıları semih 1. olacak göreceksiniz başka kimse olamaz vs yazıp yazıp gidiyorlar körü körüne bağlılık bu. tamam olabilir hakedebilir 1. liği kendi görüşüne göre ama böyle bi uslüp komik bence göreceksiniz falan
Nerden buluyorlar arkadaş ya oyuncuya ya sunucu güzel hayirli olsun herkeseYeni yarışmacılar belirlenmiş. iki erkek bir kız .eğer ki kız içeri girecek olursa kurrenin kıskançlık tavan yapar
bu arada erkek yarışmacıların ikiside oyuncu.
Bu arada kızin neresi chucky e benziyor ya utopyaya girmiş gelmiş geçmiş en güzel yüz hatlarina sahip kızlardan biri bence doğruya doğru.evet doğal bencede. barış 2 aynen. tavip etmediğimiz hareketler var ama düşünmüyo hiç sonunu paldır küldür çocuk gibi o yüzden böyle çatlak yaaa ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?