- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.661
Turkani da shrek te ki kadina benzettiler yaa o da superdi ve cidden benzio yatuncay ın yakıştırmalarına bayılıyorum....
aybükeye chucky
kurreye şirretulayn ahaha valla alem ya
dün de bilgisayar masa üstüne chucky i koydular ne güldüm...
ahahah aynennn, bi de Chucky sisman bi kere benzeyemez diyoryaaa bende acaip güldüm ona muratta
onun gözleri mavi diye talihsiz bir açıklama yaptı orda hepten koptum
ondan mı ertelenmişCanim su masturbasyon haberinden bahsediyorum. Acun bile aciklama yapti. "Oyle bir durum yok ama o yatma seklini ben de tasvip etmiyorum" dedi.
öyle mi onu duymadım bazen izleyemiyorum sabah erken kalktığım için gece oturamıyorum...Turkani da shrek te ki kadina benzettiler yaa o da superdi ve cidden benzio ya
evet işte aybüke saf derken bunu demek istedmAhahaha chucky e ben de cok guldum yaaa. Aybuke de ciddi ciddi murata soruyor "gercekten chucky'e benziyor muyum?" ahahha
oy dediğim sms yanlış yazmışımeleme mi var ne için oy?
sms olmuş galiba o zaman hiç kullanmam ahaha
yok canm ben göndermedmoy dediğim sms yanlış yazmışımyani sms gönderen oldu mu merak ettim
onu hiç bilmiyorum neden olduğu ileri bir tarih dendi açıklama yapmadılar bende anlamadım..neden ertelenmiş
aa sabah kaçta var ama iş yerndeym yaa netten izledm şimdi 1 bölüm daha eksiğim var ahahahöyle mi onu duymadım bazen izleyemiyorum sabah erken kalktığım için gece oturamıyorum...
artık sabah da yayınlıyorlar umarım devam eder...
reji kafasına göre valla.onu hiç bilmiyorum neden olduğu ileri bir tarih dendi açıklama yapmadılar bende anlamadım..
bende göndermedim göndermem deyok canm ben göndermedm
haa evet fiyona dediler taç takmıştı bi deTurkani da shrek te ki kadina benzettiler yaa o da superdi ve cidden benzio ya
sanki bizle dalga geçiyor reji istediğini takılıyor insan bi düşünür izleyici sürekli değişik falan sıkılır diye inan sıkıldım ben pek bölümleri izlemiyorum denk gelirse bakıyorum yoksa canlı bakıp kapatıyorum çoğu zamanreji kafasına göre valla.
neyse cnm ben uyuyayım artık survivor yokken uykumu alayımbende göndermedim göndermem de
hani benzemiyor değil diycem benziyo sanki ama allahın gücüne gitmesin bu tarz benzetmelerhaa evet fiyona dediler taç takmıştı bi de
hahaha hadi iyi geceler canım allah rahatlık versin bende çıkıyorum zaten görüşmek üzere..neyse cnm ben uyuyayım artık survivor yokken uykumu alayım
iyi geceler
çok profosyonel değil yarışmasanki bizle dalga geçiyor reji istediğini takılıyor insan bi düşünür izleyici sürekli değişik falan sıkılır diye inan sıkıldım ben pek bölümleri izlemiyorum denk gelirse bakıyorum yoksa canlı bakıp kapatıyorum çoğu zaman
sanırım 10 yada 10:30 da başkıyoraa sabah kaçta var ama iş yerndeym yaa netten izledm şimdi 1 bölüm daha eksiğim var ahahah
yaa aslında ben üzüldüm kadını yaratığa benzetmişler yazık yani tamam şaka ama ne bileyim büyük sonuçtahani benzemiyor değil diycem benziyo sanki ama allahın gücüne gitmesin bu tarz benzetmelertuncay az değil zaten bu ara benzetmelerle güldürüyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?