Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
evet sessiz kalsalar saçma olacak zaten
ve sessiz kaldılarda marangoza çekldiler. kulaklıklar takıldı hangarda çoğu zaman bunlar nasıl unutuldu.
semih sığınağınıza gidin hadi dedi semih in uslupları çok güzel dimi gerçekten düzgün yani hiç iğneleme yok bilmem ne yok nasıl görünmüyor bunlar kafayı yicem yani yok artık laf anlatmıcam diyorum görüyorum yorumları dayanamıyorum bi görün ya valla işinize gelince kendinizi yerine koyoyorsunuz da işinize gelmeyince yerine koymuyorsunuz. adam karşısındakini konuşturmuyor bi de 50 kere tekrarlıyor sırf konuşmasın karşısında ki diye başkasının hakkına tecavüz ederken iyi hoş

Tuncayin ajandasi da cok guzel ... bence tsort bardak ve puzzle olayi cok sacma..hele cin ali cizimleri asiri itici
ayy bi de kurre ve semih demiyor mu mesele 20 tl üründen 1000 tane satmak değil 1 ürünü 1000-2000 tl ye satmak
evet grup toplamda 7,500-8000 civarı kazandı
sadece serkan tuncay 11 bin civarı kazandı hemde 20 tl-70 tl lik ürünlerden fabrika gibi tıkır tıkır üretip sattılar.
sen 3 tane ürün yap sat 1000 tl den sonra 3000 kazan

evet katılıyorum hiç bir grupta olmaması orda kalmak için olsa semihlere neden 2 kere bardak atsın numara yapmıyor demkki yoksa bardak atmazdı yalakalık yapar iyi geçinirdi semihlerle.
ama diğer gruba da geçse geçsin hür iradesi var herkesin tek olmakta herkesin harcı değil
aybüke de tek yaa bayılıyorum ya kız senin neyine teklik saf ya aybüke ahahha

Evet cnm ben zaten cafe grubunu desteklememe ragmen altari da seviyorum..ve o cocuga buketin disi versiyonu dedi murat ..altar bise demedi hic saygisini bozmadi ve direk cikti..cok saygili bi cocuk...
altar saygılı
saygısızlık yapmıyor diye bu sefer en ufak şeyde saygısız söz dinlemiyor ilan ediliyor
altar ortalığı topla dedm de toplamadı
söz dinlemiyor oldu

o bu değide aybüke nin dediği çıkmadı mı yaa
karşıya geçecek dedi dedi çıktı valla ahahah
sempatik aybükem benm
millete gidip akıl danışıyorya kopuyorum
ben şimdi napim ben şimdi napim diye çocuk akıllı valla afacan

Agzina saglik cnm cok guzel yazmissn

Evet evet bi de diyor karsima serkan la tuncayi cikarmayin biliyor yazilacagini :) semih diyor git karsi tarafa serkan seni yazacaklar de sonra agzimdan kacirdim faln de diyo semih kizda soruo nasil yapim dur calisim diyo kurre de anlatio ne yapmasi gerektigini tam oyuncular yaa

Iste yani herseyi kendi taraflarindan bakiyorlar tebrik etmeliler aslinda ama ona bile kulp takiyorlar..semih diyo ya bide tuncay ne kadar kazandin tuncay cvp vermiyo gidince bize birakacaksiniz faln diyo yine ugrasio tuncay cvp bile vermedi

Strateji o stratejiii :)))

Strateji o stratejiii :)))
ee tabi kimi yem edecekti tabiki aybüke yi
çünkü geçen haftalarda türkan tuncay ı yazalım tek dediğinde semih kabul etmedi ve dediki gitmezse tuncay ın çenesi açılır dedi. bakma o da korkuyor tuncay ve serkan dan pota da

ahır ı bastıklarında da hemen aybüke yi öne sürüyor git yataklarına yat cafeye gir çık diye
kendi cephesinden bir şey yapamadıpiyon hazır çünkü aybüke
türkan ın da ahır konusunda suçu yoktu hemen onun üzerine gittiler
serkanlara bir şey diyemeynce türkan a aybükeye çalışıyor semih

murat ta iyi mi anlamadm. ağa geliyor elleri kaldırın falan ahahha koptum yaa

Söylediklerinin bir kismina katiliyorum canim haklisin ama şiddete karsiyim Kirma sopa falan ayrica böyle usluba can kurban tabiki dogrularini söyleyeceksin arkadasim katilirum katilmam o ayri ama uslubun için tesekkurler

Söylediklerinin bir kismina katiliyorum canim haklisin ama şiddete karsiyim Kirma sopa falan ayrica böyle usluba can kurban tabiki dogrularini söyleyeceksin arkadasim katilirum katilmam o ayri ama uslubun için tesekkurler
e demek cnm bende şiddete karşıyım tabiki
çağdaş konusunda hiç bir zaman çağdaşa hak vermedm o konuda semih suçsuzdu benm görüşüme göre
çağdaş geçmişten kinlendiği için sohbete dahil olma girişimindydi bence
ama onlardan normal davranmalarını bekleyemeyz tuncaylarda da birikmişlk var artık yemek yiyorum içeri dalıyorlar sinirlenip o kişiye vurmamak için ya da girişimin engellemek için kırıldı sopa.
ama ütopya ın ortak malı olan ahır a girilince ne bu tepki
ayrıca semih türkan a da diyor seni bi daha ahır da görmeym diye semih kimki kadının onca emeği var ahır da girmeyecekmiş

Sanırım Pazartesi. Dün Türkan ve Kurre arasında büyük bir kavga çıkmış. Kurre tektaş tabelasını falan parçalamış
kavga yüzünden mi ertelenmiş anlamadm canm ya eğer öyleyse saçma değil mi ?
ya ben giremiyorum açılmıyor ütopya sizde de oluyor mu

Berfenur ben o bahsettigin arkadasi biliyorum severek sohbet ediyorum ayrica bir cok tuncay taraftariylada sohbet ediyorum ama senin bana karsi uslubun çok ters yalivascage ile coktartisiyoruz diyorsun bi onunla konustugun usluba bak birde benimle konustugun usluba bak objektif ol bana sert cikiyosun ben daha sert oluyorum yoksa seninle bir problemim yok.

semih in pisliği temızleyelım dedıgı isim kim oluyor elemede yazacaklar galıba anlayamadım. pisligı temızleyelım dyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…