- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.761
evet sessiz kalsalar saçma olacak zatenSemih satassin ugrassin psikolojik baski yapsin serkan tuncay sessiz kalsin ...haklisin cnm iletiriz serkanlara semih reislerini uzmesinler..ben ilk utopya basladiginda semihe hak veriyordum ama o yaptiklarina kime yaparsa yapsin herkes cosar ve asla sessiz kalmaz ki...su an serkan ne yapio izleyemiyorum ama keske hepsi daha sakin ve gercekten utopyayi yasasalar...kotunun iyilerini seciyoruz bi bakima yani ne tuncay ne serkan ne de semih hepsinin hatalari ver
ayy bi de kurre ve semih demiyor mu mesele 20 tl üründen 1000 tane satmak değil 1 ürünü 1000-2000 tl ye satmakTuncayin ajandasi da cok guzel ... bence tsort bardak ve puzzle olayi cok sacma..hele cin ali cizimleri asiri itici
evet katılıyorum hiç bir grupta olmaması orda kalmak için olsa semihlere neden 2 kere bardak atsın numara yapmıyor demkki yoksa bardak atmazdı yalakalık yapar iyi geçinirdi semihlerle.ama türkanda söyle bir fark var bilmiyorum görenler oldumu bi grup içinde olmak için uğraşmıyor herkesle arasını iyi tutmaya çalışıyo bu davranışı takdir ettim yani bi grupta olma çabası yok birinin kalbini kırsa bile açık açık özür dilemesede gönlünü almak için çabalıyor herkes yardım istediğini yardım etmeye çalışıyor bu kim olursa olsun
altar saygılıEvet cnm ben zaten cafe grubunu desteklememe ragmen altari da seviyorum..ve o cocuga buketin disi versiyonu dedi murat ..altar bise demedi hic saygisini bozmadi ve direk cikti..cok saygili bi cocuk...
o bu değide aybüke nin dediği çıkmadı mı yaaDemiden beri yazistigim kisi de semihlere daha yakin ve gayet guzel tartisiyoruz..
Aybuke dir ne yapsa yeridirama tuncaylarin grubunda degildi ya buketi topa tuttular direk semihleri secti diye ama kendi uyelerine asla bole bise yapmiyorlar..murat kurre ve semih altar kendi aralarinda cok tartisiyorlar anlasamiyorlar
Agzina saglik cnmbencede ön yargısız izlemeliyiz ama canım benm her iki tarafta yapıyor artık yapmayan yokki orda
şu an semih yapar yarın serkan yapar aynı şey
ve semih hiç bir zaman susmazzzzzzz
bu durumda karşı tarafta herhalde susmayacak
ben şu şeklde analiz ettim
en başta cafe grubu haksızdı o giden yarışmacılar felaketti zaten özellikle inci melek,inci ve arda tahta show, tezcan, gamze de adı yazıldı diye 2 saat susmadı. bunlar zaten hiç ama hiç tasvip ettiğim şeyler değildi hatta rahatsız oluyordum izlerken çok sinirleniyordum semih haklıydı.
sonra bu yarışmacılar elendi ve misafirlerin büyük ilgisi semih i bence şımarttı sürekli konuşuyor diye izlemedm 2 haftadır yeni yeni izliyorum eski bölümlere bakıyorum tek tek. adam susmuyor. her zaman söylüyorum psikolojik şiddetin alasını yapıyor oyuna oy katmak için. o da yarışma psikolojisinde yarışmaya göre hareket ediyor ama beni çok rahatsız etti izlemedm de zaten o sıralar. şimdi izliyorum yine söyleyim.
e bu abartı tavır karşısında serkanlar da ne yapsa haklı bence bıktırdı semih yaa bi kendinizi yerine koyun dır dır dır hiç konuşma fırsatı açıklama fırsatı vermiyor insanlara ve bence serkan çok düzgün bir insandı anladığı dilden konuşuyorlar. kimse benm ifade etme özgürlüğümü kısıtlayamaz mesela. ben yemek yerken gelip yerimi basarsa sopasınıda kırarım kafasınıda bi d millet bunu savundu burdaa aa tuncay sopa kırdı. e kırdı da niye kırdı bi baksınlar yani
ben kaç kere yazdım buraya açın canlı semih çiler izlesin diye hiç izleyen olmadı onlar hak ediyorlar dendi geçildi
en çokta neye kızıyorum şimdi yarışmayı kimse izlemiyor takip etmiyor bırak canlıyı bölüm bile izlemeyen insanlar gelip burda hala semih diyor yahu bi izlemeden konuşuyor neyi savunduğunu bilmiyor.
ha izlesin fikir alışverişini yapsın o ayrı ona saygım var
canım biraz da genel konuştum konu açılmışken. yazdıklarımı sen yaptın sana diyorum diye bir şey yok kusura bakma uzun olmuş =)
Aynen iste uzuluuorum o cocuga semih ve murat harcar bence altarialtar saygılı
saygısızlık yapmıyor diye bu sefer en ufak şeyde saygısız söz dinlemiyor ilan ediliyor
altar ortalığı topla dedm de toplamadı
söz dinlemiyor oldu
Evet evet bi de diyor karsima serkan la tuncayi cikarmayin biliyor yazilacagini :) semih diyor git karsi tarafa serkan seni yazacaklar de sonra agzimdan kacirdim faln de diyo semih kizda soruo nasil yapim dur calisim diyo kurre de anlatio ne yapmasi gerektigini tam oyuncular yaao bu değide aybüke nin dediği çıkmadı mı yaa
karşıya geçecek dedi dedi çıktı valla ahahah
sempatik aybükem benm
millete gidip akıl danışıyorya kopuyorum
ben şimdi napim ben şimdi napim diye çocuk akıllı valla afacan
Iste yani herseyi kendi taraflarindan bakiyorlar tebrik etmeliler aslinda ama ona bile kulp takiyorlar..semih diyo ya bide tuncay ne kadar kazandin tuncay cvp vermiyo gidince bize birakacaksiniz faln diyo yine ugrasio tuncay cvp bile vermediayy bi de kurre ve semih demiyor mu mesele 20 tl üründen 1000 tane satmak değil 1 ürünü 1000-2000 tl ye satmak
evet grup toplamda 7,500-8000 civarı kazandı
sadece serkan tuncay 11 bin civarı kazandı hemde 20 tl-70 tl lik ürünlerden fabrika gibi tıkır tıkır üretip sattılar.
sen 3 tane ürün yap sat 1000 tl den sonra 3000 kazan
benmde bilgim yok canm yaa canlı yayın açılmıyor şu aneleme ne zaman olcak kızlar. ben sadwece burdan takıpteyım.
Strateji o stratejiii :)))Evet evet bi de diyor karsima serkan la tuncayi cikarmayin biliyor yazilacagini :) semih diyor git karsi tarafa serkan seni yazacaklar de sonra agzimdan kacirdim faln de diyo semih kizda soruo nasil yapim dur calisim diyo kurre de anlatio ne yapmasi gerektigini tam oyuncular yaa
Sanırım Pazartesi. Dün Türkan ve Kurre arasında büyük bir kavga çıkmış. Kurre tektaş tabelasını falan parçalamışeleme ne zaman olcak kızlar. ben sadwece burdan takıpteyım.
ee tabi kimi yem edecekti tabiki aybüke yiStrateji o stratejiii :)))
Söylediklerinin bir kismina katiliyorum canim haklisin ama şiddete karsiyimbencede ön yargısız izlemeliyiz ama canım benm her iki tarafta yapıyor artık yapmayan yokki orda
şu an semih yapar yarın serkan yapar aynı şey
ve semih hiç bir zaman susmazzzzzzz
bu durumda karşı tarafta herhalde susmayacak
ben şu şeklde analiz ettim
en başta cafe grubu haksızdı o giden yarışmacılar felaketti zaten özellikle inci melek,inci ve arda tahta show, tezcan, gamze de adı yazıldı diye 2 saat susmadı. bunlar zaten hiç ama hiç tasvip ettiğim şeyler değildi hatta rahatsız oluyordum izlerken çok sinirleniyordum semih haklıydı.
sonra bu yarışmacılar elendi ve misafirlerin büyük ilgisi semih i bence şımarttı sürekli konuşuyor diye izlemedm 2 haftadır yeni yeni izliyorum eski bölümlere bakıyorum tek tek. adam susmuyor. her zaman söylüyorum psikolojik şiddetin alasını yapıyor oyuna oy katmak için. o da yarışma psikolojisinde yarışmaya göre hareket ediyor ama beni çok rahatsız etti izlemedm de zaten o sıralar. şimdi izliyorum yine söyleyim.
e bu abartı tavır karşısında serkanlar da ne yapsa haklı bence bıktırdı semih yaa bi kendinizi yerine koyun dır dır dır hiç konuşma fırsatı açıklama fırsatı vermiyor insanlara ve bence serkan çok düzgün bir insandı anladığı dilden konuşuyorlar. kimse benm ifade etme özgürlüğümü kısıtlayamaz mesela. ben yemek yerken gelip yerimi basarsa sopasınıda kırarım kafasınıda bi d millet bunu savundu burdaa aa tuncay sopa kırdı. e kırdı da niye kırdı bi baksınlar yani
ben kaç kere yazdım buraya açın canlı semih çiler izlesin diye hiç izleyen olmadı onlar hak ediyorlar dendi geçildi
en çokta neye kızıyorum şimdi yarışmayı kimse izlemiyor takip etmiyor bırak canlıyı bölüm bile izlemeyen insanlar gelip burda hala semih diyor yahu bi izlemeden konuşuyor neyi savunduğunu bilmiyor.
ha izlesin fikir alışverişini yapsın o ayrı ona saygım var
canım biraz da genel konuştum konu açılmışken. yazdıklarımı sen yaptın sana diyorum diye bir şey yok kusura bakma uzun olmuş =)
e demek cnm bende şiddete karşıyım tabikiSöylediklerinin bir kismina katiliyorum canim haklisin ama şiddete karsiyimKirma sopa falan ayrica böyle usluba can kurban tabiki dogrularini söyleyeceksin arkadasim katilirum katilmam o ayri ama uslubun için tesekkurler
kavga yüzünden mi ertelenmiş anlamadm canm ya eğer öyleyse saçma değil mi ?Sanırım Pazartesi. Dün Türkan ve Kurre arasında büyük bir kavga çıkmış. Kurre tektaş tabelasını falan parçalamış
Berfenur ben o bahsettigin arkadasi biliyorum severek sohbet ediyorum ayrica bir cok tuncay taraftariylada sohbet ediyorum ama senin bana karsi uslubun çok ters yalivascage ile coktartisiyoruz diyorsun bi onunla konustugun usluba bak birde benimle konustugun usluba bak objektif ol bana sert cikiyosun ben daha sert oluyorum yoksa seninle bir problemim yok.Demiden beri yazistigim kisi de semihlere daha yakin ve gayet guzel tartisiyoruz..
Aybuke dir ne yapsa yeridirama tuncaylarin grubunda degildi ya buketi topa tuttular direk semihleri secti diye ama kendi uyelerine asla bole bise yapmiyorlar..murat kurre ve semih altar kendi aralarinda cok tartisiyorlar anlasamiyorlar
tuncaydır galibasemih in pisliği temızleyelım dedıgı isim kim oluyor elemede yazacaklar galıba anlayamadım. pisligı temızleyelım dyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?